2 Μήνες 1 Εβδομάδα πριν #6969 από John
Αντιγράφω μέρος από την απάντηση του κ. Βασιλόπουλου για το σχετικό θέμα, από την οποία γίνονται σαφείς οι αοριστίες που είχε εισηγηθεί τότε ο ο Δήμαρχος στο δημοτικό συμβούλιο: «…αυτή η μέρα να καθιερωθεί ως Ημέρα Μνήμης θλίψης πέστε το όπως θέλετε, εκείνη την ημέρα οι σημαίες στο Δήμο μας να κυματίζουν μεσίστια και επίσης με δαπάνες με χορηγίες θα τα καταφέρουμε πιστεύω να ανεγερθεί ένα μνημείο, υπάρχει κάποια σκέψη στο χώρο ο οποίος είναι κατάλληλος να ανεγερθεί ένα μνημείο ώστε να θυμόμαστε όλοι κυρίως τους ανθρώπους που χάθηκαν…».
Ευχαριστούμε πολύ για την πληροφορία, γιατί πολλοί είχαμε θεωρήσει (χωρίς να ξέρουμε τα πρακτικά) ότι ο σύλλογος ζήτησε κάτι αντίθετο με αυτό που είχε αποφασίσει το δημοτικό συμβούλιο Ραφήνας.
2 Μήνες 2 Εβδομάδες πριν #6950 από Ελένη
Είναι τόσο οδυνηρά τα γεγονότα του καλοκαιριού ώστε το σχόλιο της Ελένης μόνο ανόητο μπορεί να θεωρηθεί .( Για να μη χρησιμοποιήσω άλλη λέξη ).
2 Μήνες 2 Εβδομάδες πριν #6937 από Φίλιππος Αναστασίου
Απάντηση στόν Ανώνυμον 05/02 11:05.
Συμφωνώ φυσικά μαζί σας ότι οι θάνατοι καί οι διευθύνσεις τών θυμάτων ΔΕΝ έχουν σημασία που ακριβώς έλαβαν χώρα. Ας ευχηθούμε όλοι καί ας προσευχηθούμε τώρα, να ΜΉΝ υπάρξουν παρόμοιες τραγωδίες στο μέλλον.
2 Μήνες 2 Εβδομάδες πριν #6932 από Ανώνυμος χρήστης
Κύριε Φίλιππε Αναστασίου είστε λάθος ενημερωμένος , ΒΕΒΑΙΩΣ υπήρχαν νεκροί στο Ν.ΒΟΥΤΖΑ
2 Μήνες 2 Εβδομάδες πριν #6926 από Ανώνυμος χρήστης
κα Ελένη μετά και από την τοποθέτηση του κ. συμβούλου Πικερμίου, το γραπτό σας επιβεβαιώνεται. Σωστή η παρατήρηση σας.
Κατά τα άλλα όταν λαμβάνονται παρόμοιες αποφάσεις κάποιο λάκκο έχει η φάβα, κάποιους δεν θέλει να δυσαρεστήσει φαίνεται η παράταξη του απερχομένου κ. δημάρχου.
2 Μήνες 2 Εβδομάδες πριν #6925 από Ανώνυμος χρήστης
κ. Αναστασίου το θέμα μας δεν είναι η ακριβής διεύθυνση των θυμάτων αλλά η άρνηση του δήμου. Αν θέλετε μπορείτε βέβαια να εξηγήσετε το σκεπτικό της απόφασης σας αντί να κάνετε άσχετες τοποθετήσεις που δεν προσθέτουν τίποτα στο παρόν θέμα.
Powered by Kunena Φόρουμ