2 Μήνες 1 Εβδομάδα πριν #7188 από Ανώνυμος χρήστης
Με την ευκαιρία (χωρίς να συμμετέχω στην πρώτη φράση για τις γιορτές) να συμπληρώσω στο προηγούμενο μήνυμα ότι:
Η τήρηση της σχετικής νομοθεσίας (παρατίθεται βλ. *) αφορά αιρετούς και στελέχη του Δήμου δηλαδή περιλαμβάνονται και τα στελέχη Τεχνικών υπηρεσιών και Πολιτικής προστασίας, που κατά γενική ομολογία μέχρι τώρα δεν έχουν ανταποκριθεί. Διαβάζοντας τη νομοθεσία παρακάτω νομίζω οι περισσότεροι θα καταλάβετε πως εάν κάποτε τηρηθεί οι κίνδυνοι θα μειωθούν κατά πολύ. Εκτός βέβαια των κατά νόμο υπευθύνων, οι κύριοι υπαίτιοι προφανώς είναι οι διάφοροι οικοπεδούχοι που πλην ελαχιστότατων εξαιρέσεων δείχνουν εγκληματική αδιαφορία στον καθαρισμό των οικοπέδων τους.
Τα έχουμε πει, τα λέμε και τον Μάιο με την εμφάνιση ξερών χόρτων θα ενημερωθούν διάφορες βαθμίδες αξιωματούχων και του κ. εισαγγελέως περιλαμβανομένου.

* Ν. 3852 άρθρο 94 παρ. 26:
“Η µέριµνα, σύµφωνα µε τις ισχύουσες πυροσβεστικές διατάξεις, για την τήρηση των υποχρεώσεων καθαρισµού, από τους ιδιοκτήτες, νοµείς, και επικαρπωτές, των οικοπεδικών και λοιπών ακάλυπτων χώρων, που βρίσκονται εντός πόλεων, κωµοπόλεων και οικισµών και σε απόσταση µέχρι 100 µέτρων από τα όριά τους, καθώς και η υποχρέωση αυτεπάγγελτου καθαρισµού από τους δήµους, σε περίπτωση µη συµµόρφωσης των υπόχρεων. Σε βάρος εκείνων που δεν συµµορφώνονται επιβάλλεται πρόστιµο πενήντα (50) λεπτών, ανά τετραγωνικό µέτρο του οικείου χώρου, το οποίο και αποτελεί έσοδο του οικείου δήµου, βεβαιούται εις βάρος τους η ισόποση σχετική δαπάνη του δήµου προς καθαρισµό και υποβάλλεται µήνυση για το αδίκηµα του άρθρου 433 του Ποινικού Κώδικα.”
2 Μήνες 1 Εβδομάδα πριν #7172 από Ανώνυμος χρήστης
Για γιορτές και πανηγύρια καλοί είστε.
Καλύτερα όμως πιάστε τον δήμαρχο από το αυτί και αναγκάστε τον να κάνει αντιπυρική προετοιμασία για να μην μας κάψει και φέτος. Το καλοκαίρι φτάνει.
2 Μήνες 1 Εβδομάδα πριν #7171 από maiopkyr@gmail.com
Οι Σύλλογοι Διώνης Πικερμίου: ΠΠΣ "Η ΔΙΩΝΗ", Φιλοζωικός "Ο ΠΗΓΑΣΟΣ",...

Πρόσκληση και ευχές για "Καλή Σαρακοστή" απο τους Συλλόγους της Διώνης.
Powered by Kunena Φόρουμ