2 Μήνες 1 Εβδομάδα πριν #7180 από M87
M87 (12/03/2019 22:05): Να προσθέσω στο προηγούμενο σχόλιο μου στην παρούσα ανάρτηση, ότι:

Για όσο η "συμπολίτευση" ή η "αντιπολίτευση" ΔΕΝ ΡΩΤΑΝΕ τα όσα θίγω ανοιχτά και δημοσίως, απλά δεν υφίστανται. Με άλλα λόγια:

[συμπολίτευση/αντιπολίτευση] = [το ίδιο και το αυτό με βασικό στόχο την ιδιωτικοποίηση των πάντων]

...Η οποία προσέγγιση ερμηνεύει επαρκώς και την μεταπήδηση από αντιπολίτευση σε συμπολίτευση του Κου Βουδούρη για το οποίο έκανε ερώτηση ο Κος Ζαφειρόπουλος εδώ [*1].

[*1] H ερώτηση του Μπάμπη Ζαφειρόπουλου για τη θέση του γραμματέα του Δημ. Συμβουλίου και η απάντηση του Γεράσιμου Βουδούρη! ( rpn.gr/m_topika_nea/80065/h-erwthsh-toy-...y-gerasimoy-boydoyrh ):

Ακόμα περιμένουμε τις απαντήσεις των α. Ανώνυμος Χρήστης (07/03/2019 08:48) και β. Μέδουσα (05/03/2019 22:58) στα όσα έθιξα σε προηγούμενο σχόλιο μου στην παρούσα ανάρτηση.
2 Μήνες 2 Εβδομάδες πριν #7154 από M87
M87 (07/03/2019 20:55): Μπράβο τα παιδάκια! Εξηγήστε μου λοιπόν εσείς οι α. Ανώνυμος Χρήστης (07/03/2019 08:48) και β. Μέδουσα (05/03/2019 22:58) το εξής:

Για ποιό λόγο ο συγκεκριμένος δήμος διαθέτει μεν Τεχνική Υπηρεσία,...
Ο οποίος όμως ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ οδοστρωτήρα / αποξέστη / φορτωτή τύπου bobcat / φορτηγό [*1]...
Ο οποίος επίσης ΔΕΝ διαθέτει το σύνολο των απαιτούμενων χειριστών για τα παραπάνω...
Και που ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ το 2018 ανέθεσε σε κερδοσκόπο ιδιώτη την συντήρηση του δημοτικού οδικού δικτύου το οποίο, μετά την ολοκλήρωση της εργασίας του ιδιώτη εργολάβου, έχει τα μαύρα χάλια του;;;

[*1] Δηλ. το σύνολο των μηχανημάτων που απαιτούνται για να κάνεις συντήρηση του δημοτικού οδικού δικτύου.

Ο δημότης δεν είναι που πληρώνει για να έχει ΜΗ-ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ;;;
Ο δημότης δεν είναι που πληρώνει προκειμένου το συγκεκριμένο δημοτικό οδικό δίκτυο να συντηρείται με ΕΠΙΣΗΣ ΜΗ-ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ;;;
Δεν πληρώνει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ δις ο δημότης για τα παραπάνω; ΜΙΑ ΦΟΡΑ μέσω των τελών κυκλοφορίας και ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ μέσω των δημοτικών τελών;

Για ποιό λόγο λοιπόν, ένα δημοτικό συμβούλιο το οποίο "ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ" ότι αποφασίζει με γνώμονα το συμφέρον των δημοτών, αποφασίζει να αναθέσει σε ιδιώτη την συντήρηση του δημοτικού οδικού δικτύου γνωρίζοντας ότι ως ιδιώτης και κερδοσκόπος θα κοστίσει στον δήμο ΚΟΣΤΟΣ + ΚΕΡΔΟΣ αντί ΚΟΣΤΟΣ ΜΟΝΟ [ΑΝ η Τεχνική Υπηρεσία αποφάσιζε να δουλέψει όπως θα έπρεπε];;;

Όταν τα ρωτάς αυτά, γυρνάνε διάφορα ηλιθιοχαρούμενα τα οποία είτε έχουν συγγενική σχέση με ιδιώτες εργολάβους, είτε ευθέως πληρώνονται από αυτούς και σου λένε σε αυτό το σημείο, υπερασπιζόμενοι την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου:

"Μα αν ο δήμος αγοράσει ΟΟΟΟΟΟΟΛΑ αυτά τα μηχανήματα και το προσωπικό, θα έχει ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΑΓΙΟ ΕΤΗΣΙΟ ΕΞΟΔΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ"...

Πλήν όμως, τα συγκεκριμένα ηλιθιοχαρούμενα:
α) Δεν σου δείχνουν με αναλυτικούς υπολογισμούς αναφέροντας τις πηγές των τιμολογήσεων (π.χ. Super Κατερίνα, Marie Claire κλπ) ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ.
β) Κάνουν γαργάρα την απόσβεση των μηχανημάτων τα οποία θα αγόραζε ο δήμος... Για αυτούς, απόσβεση γίνεται μόνο αν τα μηχανήματα αυτά τα αγοράζει ο ιδιώτης (ΠΟΙΟΣ ΗΡΘΕ;;;).
γ) Υποθέτουν βλακωδώς ότι το εργολαβικό κέρδος του ιδιώτη είναι μηδέν ευρώ (το οποίο δεν είναι).
δ) Αρνούνται την αναγνώριση της δυνατότητας σύμπραξης μεταξύ γειτονικών δήμων προκειμένου ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ, να μπορεί να απασχολείται στο 100% του χρόνου του με παράλληλο επιμερισμό κόστους λειτουργίας μεταξύ γειτονικών δήμων.

Μετά από αυτά, αναρωτιέται κανείς...

- Πόσα χρόνια είναι ο Διευθυντής Τεχνικής Υπηρεσίας στη θεσούλα του...;
- Πόσες εισηγήσεις έχει κάνει προκειμένου να στελεχωθεί σωστά η υπηρεσία του με μηχανήματα και προσωπικό...;
- Τι απογίνονται τα όποια μηχανήματα αγοράστηκαν στο παρελθόν...;
- Πόσο στοίχισε στον δημότη η αγορά και ο παροπλισμός ή η μη-συντήρηση των μηχανημάτων αυτών...;
- Πότε έγινε μελέτη σε βάθος χρόνου, προκειμένου για την αγορά και συντήρηση του ΚΑΤΑΛΛΗΛΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ μηχανήματος...;
- Προηγήθηκε τέτοια μελέτη πριν από την αγορά των όποιων μηχανημάτων του παρελθόντος των οποίων η τύχη αγνοείται...;
- κ.ο.κ.

Όλα αυτά, ανήκουν στον λογικό έλεγχο των "δημόσιων" [*2] λειτουργών τους οποίους πληρώνουμε όχι μόνο οι υποστηρικτές "της ιδιωτικής πρωτοβουλίας" αλλά και όλοι οι υπόλοιποι.

[*2] Κατά την προσωπική μου άποψη, τρίχες... όλοι από προιστάμενο και πάνω εργάζονται για το καλό του ιδιώτη εργολάβου και θεσμικού επενδυτή και υπονομεύουν τις δημόσιες υπηρεσίες. Οι λίγοι οι οποίοι αρνήθηκαν να "συνεργαστούν" είναι στο "ψυγείο"... Καμιά αποθήκη... Κανένα αρχείο...Καμιά τρύπα από την οποία δεν μπορούν να χαλάσουν τα σχέδια των ιδιωτικοποιήσεων.

Οι υποστηρικτές του όποιου ιδιώτη εργολάβου της σφαλιάρας, να μας εξηγήσουν το εξής σε εμάς τους υπόλοιπους:

ΑΦΟΥ Ο ΙΔΙΩΤΗΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΤΙΜΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΓΑΜΑΤΟΣ,
ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΕΛΒΕΤΙΚΟ ΤΥΡΙ;;;

ΜΑΛΛΟΝ - λέω εγώ με το φτωχό μου το μυαλό - το συμφέρον του εργολάβου βρίσκεται στο να ξαναχαλάσει ότι μπαλώνει... ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ! Γιατί όσα λεφτά και να του δώσεις ΔΕΝ ΤΟΝ ΦΤΑΝΟΥΝ.

Αν πάλι εσείς οι υποστηρικτές των ιδιωτών εργολάβων πιστεύετε ότι αυτά τα οποία λέω είναι μ****ιες έχετε έναν ΣΙΓΟΥΡΟ τρόπο να το αποδείξετε. Δημοσιεύστε αύριο το πρωί το σύνολο των εισηγήσεων της Τεχνικής Υπηρεσίας προκειμένου για έλεγχο από τους δημότες οι οποίοι πληρώνουν τους μισθούς τους.

Και το λέω αυτό για τον εξής απλό λόγο:

Αν ήμουν μέλος μιας Τεχνικής Υπηρεσίας η οποία, μια προς μια ιδιωτικοποιεί τις αρμοδιότητες της - ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΚΑΝΑ - είναι να προσπαθώ να αποδείξω ότι η εργασία μου είναι καλύτερη από του εργολάβου για να μη χάσω τη δουλειά μου!!!

Εδώ όμως δεν συμβαίνει αυτό. Ρουθούνι δεν ανοίγει για την ιδιωτικοποίηση του αντικειμένου τους το οποίο φυσιολογικά θα σήμαινε και κατάργηση της οργανικής θέσης κάποτε. Συνεπώς, "άλλο λάκκο έχει η φάβα".

Επίσης δεν βλέπεις τα μέλη της Τεχνικής Υπηρεσίας να τρέχουν να εργαστούν για τους ιδιώτες... να στοιβάζονται έξω από γραφεία για συνεντεύξεις για να διεκδικήσουν "ένα πιο φωτεινό μέλλον από τα +2000,00 ευρώ το μήνα με πληρωμένη ασφάλιση και σιγουριά, χωρίς πολύ έλεγχο από οποιονδήποτε σχετικά με παραγωγικότητα, προσέλευση (...τι είπες τώρα;...), αποχώρηση (...τι ξαναείπες τώρα;...), φουλ άδειες, επιδόματα, πλήρη νομική προστασία και δε συμμαζεύεται".

1. Παράλληλα όμως, προωθούν τις ιδιωτικοποιήσεις ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ!
2. Επίσης ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΟΙΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ!
3. Επίσης ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΤΕΚΗΜΡΙΩΣΗ (π.χ. το προαναφερθεν σύνολο των εισηγήσεων της Τεχνικής Υπηρεσίας) ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ.
4. Επίσης ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ.
5. Επίσης ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ "ΠΟΙΟΣ" ΕΙΣΗΓΗΘΗΚΕ "ΤΙ" ΚΑΙ "ΠΟΙΟΣ" ΨΗΦΙΣΕ "ΤΙ" ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ.
6. Επίσης ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ.
7. Επίσης ΠΡΩΗΝ / ΝΥΝ / ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΘΕΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΜΗ-ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ / ΠΟΡΩΝ / ΠΑΡΟΧΩΝ / ΑΓΑΘΩΝ.
8. Επίσης προηγούνται στον προυπολογισμό και στον προγραμματισμό τεχνικού προγράμματος ότι άλλη μ****** θέλεις από την ΕΠΑΡΚΗ συντήρηση των δημόσιων δικτύων / αγαθών / πόρων / παροχών (κοντολογίς το σύνολο των ιδιωτικοποιούμενων αντικειμένων που έχει σίγουρο μαρούλι για τον ιδιώτη).

Από κουρτίνες / ρολλά για το παλάτι των πυροπλήκτων, ΠΛΗΡΗ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ [*3], μέχρι σύστημα παρακολούθησης διαρροών σε απαρχαιωμένο δίκτυο ύδρευσης (1.000.000 ευρώ), σπόροι δενδρυλίων 8000 ευρώ, υπαίθρια όργανα γυμναστικής, 74.000 ευρώ για αδέσποτα, ξήλωμα και φτου και από την αρχή το σύνολο των παιδικών χαρών, γήπεδο skate board, 300.000 ευρώ για χλοοτάπητα, ανακαίνιση γήπεδα τένις, γήπεδα βόλλευ, γήπεδα 5x5, γήπεδα ποδοσφαίρου, γήπεδα μπάσκετ, γήπεδα ομαδικής μ****ιας καθώς επίσης και 5.000 ευρώ για συλλογή κουράδων αδέσποτων ζώων επειδή (υποθέτω) η υπηρεσία καθαριότητας την οποία ήδη πληρώνει ο δήμότης, δεν καταδέχεται;;;

[*3] Για τις ρεμούλες σε δημόσιο υλικό χεστήκανε, αλλά για να πάρει ένα μπουκαλάκι νερό ο πυρόπληκτος πρέπει να φακελωθεί πλήρως!

...Και ΠΟΛΛΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ γιατί ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ... Μπορεί οι πυρόπληκτες και ξεσπιτωμένες οικογένειες να μην πήραν φράγκο τσακιστό μέχρι σήμερα, 8 μήνες μετά, αλλά ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ ΠΟΥ ΣΤΗΝΕΙ ΠΡΟΚΑΤ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και το οποίο κοστίζει ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ +20.000 ευρώ γιατί είμαστε LARGE ρε φίλε...!

ΚΑΜΜΕΝΟΙ, ΞΕΣΠΙΤΩΜΕΝΟΙ ΤΟ 1/10 ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ... ΑΑΑ! ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ!!! Τι φοβερή ευαισθησία είναι αυτή;

Ούτε και πάνε να αγοράσουν υλικά να τους φτιάξει κουκλόσπιτα ένας μαραγκός να τα βάψει ένας ελαιοχρωματιστής και να τα στήνουν ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ, παρά προτιμάνε να ακουμπάνε +20.000 από χρήματα του δημότη στον εργολάβο των προκάτ για να έχουν μετά την μόνιμη πιπίλα - δικαιολογία όταν τους στριμώξεις για τις ιδιωτικοποιήσεις, ότι, "δεν έχουμε λεφτά και γι αυτό κάνουμε την ιδιωτικοποίηση".

ΛΟΓΙΚΟ... ΑΦΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΕΣ ΟΛΑ, ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ.

9. Να μη μιλήσω για έλεγχο προσωπικού ή δημόσιου υλικού;;;... Ο *****ΔΗΜΑΡΧΟΣ και η παρέα του (σύνολο δημοτικού συμβουλίου ανεξαρτήτως παράταξης ή ανεξαρτησίας) ακόμα κάνουν γαργάρα στα όσα τρίβονται στα μούτρα τους εδώ [*4].
10. Απαιτούν όμως, μήνας μπαίνει, μήνας βγαίνει να εισπράττουν τα μισθά τους.
11. Απαιτούν όμως ο δημότης να χρηματοδοτεί τις αποφάσεις τους.

Εγώ λοιπόν, στοιχιματίζω ότι όλα αυτά τα γήπεδα, στάδια, πολιτιστικά κέντρα, μουσεία κλπ ********, γίνονται με δανεικό χρήμα, τα χρηματα των οποίων θα απαιτήσουν "οι δανειστές" μόλις πραγματοποιηθούν οι δημοτικές εκλογές προκειμένου να ιδιωτικοποιηθούν ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑΝΤΙ ΠΙΝΑΚΙΟΥ ΦΑΚΗΣ. Πηγαίντε τώρα να πάρετε εγγράφως απαντήσεις όχι από τον οποιοδήποτε αντιδήμαρχο μιας οικονομικής υπηρεσίας ο οποίος σε 3 μήνες την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια και δεν το έχει σε τίποτα να πει μισές αλήθειες ή τίποτα χειρότερο, αλλά από τον/την διευθυντή οικονομικών υπηρεσιών ο οποίος έχει να χάσει και ένα μισθό... μια ασφάλιση...μια σταδιοδρομία. Και αν σας αφήσουν να φτάσετε στο σημείο να απαιτείτε απαντήσεις, σφυρίχτε μου κλέφτικα.

[*4] Ραφήνα : Επέκταση και βελτίωση του Δικτύου Δημοτικού Φωτισμού
(URL: www.rpn.gr/%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%B9%CE%B...y-dhmotikoy-fwtismoy

Οι υπερασπιστές των ιδιωτών εργολάβων ξέρουν τι να κάνουν. Να διαθέσουν δημόσια όλα όσα προανέφερα (εισηγήσεις Ττεχνικής Υπηρεσίας, απομαγνητοφωνήσεις δημοτικών συμβουλίων, καταστάσεις ψηφισμάτων μελών δημοτικού συμβουλίου) ΠΡΙΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥΣ... Όχι να αφήνουμε τον έλεγχο για τους επόμενους. Οτιδήποτε διαφορετικό λειτουργεί εναντίον τους.

Θα περιμένω τις απαντήσεις σας.
2 Μήνες 2 Εβδομάδες πριν #7146 από Ανώνυμος χρήστης
Δεν είναι αντιπολίτευση εμπάθειας να ρωτάει κάποιος για λάθος σήματα στους δρόμους μας. Ο κ. Βασιλόπουλος είναι από τους ελάχιστους που κάνει σοβαρή αντιπολίτευση χωρίς εμπάθεια. Επίσης ο κ. Χοβαρδάς είναι ο μόνος σύμβουλος του κ. Μπουρνούς στο Πικέρμι που κάνει έργο. Οι άλλοι κάνουν ψηφοθηρία και όχι έργα. Αφήστε λοιπόν τα σχόλια αυτά γιατί εμείς που ζούμε εκεί ξέρουμε.
2 Μήνες 2 Εβδομάδες πριν #7136 από Μέδουσα
Συγχαρητήρια για την ερώτηση και θερμά συγχαρητήρια για την απάντηση..... Ο αγαπητός κύριος Βασιλόπουλος καλό θα είναι να αφήσει την αντιπολίτευση της εμπάθειας και να περιοριστεί στην συγκρότηση ψηφοδελτίου, εκτός αν πάλι θα κατεβάσει τη μισή Αθήνα για να συμπληρώσει. Ο δε αγαπητός κ. Χουβαρδάς συμπαθέστατος αλλά σήμα κατατεθέν της πολιτικής ιδιοφυΐας που αναπτύσσεται στο παρηκμασμένο πολιτικό σκηνικό με τον ιξ πολυμαθή να έχει γνώμη χωρίς να έχει γνώση. Με τις υγείες σας.
2 Μήνες 2 Εβδομάδες πριν #7121 από M87
M87 (04/03/2019 11:33): Μια χαρά καταλαβαίνουν ότι το να ασχολούνται με τύπους αντί ουσίας, καταστρέφουν τις δημόσιες υποδομές και προωθούν τις ιδιωτικοποιήσεις.

Για ρώτα όχι τον αντιδήμαρχο Π. Καλφαντή αλλά τον/την διεθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών γιατί δεν διαθέτει ο δήμος οδοστρωτήρα ο οποίος να λειτουργεί, ανάλογης ικανότητας με τον οδοστρωτήρα τον οποίο διαθέτει ο υπεργολάβος της συντήρησης του δημοτικού οδικού δικτύου για το 2018;
Αντίστοιχα για αποξέστη...
Αντίστοιχα για φορτωτή τύπου bobcat...
Αντίστοιχα για φορτηγό...

Αν η Τεχνική Υπηρεσία δεν μεριμνήσει ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ τα εργαλεία / υλικά / προσωπικό / μηχανήματα για την συντήρηση του δημοτικού οδικού δικτύου, πως περιμένεις ο όποιος εργολάβος της σφαλιάρας να ανταγωνιστεί την χρηματοδοτούμενη από όλους μας Τεχνική Υπηρεσία την οποία την συντηρείς για να σου κάνει ιδιωτικοποιήσεις αλλά από εργασία επί των αρμοδιοτήτων της πενιά;

Πως περιμένεις να σου περάσει το μήνυμα;
ΑΓΑΘΟ / ΠΑΡΟΧΗ / ΠΟΡΟΣ / ΔΙΚΤΥΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΗ-ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ = ΚΑΚΟ.
ΑΓΑΘΟ / ΠΑΡΟΧΗ / ΠΟΡΟΣ / ΔΙΚΤΥΟ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ = ΚΑΛΟ!

Βέβαια, συμφέρον του όποιου ιδιώτη εργολάβου της σφαλιάρας είναι ότι μπαλώνει να ξαναχαλάσει... ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ γιατί ποτέ δεν τον φτάνουν τα λεφτά που του δίνεις. Οπότε τίθεται το ερώτημα του πως να πείσεις τον αιρετό να κάνει την συντήρηση του δημοτικού οδικού δικτύου με δημόσια μέσα.

Παίρνεις τα κλειδιά του αυτοκινήτου του αιρετού ή μόνιμου υπάλληλου ο οποίος δεν πείθεται και με ή χωρίς εκείνον να σε συνοδεύει οδηγάς το αυτοκίνητο του ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΞΕΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΟΥ. Δεν χρειάζεται να κόβεις πριν φτάσεις στην λακκούβα. Απλά να φροντίσεις να την πετύχεις μέχρι να φύγει από κάτω ο κινητήρας, να στραβώσουν ψαλίδια και ημιαξόνια και να σου κάνουν κουκου τα αμορτισέρ μέσα από το καπό. Στην επιστροφή τα ίδια, αλλά να ρίχνεις τον άλλο τρόχο μέσα από την λακκούβα για να μην υποστεί φθορές μονόπλευρα. Απλά πράγματα.
2 Μήνες 2 Εβδομάδες πριν #7120 από Πάνος
Τρεις λαλούν και δυό χορεύουν!!!
Δρόμοι γεμάτοι τρύπες, δρόμοι μόνιμα πλημμυρισμένοι (χωρίς δίκτυο ομβρίων), δρόμοι γεμάτοι λακούβες (αν σου κουνιέται κάνα δόντι, αυτό πέφτει), δρόμοι γεμάτοι σκουπίδια και μπάζα, δρόμοι με άσφαλτο σαν λαδωμένο γυαλί, δρόμοι στους οποίους οι ανόητοι τρέχουν σαν τρελλοί.
Ε και ναι, πολύ σωστά, εσείς σε αυτούς τους δρόμους, βάλτε πινακίδες. Το λύσατε το πρόβλημα.
Δεν είναι μόνο ότι δεν μπορείτε, είναι ότι δεν καταλαβαίνετε τί σας γίνεται!
Powered by Kunena Φόρουμ