2 Μήνες 2 Εβδομάδες πριν #6931 από Ανώνυμος χρήστης
Όχι (δεν τη ρώτησα) κάντο εσύ
2 Μήνες 2 Εβδομάδες πριν #6930 από Ανώνυμος χρήστης
Την Πεντελη την ρώτησες αν θέλει Δήμαρχο Πικερμιώτη?
2 Μήνες 2 Εβδομάδες πριν #6924 από Ανώνυμος χρήστης
Τώρα που απειλούνται απευθύνουν ερωτήματα στους δημότες, μέχρι τώρα που ήσαν;
2 Μήνες 2 Εβδομάδες πριν #6921 από Ανώνυμος χρήστης
Το νόημα της τοποθέτησης μου: Τόσο καιρό δεν πολυφανήκατε στο Πικέρμι και στους οικισμούς, τώρα που φοβήθηκαν οι επικεφαλής συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης μην αραιωθούν τα κουκιά κινηθήκατε.
Ουσιαστικά η κινητοποίηση έγινε με αυτό το πρίσμα μετά από παρατεταμένη απουσία διαλόγου, είτε το παραδέχεστε είτε όχι, μην το συνεχίζετε εκτίθεστε. Ο καθείς ας βγάλει τα συμπεράσματα του. Εγώ προτιμώ αν ερωτηθώ Πεντέλη...
2 Μήνες 2 Εβδομάδες πριν #6919 από Ανώνυμος χρήστης
Κανένας κάτοικος δεν είναι αναστατωμένος.
Οι μόνοι που είναι αναστατωμένοι είναι οι υποψήφιοι δήμαρχοι και δημ.σύμβουλοι που μπερδεύονται οι υπολογισμοί τους και χάνονται τα πελατάκια τους.
Αυτοί παρουσιάζουν το θέμα σαν το μέγιστο πρόβλημα που θα φέρει την καταστροφή.
Το πικέρμι είτε με την Ραφήνα, είτε με τα Σπάτα είτε με την Παλλήνη, είναι και θα είναι η τελευταία τρύπα του ζουρνά.
2 Μήνες 2 Εβδομάδες πριν #6918 από M87
M87 (04/02/2019 14:21): Απλά στη Ραφήνα δεν υπάρχει πιθανότητα εκλογής οποιουδήποτε υποψήφιου και προκειμένου να δημιουργηθεί κατάσταση αυτοδιοικούμενη στην οποία η όποια "Ελληνική" κυβέρνηση δεν θα έχει τον έλεγχο του δήμου, προτιμάται η συνταγή της ενοποίησης του Δήμου Ραφήνας με τον Δήμο Ν.Μάκρης - Μαραθώνα... ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ "ΔΙΟΙΚΗΘΕΙ" ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ!

Συνιστώ στα μέλη του νυν δημοτικού συμβουλίου να πάρουν ΚΑΛΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ! ... δεν το γνωρίζω μήπως χρειαστούν και διαφορετικού είδους υποστήριξη πλην της νομικής μορφής. Θα δούμε...

Ειδικά μόλις διαπιστωθεί πόσο χρεωμένος είναι ο δήμος καθώς αποτελεί εικασία μου, ότι η πρόσφατη μουλωχτή εκχώρηση του δικτύου αποχέτευσης στην ΕΥΔΑΠ σημαίνει και ότι έχει ήδη εξασφαλιστεί η "αιτιολογία χρέους" προκειμένου για την ιδιωτικοποίηση του ΚΕΛ και της κερδοσκοπικής λειτουργίας του δικτύου.

Χαίρε ω χαίρε *****ΔΗΜΑΡΧΕ... (για λίγο ακόμα)!
Powered by Kunena Φόρουμ