Πλατφόρμα Γεωαπεικόνισης Εκτελούμενων Έργων στην Περιφέρεια Αττικής

Σάββατο, 10 Μαρτίου 2018 20:36 | Τοπικά νέα | 590

Κάνοντας κλικ ΕΔΩ   ή (Πλατφόρμα Γεωχωρικών Δεδομένων) της Περιφέρειας Αττικής προκειμένου να ενημερωθείτε για το σύνολο των εκτελούμενων έργων που χρηματοδοτούνται από τη Περιφέρεια Αττικής.

Πέρα από την γεωαπεικόνιση των εκτελούμενων έργων μπορείτε να βρείτε χρήσιμες κι ενδιαφέρουσες πληροφορίες αναφορικά με τη φάση εξέλιξης τους, τα οικονομικά τους μεγέθη και άλλες συναφείς με την υλοποίηση τους λεπτομέρειες.

Σημειώνεται πως ο σκοπός λειτουργίας της ανωτέρω Πλατφόρμας είναι αποκλειστικά ενημερωτικός, τα αναφερόμενα σε αυτή στοιχεία δεν αναθεωρούνται σε πραγματικό χρόνο σε σχέση με πιθανές μεταβολές που μπορεί να λαμβάνουν χώρα και ως εκ τούτου δεν υποκαθιστούν την ανάγκη επικοινωνίας με τις αρμόδιες Υπηρεσιακές Μονάδες του Φορέα.

Για τη Ραφήνα προς το παρόν είναι "περασμένη" η αποκατάσταση της Λεωφ. Αχαιών.  

Σχόλια για αυτό το άρθρο

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχολιάζετε αυτό το άρθρο ανώνυμα
Συνδεθείτε

15/03/18 11:00
Guest
Μάστορα (14/03/2018 10:43) το δημόσιο δεν "αμελεί" να κάνει οτιδήποτε. Α. Είτε προβλέπει ελέγχους επί ελέγχων από Σώματα Ελεγκτών Επιθεωρητών, αστυνομίες, εισαγγελικές αρχές, προιστάμενες διευθύνσεις ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΛΕΙΔΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΣΑΣ, ενώ παράλληλα αποφεύγει με φαιδρές δικαιολογίες να τους πραγματοποιεί (π.χ. δεν έχουμε καύσιμα για τα οχήματα... άλλο που ξοδέψαμε 20.000 ευρώ σε μηχανογράφηση φέτος μόνο) ή να τους πραγματοποιεί κατόπιν εορτής όταν έχει ήδη πραγματοποιηθεί το πλιάτσικο από τον ιδιώτη μέσω π.χ. υπερτιμολόγησης [όχι ότι έχει δεσμευθεί καμιά περιουσία ή ότι έχει πάει και κανείς φυλακή]. και Β. όπου οι έλεγχοι μπορούν και γίνονται από τον πολίτη, αποφεύγει να ορίσει νομικό πλαίσιο συναλλαγής, τρόπους ελέγχων κλπ. Παράδειγμα για το Β. [το Α. είναι πολλάκις γνωστό σε όλα τα σκάνδαλα που έχουν παρελάσει το πανελλήνιο]. Γιατί δεν υφίσταται νομικό πλαίσιο που να καθορίζει τον τρόπου εποπτείας και ελέγχου των ιατρών ΓΕΝΙΚΩΣ στην Ελλάδα και αντί αυτού αφέθηκαν όλοι στο σύνολο τους στην υπερσυνταγογράφηση με μόνους οφελημένους τους ίδιους και τις φαρμακοβιομηχανίες. Στην Ελλάδα οι γιατροί ΔΕΝ ασφαλίζονται για επαγγελματική ευθύνη για αυτό ακριβώς τον λόγο. Δεν δίνουν λόγο ΠΟΥΘΕΝΑ. Φυσικά δεν είναι το μόνο επάγγελμα το οποίο είναι ξέφραγο αμπέλι και επιτρέπει πλήρη ασυδωσία. Το "clue" της υπόθεσης είναι ότι ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΤΟ ΝΟΜΟΤΥΠΟ ΧΑΟΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΥΠΑΡΞΗ "ΜΟΝΑΔΙΚΗ" ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ. Για την σπάνια περίπτωση Γ. (π.χ. υπόθεση SIEMENES ή ιατρικών αερίων MESSER και νοσοκομείου Μυτιλήνης) όπου ο έλεγχος οδηγεί σε δίκη, ο δικαστής καταδικάζει στην 1η εκδίκαση και ο κατάδικος αθωώνεται στην έφεση [με μόνη εξαίρεση τον καταχραστή και εξιλαστήριο θύμα Άκη]. Χωνέψτε το καλά ότι δεν έχετε δικαιοσύνη που να λειτουργεί ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ. Και αν και εφόσον παραδεχτείτε την πλήρη έλλειψη δικαιοσύνης στην Ελλάδα, ρωτήστε τον εαυτό σας και το εξής: ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΩΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙΣ; Η μόνη ευθύνη του Έλληνα πολίτη είναι που δεν έχει επιβάλλει το πάντα σύγχρονο "όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος". Όλα τα άλλα, είναι "άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε" και η κλασσική "πώληση συνυπευθυνότητας" ["εσείς μας ψηφίσατε, παρότι οι εκλογές και η διαχείριση του Ελληνικού κράτους πραγματοποιούνται ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ από καθεστώς δικαιοσύνης"] από τα ΜΜΕ, "δημοσιογράφους/σχολιαστές της οπής και τρολ.
13/03/18 18:12
Guest
Ο δημόσιος τομέας έχει "τεράστιο κόστος" επειδή ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ δημιουργεί ο ιδιώτης συνθήκες ανταγωνισμού.\ Εξηγώ: Αν το δημόσιο δούλευε έτσι όπως έπρεπε να δουλεύει [σαν τον ιδιωτικό τομέα, αλλά χωρίς κέρδος] τι να κλάσει ο ιδιώτης; Πως θα σε πείσει ο ιδιώτης να αγοράσεις προιόν ή υπηρεσία από εκείνον ο οποίος χρεώνει ΚΟΣΤΟΣ + ΚΕΡΔΟΣ αν μπορείς να βρείς ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΙΟΝ / ΥΠΗΡΕΣΙΑ με τιμή ΚΟΣΤΟΥΣ από τον υγιή δημόσιο τομέα; Για να μην υπάρξει ΠΟΤΕ ΥΓΙΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ από τις τηλεοράσεις και τις εφημερίδες μας παρελαύνουν καθημερινά τα σκάνδαλα επί σκανδάλων. Προμήθεια ασπιρίνης από τον δημόσιο με διαγωνισμό... ΟΥΠΣ! Μας βγήκε πιο ακριβά από τη λιανική του φαρμακείου!!! Δεν έχουμε λεφτά για έρευνα υδρογονανθράκων [έχουμε όμως κοιτάσματα και δύο διυλιστήρια εκ των οποίων το ένα κρατικό] αλλά δεν μας λείπουν λεφτά για Olympic Games και το ***** της ****** ************!!! Το 1980 (δεν θυμάμαι ακριβώς το έτος) τις οβίδες η Ελληνική Βιομηχανία όπλων τις πουλούσε στο Ιραν ή Ιράκ φτηνότερα από ότι στον Ελληνικό στρατό!!! Οι δημόσιοι υπάλληλοι ΓΕΝΙΚΩΣ ανεξέλεγκτοι για χρηματισμό επί δεκαετίες...!!! Η "δικαιοσύνη" παραγράφει το ένα σκάνδαλο μετά το άλλο και όλες οι "ερευνες" διαρκούν όσο το χρονικό όριο παραγραφής συν μια μέρα!!! Αυτά όλα δεν είναι "ο κακός Έλληνας πολίτης" ο οποίος δεν θέλει να λειτουργεί το δημόσιο το οποίο χρυσοπληρώνει και βλαστημάει που δεν βλέπει εξυπηρέτηση... Είναι ο κακός ιδιώτης ο οποίος θέλει ΚΑΙ το χωράφι του δημοσίου. Δεν τον φτάνει να παράγει - πουλάει όσα δεν θεωρούνται ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ. Θέλει να σου παράγει και να σου πουλάει και όσα θεωρούνται ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ. Απλή απληστία. Γι' αυτό και μπροστά στο χρήμα, η δικαιοσύνη πάει περίπατο. Αν τώρα κάποιος από τους αναγνώστες των γραφομένων θέλει να πιστεύει ότι ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ / ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ, ας εξηγήσει τα 53 δις ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ 2000~2015 του ΕΟΦ... Ποιοί υπάλληλοι φαρμακευτικών εταιρειών έμπαιναν σε επιτροπές του δημοσίου... Πως γίνεται να έβρεχε δεσμίδες για κάποιους πολιτικούς... και άλλα πολλά και νόστιμα. Ο ιδιώτης κρατάει λεφτά και λαδώνει... Ο Έλληνας πολίτης οφείλει να κρατάει ρόπαλο και να απειλεί προκειμένου να αντιμετωπίσει την διαφθορά. Και όποιος "δημόσιος υπάλληλος" εμφανίζεται με τάσεις "υπερ" του ιδιωτικού τομέα να παραιτηθεί επιτόπου και να βγεί στο 40% ανεργία να ψάξει για 12ωρη απασχόληση και αμφίβολη πληρωμή / αποζημιώση. Οτιδήποτε άλλο είναι απλά "ρομαντισμός", αφέλεια και ψέματα.
10/03/18 23:06
Guest
Από τη μια είμαστε [υποτίθεται] πνιγμένοι στα χρέη και από την άλλη "δεν τρέχει κάστανο" που χρηματοδοτούνται και εκτελούνται έργα εκατομμυρίων - για να μην πω δισεκατομμυρίων - ευρώ, με τα δικά μας χρήματα, που όμως αμέσως μετά θα ιδιωτικοποιηθούν. Μπορείς να έχεις δημόσιο λιμάνι,... αλλά δεν επιτρέπεται να έχει λιμενοβραχίωνες, κυματοθράυστες, σύνδεση με κύριους οδικούς άξονες, σύνδεση με προαστιακό σιδηρόδρομο κλπ. Μόλις πριν ιδιωτικοποιηθεί θα σου φτιάξουμε και όλα τα παρελκόμενα χωρίς τα οποία υπολειτουργούσε όλα αυτά τα χρόνια στα χέρια του δημοσίου. Μπορείς να έχεις δημόσιες αθλητικές εγκαταστάσεις... αλλά πάντα θα σου λείπουν όλα εκείνα που χρειάζονται για να λειτουργήσει εύρυθμα (κύριο / βοηθητικό προσωπικό, οι πισίνες θα θερμαίνονται με πετρέλαιο αντί ηλιακών συλλεκτών και συμπληρωματικά φυσικό αέριο/πετρέλαιο κ.ο.κ.). Μόλις το ιδιωτικοποιήσουμε θα σου κάνουμε ενεργειακή αναβάθμιση να δουλέψει με χαμηλή κατανάλωση για τον ιδιώτη και εσύ να συνεχίσεις να πληρώνεις τη διαφορά. Γενικώς, ότι είναι να γίνει "για το δημόσιο" είναι ξεχαρβαλωμένο και καταδικασμένο να αποτύχει ή να υπολειτουργεί εκ σχεδιασμού.,, μέχρι λίγο πριν την ιδωτικοποίηση του - και αφού προηγουμένως σε έχουν κάνει να το σιχαθείς - να το συμμαζέψουν και πάλι με λεφτά του φορολογούμενου ωστε ο ιδιώτης να κρατά τα κέρδη και το δημόσιο την ζημία. Όποιος δεν καταλάβαίνει τις παραπάνω αντιφάσεις, μάλλον ανήκει στην κλίκα των "δικός τους".

Οι αγώνες της ημέρας


Notice: Only variables should be assigned by reference in /home/rpngr/public_html/rpn.gr/modules/mod_custom_advanced/mod_custom_advanced.php on line 10

Τα πιο δημοφιλή της εβδομάδας

Ραφήνα : Βοθρόνερα στους δρόμους;
Ραφήνα : Βοθρόνερα στους δρόμους;
ΚΕΘΕΑ "ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ" : Δύο μήνες συνεχώς δίπλα στους πυρόπληκτους και σταθερή αξία στον εθελοντισμό και τη προσφορά στον συνάνθρωπο.
ΚΕΘΕΑ "ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ" : Δύο μήνες συνεχώς δίπλα στους πυρόπληκτους και σταθερή αξία στον εθελοντισμό και τη προσφορά στον συνάνθρωπο.
Μήπως οι σταυροί και οι εκκλησίες ήταν η αιτία της απόρριψης του λογότυπου του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου;
Μήπως οι σταυροί και οι εκκλησίες ήταν η αιτία της απόρριψης του λογότυπου του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου;
(video) Δαμιανός Φαφούτης : Γιατί απορρίφθηκε το λογότυπο του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου;
Δεύτερη εβδομάδα και ο αμίαντος παραμένει συσκευασμένος στα καμμένα σπίτια, δίπλα απο το 3ο Δημοτικό Σχολείο Ραφήνας.
Δεύτερη εβδομάδα και ο αμίαντος παραμένει συσκευασμένος στα καμμένα σπίτια, δίπλα απο το 3ο Δημοτικό Σχολείο Ραφήνας.
Δύσκολο έργο για τον πρωτάρη Αήττητο στο κύπελλο. Εργοτέλης εντός, Άρης εκτός και ΠΑΟΚ εντός!
Δύσκολο έργο για τον πρωτάρη Αήττητο στο κύπελλο. Εργοτέλης εντός, Άρης εκτός και ΠΑΟΚ εντός!
τ. Αντιδήμαρχος Σπύρος Κάρλος "Περί Πικερμίου ο λόγος"
τ. Αντιδήμαρχος Σπύρος Κάρλος "Περί Πικερμίου ο λόγος"
Οι φιλοξενούμενοι ήταν και οι ισχυρότεροι στο Κύπελλο της ΕΠΣΑΝΑ
Οι φιλοξενούμενοι ήταν και οι ισχυρότεροι στο Κύπελλο της ΕΠΣΑΝΑ
Ραφήνα : Μπήκε και το περίπτερο στην Αγία Βαρβάρα!
Ραφήνα : Μπήκε και το περίπτερο στην Αγία Βαρβάρα!
"Απολογισμός" αναχωρήσεων απο Ραφήνα για Άνδρο.
"Απολογισμός" αναχωρήσεων απο Ραφήνα για Άνδρο.