5 Μήνες 2 Εβδομάδες πριν #6707 από ΠΑΝΟΣ
Kι όταν φωνάζουμε το Δήμο για να κλείσει καμιά λακούβα, ξέρετε τί μας έχει πει; (πρεγματικό, πέρα για πέρα) "Πάτρε τα υλικά, το τσιμέντο, τα χαλίκια, και θα βάλουμε εμείς τα συνεργεία. Γιατί δεν έχουμε κονδύλια"...
Δεν έχουν αντικατασταθεί από την πυρκαγιά ούτε καν οι καμένες λάμπες στος κολόνες, με αποτέλεσμα πολλές περιοχές του Δήμου να είναι σκοτεινές σαν "τάφοι"...
5 Μήνες 2 Εβδομάδες πριν #6702 από Ανώνυμος χρήστης
κ. Αναστασίου παρακαλώ προσέχετε τα σχόλια σσς να δημοσιεύονται στο θέμα που ανήκουν, το σχόλιο σας 17:25 δεν έχει σχέση με το παρόν άρθρο.
Το θέμα καμερών που θίξατε το αναιρέσατε γράφοντας λίγο παρακάτω πως αποκλείεται λόγω προσωπικών δεδομένων. Αυτό εννοούσα και όχι ότι σταματήσατε να το θέλετε.
5 Μήνες 2 Εβδομάδες πριν #6697 από Φίλιππος Αναστασίου
Απαντώ στόν Ανώνυμον πού αναφέρεται στο δικό μου σχόλιο γιά τίς απαραίτητες κάμερες ασφαλείας στις εισόδους και εξόδους τών Οικισμών μας για την προστασία των κατοίκων από τούς κακοποιούς πού καθημερινά κάνουν αισθητή την παρουσία των. Εγώ δεν ανηρεσα το θέμα αυτό. Εξακολουθώ και επιμένω νά τό ζητώ, διότι πιστεύω ότι είναι ένα απαραίτητο μέτρο προστασίας, όχι φυσικά τών προσωπικών δεδομένων τών κατοίκων, αλλά ομως τών περιου σιακών των στοιχείων καί ενδεχομένως καί τής ζωής των ακόμη.
5 Μήνες 2 Εβδομάδες πριν #6696 από Φίλιππος Αναστασίου
Απαντώ στόν Ανώνυμον Χρήστη:
Ο Δήμος Ρ-Π απήντησε ήδη μέσω του αρμοδίου Αντίδημαρχου του. Υποθέτω ότι το RPN θα αναδείξει καί τήν απάντηση αυτήν, για λόγους δεοντολογίας.
5 Μήνες 2 Εβδομάδες πριν #6692 από Φίλιππος ΑΝΑΣΤΑΣΊΟΥ
Αγαπητοί φίλοι του RPN, Ο Δήμος Ρ-Π, απήντησε ήδη μέσω τού αρμοδίου Αντιδημάρχου, (( στό μάλλον "συκοφαντικό" και κατά τά φαινόμενα, μάλλον "ψη φοθηρικό" εκ μέρους υποψηφίων γιά τίς επόμενες δημοτικές εκλογές )), δημοσίευμα ενός web site. Θεωρώ ότι επιβάλλεται τώρα πλέον, νά αναδείξετε επισης καί τήν απάντηση τού Δήμου Ρ-Π (!!!)
5 Μήνες 2 Εβδομάδες πριν #6690 από ΑΣΤΕΓΟΣ
Και όσοι πηγαίνουν τους αντιμετωπίζουν σαν κλέφτες. Κάποιος πρέπει να παρέμβει στην αθλιότητα.
Powered by Kunena Φόρουμ