5 Μήνες 6 Ημέρες πριν #6755 από Ανώνυμος χρήστης
Σίγουρα ο κ Βασιλόπουλος είναι ένας ιδιαίτερα ευγενής άνθρωπος. Ενα άλλο ιδιαίτερο προσόν του είναι ότι μαθαίνει γρήγορα. Ετσι όταν προ 3 ετίας ΤΟΝ ΠΡΟΈΤΡΕΨΑ ΝΑ ΜΗΝ ΖΗΤΆ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΊΟΝ ΤΩΝ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΩΣ ΑΠΌΝΤΩΝ από τα Δημοτικά Συμβούλια μιά που ο λαός αποφασίζει ποιός θα το εκπροσωπεί, νομίζω ότι το έλαβε υπόψιν του χαιρετίζοντας και αυτήν την υποψηφιότητα. Η γιορτή της Δημοκρατίας -δηλαδή οι εκλογές - είναι κοντά. ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ!!!!

Τσαγκαράκης Μύρων
Δρ. Πλαστικής Χειρ/κ'ης Πανεπιστημίου Αθηνών
5 Μήνες 6 Ημέρες πριν #6754 από M87
M87 (12/01/2019 22:52): Προς VIP (12/01/2019 18:05): Παρότι εδώ φαίνεται ότι υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος και στους δύο τρίτος δεν χωρεί, οφείλω για λόγους αυτοσεβασμού να σε ρωτήσω... Πες μας σε παρακαλώ ρε VIP... Σε πληρώνει καλά για να τα λες αυτά ή τα βρίσκετε μεταξύ σας "σε είδος";

Όπως και να έχει, εγώ κρατάω ότι όταν πέφτει ο ένας στην αγκαλιά του άλλου, εσύ νιώθεις ΕΜΦΥΤΗ ΚΑΛΟΣΥΝΗ, ΔΥΝΑΜΗ, ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ, ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ, ΕΥΓΕΝΕΙΑ. Το τι αποκομίζει από εσένα ο Βασιλόπουλος το αφήνω στη φαντασία των αναγνωστών (όσων έχουν τέτοιες τάσεις τέλος πάντων).

Ξέχασες όμως να αναφέρεις ότι δεν δεσμεύεται στα παρακάτω όπως και όλοι οι άλλοι υποψήφιοι (Πιστικίδης, Χριστόπουλος, Φαφούτης κλπ) και μέλη του δημοτικού συμβουλίου. Αυτό πως σου ξέφυγε; Αν θέλει κανένα από τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου ή τους υποψήφιους γενικώς να με διαψεύσει ας έρθει να πάρει θέση απέναντι στα κάτωθι:

α) Την διατήρηση του ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΜΗ-ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ νυν και μελλοντικών δημοτικών δικτύων/αγαθών/πόρων/παροχών;

β) Την διαχείριση και συντήρηση των προαναφερθέντων ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΜΗ-ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ νυν και μελλοντικών δικτύων/αγαθών/πόρων/παροχών ΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΜΗ-ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ;

γ) Την επανεξέταση των συμβάσεων με τις οποίες εκχωρήθηκε η διαχείριση ΝΥΝ Ή ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΜΗ-ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΔΙΚΤΎΩΝ/ΑΓΑΘΩΝ/ΠΟΡΩΝ/ΠΑΡΟΧΩΝ σε κερδοσκόπους ιδιώτες, με αποτέλεσμα αυτά να λειτουργούν με κερδοσκοπικό χαρακτήρα.

δ) Τον έλεγχο του μόνιμου και πολιτικού προσωπικού από τους δημότες οι οποίοι τους συντηρούν μισθολογικα [*1];

[*1] Όποιος νιώθει ότι ΜΟΝΟ Ο ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΚΑΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ παραιτείται και πάει να δουλέψει για "όσο-όσο", για όσες ώρες απασχόλησης, με όση ασφάλιση και σε όποιες συνθήκες κρίνει ο ιδιώτης εργοδότης.

Να προλάβω όμως και ένα πιθανό "κόλπο": Έστω ότι έχουμε 10 υποψήφιους, άλλοι, "παλιοί", άλλοι "καινούργιοι". Αν και οι δέκα είναι όλοι "στο κόλπο" των ιδιωτικοποιήσεων, τι πειράζει αν μια μειοψηφία αυτών (3 ή 4 το πολύ) δηλώσει εγγράφως και δημοσίως ότι είναι υπέρ της διατήρησης του δημόσιου χαρακτήρα των μη-κερδοσκοπικών δικτύων/αγαθών/παροχών/πόρων;

Με τον τρόπο αυτό, περνάει στο "πόπολο" η εντύπωση ύπαρξης "άξιων" [...ποιός ήρθε;;;...] προς ψήφιση υποψηφίων, και στο δια ταύτα, οι ιδιωτικοποιήσεις συνεχίζουν όπως παλαιότερα... "ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΑΚΙ ΜΟΥ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΟΥ".

Συνεπώς, το μόνο πράγμα το οποίο σώζει είναι α) να πραγματοποιήσει έγγραφη/δημόσια δήλωση ΤΟ 100% ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ, ή β) η ύπαρξη δικαιοσύνης, η οποία - με εξαίρεση όσους διοικούν ή τρώνε από τα χρήματα που διαχειρίζονται οι διοικούντες - αναγνωρίζεται ως ανύπαρκτη για το σύνολο του πληθυσμού (οπότε μην τρέφετε και πολλές ελπίδες σε εκείνη την κατεύθυνση).

Υποβάλλεται παρουσία 4 μόνιμων κατοίκων της ευρήτερης περιοχής. Η μονταζιέρα της Ραφήνας καλά θα κάνει να μην σβήσει την ανάρτηση στο σύνολο της όπως ήδη έκανε για προηγούμενο σχόλιο μου προς τον χρήστη με ψευδώνυμο ??? και με τίτλο ανάρτησης ανορθόγραφο "ΔΙΛΗΜΑ".

Οι αναγνώστες, καλό θα ήταν να αντιγράψουν την συγκεκριμένη σελίδα στον υπολογιστή τους προκειμένου να έχουν πρόσβαση στο κείμενο αυτής ανεξάρτητα από την διάθεση ή όχι στον ιστότοπο του RPN και αν και εφόσον βρίσκουν τον σχολιασμό μου χρήσιμο να διανέμουν το κείμενο με κάθε δυνατό τρόπο (e-mail, φωτοτυπία, εκτύπωση, φωτογραφία στο κινητό και όπου γουστάρουν).
5 Μήνες 1 Εβδομάδα πριν #6753 από VIP
τα Χαρακτηριστικά του Ανδρέα Βασιλόπουλου όσοι τον έχουν γνωρίσει είναι:
1. Έμφυτη καλοσύνη
2. Δύναμη και ευαισθησία
3. Αυτοπεποίθηση
4. Ευγενείς
5 Μήνες 1 Εβδομάδα πριν #6749 από Γιάννης
Βασιλόπουλος The Best
5 Μήνες 1 Εβδομάδα πριν #6736 από Ανώνυμος χρήστης
Όπως πάντα πολιτισμένες οι ενέργειες του κ. Βασιλόπουλου
5 Μήνες 1 Εβδομάδα πριν #6735 από raftopoulou
Όπως έχουμε ήδη αναφέρει, η ύπαρξη πολλών υποψηφιοτήτων κάνει ουσιαστικότερη...

Η Δύναμη Ανάπτυξης χαιρετίζει την υποψηφιότητα Χριστόπουλου
Powered by Kunena Φόρουμ