2 Εβδομάδες 2 Ημέρες πριν #7658 από M87
M87 (1η απόπειρα δημοσίευσης 10/05/2019 22:02, 2η απόπειρα δημοσίευσης 11/05/2019 11:05): Προς τον Ανώνυμος χρήστης (09/05/2019 13:15):

Υπάρχουν τουλάχιστο τρείς-τέσσερεις τρόποι να σου απαντήσω, θα περιοριστώ όμως στον εξής:

Όπως λέει Ο ΣΟΦΟΣ Ελληνικός λαός: "ΤΗΣ ΚΟΝΤΗΣ ***** ΤΗΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΤΡΙΧΕΣ!"

Σου τελείωσαν τα επιχειρήματα και αδυνατείς να απαντήσεις στα ερωτήματα τα οποία θέτω με το παρόν, οπότε πλέον βάλλεσαι εναντίον εκείνου ο οποίος θέτει τις ερωτήσεις αυτές. Συνηθισμένο φαινόμενο.

Δεν είμαι δα και ******* να δώσω λαβές σε "συνομιλητές" του επιπέδου σου οι οποίοι καταφεύγουν στην παραπάνω πρακτική, οπότε θα περιοριστείς στο να μάθεις ότι ουδεμία σχέση δεν έχω με το δημόσιο γενικώς.

Τώρα... δεδομένου ότι ΔΕΝ είσαι εσύ ή κάποιος άλλος υποχρεωμένος να διαβάσει οτιδήποτε από τα όσα αναρτώ ή τους προβληματισμούς μου, αλλά παρόλα αυτά ενοχλείσαι από αυτά, εγώ θα σου πω ότι ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΕΙΣΑΙ!

Το πραγματικά γελοίο στα όσα ήδη είπες προηγουμένως συνοψίζεται στην εξής φράση:

"Γιατί αν είσαι από τους ευνοημένους συνταξιούχους δημοσίου και ευρύτερου δημοσίου που βγήκαν με μικρό χρόνο προυπηρεσίας και νέοι να μην σε διαβάζω."

Υποννοείς δηλαδή ότι δημόσιοι υπάλληλοι οι οποίοι βγήκαν με πλήρη σύνταξη και πλήρη χρόνια εργασίας ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΘ' ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ και συνεπώς - στο μυαλό σου - αν ήμουν και εγώ ένας από αυτούς - θα διάβαζες τα όσα λέω;;;

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΟΟΟΟΥ...!

Στο μεταξύ διάστημα, απολαύστε τους λακέδες του υπουργείου υποδομών, οι οποίοι δεν είχαν ποτέ αντιρρήσεις του τύπου "θα καταστραφει το περιβάλλον", "δεν θα μπορείτε να κολυμπήσετε" κλπ για τα προηγούμενα δύο χρόνια που είχε ανακοινωθεί η πώληση των δέκα στρατηγικής λιμένων σε ΓΙΘΕ (Γυφτομπινέδες Ιδιώτες Θεσμικούς Επενδυτές), τώρα όμως που ξεμένουν ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΜΗ-ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ θυμήθηκαν και τους περιβαλλοντικούς κινδύνους, και την ηχορύπανση, και την ρύπανση, και όλα... ΓΙΑΤΙ;

ΓΙΑΤΙ η σύνδεση του λιμανιού με την Αττική Οδό και τον Προαστιακό θα φέρει ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ, θα καταστήσει ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΗ ΤΗΝ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΑΣ, θα φέρει ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ για σας και τα παιδιά σας, το σύνολο των εργασιών από σερβιτόρος μέχρι βαφέας θα πάρει τα πάνω του και δεν θα σας λείπει ΟΥΤΕ Η ΕΡΓΑΣΙΑ (παραγωγή έργου), ΟΥΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ...

Ακόμα χειρότερο, είναι ότι θα υπάρχει ένα ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΜΗ-ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΛΙΜΑΝΙ το οποίο ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΘΕ... είτε αυτός είναι από την Κίνα, είτε από αλλού!

Το απόλυτα χειρότερο αποτέλσμα όμως, είναι ότι 9 χρόνια οικονομικής υφαρπαγής δια του ξεπουλήματος της Ελλάδας θα αμφισβητηθούν, δεδομέ΄νου ότι ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΣΤΕΡΟΥΣΑΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (π.χ. αποπεράτωση υποδομών, σύνδεση λιμανιών με σιδηροδρομικό και οδικό δίκτυο, αγορά και εγκατάσταση υλικοτεχνικης υποδομης κλπ) ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ "ΠΡΟΙΚΑ" ΣΤΟΝ ΓΙΘΕ ΠΟΥ ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΕ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΣΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΜΗ-ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΕΡΓΟ ή ΥΠΟΔΟΜΗ ΑΝΙΚΑΝΟ.

Οι αναγνώστες μπορείτε να διαβάσετε την πρόσθετη επιχειρηματολογία της 5ης απόπειρας δημοσίευσης, η οποία θέτει πολλά ερωτηματικά για την σχέση του Α. ΠΑΛΠΑΤΖΗ με το αεροδρόμιο, τον ρόλο της δημοτικής αρχής η οποία κάνει γαργάρα διαρκείας, τον ρόλο του Α. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ και φυσικά τα αστέρια της όλης υπόθεσης τα οποία είναι ο εκάστοτε υπουργός υποδομών παρέα με "δημοτικό" συμβούλιο (ανεξαρτήτως αν μιλάμε για συμπολίτευση, αντιπολίτευση ή ανεξάρτητους) και *****ΔΗΜΑΡΧΟ οι οποίοι ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΙΜΑΝΙ ΕΥΡΥΘΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΜΕ ΘΕΤΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΤΟΝΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ, ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΣ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΑΥΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ.

Γιατί σκοπός είναι ο κερδοσκόπος ΓΙΘΕ στον οποίο το λιμάνι κάποια στιγμή θα παραχωρηθεί ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΜΗ-ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΑ και αυτό δεν μπορεί να γίνει αν η ζέυξη με τον προαστιακό και την Αττική οδό πραγματοποιηθούν όσο αυτό βρίσκεται σε δημόσια διαχείριση... Γιατί μετά δεν μένει "κάτι" για να φανεί "καλύτερος" ο ΓΙΘΕ.

Με απλά Ελληνικά...

Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ "ΠΡΟΙΚΑ" ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΦΥΛΑΝΕ ΟΙ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΕΣ ΩΣ ΚΟΡΗ ΟΦΘΑΛΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΘΕ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ! ...ΤΕΛΟΣ!

Η μακροσκελής αλλά πλήρης και τεκμηριωμένη πολιτική ανάλυση μου βρίσκεται στο 29/04/2019, 01:27 του παρόντος.

M87 (1η απόπειρα δημ. 16:20 08/05/2019, 2η απόπειρα δημ. 19:00 08/05/2019, 3η απόπειρα δημ. 09/05/2019 00:26, 4η απόπειρα δημ. 09/05/2019 11:35):

Προς τον Ραφηναίος (08/05/2019):

Ενημερώνω τους αναγνώστες ότι το παρόν θέμα αφορά την (μη-)σύνδεση του λιμανιού της Ραφήνας με την Αττική οδό και τον Προαστιακό ΟΣΟ ΑΥΤΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ και όχι μεμονωμένα, το θέμα της πραγματοποίησης "περιβαλλοντικών" μετρήσεων, το οποίο, όπως εξηγώ, είναι άλλος ένας τρόπος έμμεσου ελέγχου της παραγωγικότητας ενός δημόσιου λιμανιού. Όσοι μόλις έφτασαν στην σελίδα, να διαβάσουν την - ομολογουμένως μακροσκελή αλλά αναλυτική και τεκμηριωμένη - ανάλυση μου (29/04/2019 01:27 5η απόπειρα δημοσίευσης) στην οποία εμπεριέχονται οι παρούσες ερωτήσεις, οι οποίες αποτελούν μόνο μία από τις πολλές όψεις του παρόντος θέματος.

Ας τα πάρουμε λοιπόν με τη σειρά "Ραφηναίο", που βρίσκεις τόσο εξαιρετικές τις πρωτοβουλίες ΠΑΛΠΑΤΖΗ και ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ:

1. Το τροχόσπιτο το οποίο ΕΦΕΡΕ Ο Α. ΠΑΛΠΑΤΖΗΣ [*1] στις 06/03/2018 (την επομένη της ανακοίνωσης νέων δρομολογίων τα οποία θα εκτελούνται από το λιμάνι της Ραφήνας [*2]) και το οποίο ανήκει στους γερμανούς του αεροδρομίου, ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥ, ούτε και μας ΤΟ ΕΦΕΡΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ... Το έφερε ο Α. ΠΑΛΠΑΤΖΗΣ.

2. Αν όντως υπήρχε ανάγκη μετρήσεων (ηχορύπανσης / ρύπων), γιατί οι πρωτοβουλίες αυτές αναλαμβάνονται όχι από την δημοτική αρχή, αλλά από μελλοντικούς υποψήφιους δημάρχους (Α. ΠΑΛΠΑΤΖΗΣ και ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ);;; ΟΕΟ; Εγώ λέω για την συλλογή δεδομένων με την μορφή περιβαλλοντικών μετρήσεων καθώς και προετοιμασίας KOLOTOYMPAS GRANDE!

3. Σε ότι αφορά τον συγχρονισμό υπουργείου ναυτιλίας, Γερμανών Ελ. Βενιζέλου και Α. ΠΑΛΠΑΤΖΗ αυτό το αφήνω στην κρίση του αναγνώστη. Να σημειωθεί όμως ότι αφ' ενός δεν πιστεύω ούτε στην τύχη ούτε και στο τυχαίο. και αφ' ετέρου, τύφλα να 'χει η ομάδα συγχρονισμένης κολύμβησης της ρωσσίας!

Στο συγκεκριμένο δημοσίευμα [*1] γράφει:

"Να σημειώσουμε ότι ο σταθμός ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΗΚΕ απο τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, ο οποίος συμμετέχει σε μια παγκόσμια πρωτοβουλία του Διεθνούς Συμβουλίου Αεροδρομίων Ευρώπης με στόχο τη διαχείριση των εκπομπών αερίων θερμοκηπίου που βρίσκονται υπό τον έλεγχο των φορέων λειτουργίας αεροδρομίων."

...Και "οι γερμανοί είναι φίλοι μας και θέλουν το καλό τους" συμπληρώνω εγώ! Η Ραφήνα όμως είναι λιμάνι και όχι αεροδρόμιο, ούτε και ανήκει σε κανένα Διεθνές Συμβούλιο Αεροδρομίων Ευρώπης. Συνεπώς τι σχέση, έχει η πρωτοβουλία τίνος;;; Του Α. ΠΑΛΠΑΤΖΗ ή των Γερμανών του αεροδρομίου;

Επιπλέον, αν όντως υπήρχε ανάγκη να μετρηθεί οτιδήποτε αφορά ένα λιμάνι, αυτό θα ήταν θέμα για το υπουργείο ναυτιλίας και όχι για τον όποιο δήμο. Δεδομένης της "γαργάρας" των μεγεθών αυτών όμως, σε ότι αφορά το λιμάνι της COSCO στον Πειραιά, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΑΓΚΗ.

Σε ότι αφορά το που συμμετέχουν οι Γερμανοί του αεροδρομίου και τι [μούφα; / πραγματικές; / μαγειρεμένες; / χαρισμένες;] διακρίσεις πέτυχαν, πολύ λίγο με απασχολεί, ειδικά τη στιγμή που δεν πληρώνουν ούτε ΦΠΑ στην Ελλάδα και φυσικά η ΑΑΔΕ δεν πάει να τους ελέγξει για αυτό.

[*1] (06/03/2018) Αντιδήμαρχος Α. ΠΑΛΠΑΤΖΗΣ "Οι περιβαλλοντικές συνθήκες θα παρακολουθούνται πλέον συστηματικά"
(URL: rpn.gr/%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE...ai-pleon-systhmatika )

[*2] (05/03/2018) Εγκρίθηκαν τα νέα δρομολόγια Κρήτη – Ραφήνα, μέσω Κυκλάδων
(URL: www.ert.gr/perifereiakoi-stathmoi/chania...afina-meso-kykladon/ )

Χωρίς να εξετάζω ΚΑΝ το αν χρειαζόταν η οποιαδήποτε μέτρηση σχετικά με ρύπους ή ηχορύπανση έχουμε τα εξής:

Ξαφνικά, ο Α. ΠΑΛΠΑΤΖΗΣ και χωρίς να έχουν ξεκινήσει ΝΕΑ / ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΑΦΗΝΑ, μία μέρα μετά την ανακοίνωση των νέων δρομολογίων Ραφήνας-Κρήτης μέσω Κυκλάδων, αποφασίζει αυτοβούλως, ότι η Ραφήνα έχει ανάγκη παρακολούθησης "των ατμοσφαιρικών ρύπων" καθώς επίσης και "Οι περιβαλλοντικές συνθήκες θα παρακολουθούνται ενδελεχώς και σε συνεργασία με αντίστοιχους φορείς [...ΠΟΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ;;;... ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ;;;... ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ Α.Ε.;;;... ΤΟ ΕΥΡΩΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟ;;;... ΚΑΠΟΙΑ ΜΚΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ή ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ;;;... ΤΟΥΣ ΓΙΘΕ (Γυφτομπινέδες Ιδιώτες Θεσμικοί Επενδυτές);;;...] θα αναλαμβόνονται κατά περίπτωση πρωτοβουλίες βασιζόμενες σε διεθνείς βέλτιστες πρακτικές" τα οποία δήλωσε στις 06/03/2018 στον σύνδεσμο [*1].

Για σένα οι παραπάνω δηλώσεις της ανάρτησης [*1] είναι "λογικές", για μένα "βρωμάνε"... Όμως, όπως λέει ο ΣΟΦΟΣ Ελληνικός λαός, "περι ορέξεως κωλοκυθόπιτα και μπακλαβά γωνία".

Ένα εξαιρετικό ερώτημα το οποίο έχω σε αυτό το σημείο και για το οποίο δεν θα πάρω απάντηση (ποτέ), είναι το εξής:

Αφού ο Α. ΠΑΛΠΑΤΖΗΣ είχε πρεμούρα να παρακολουθήσει τις περιβαλλοντικές συνθήκες στο λιμάνι της Ραφήνας, γιατί δεν πήγε στο υπουργείο περιβάλλοντος και αντί αυτού, πήρε τηλέφωνο στους Γερμανούς του αεροδρομίου για να δανειστεί δικό τους εξοπλισμό; ΟΕΟ;

Αλλο ένα κρίσιμο ερώτημα το οποίο επίσης δεν θα απαντηθεί ποτέ είναι το εξής:

Γιατί ήταν σημαντικό για τον Α. ΠΑΛΠΑΤΖΗ να χρησιμοποιήσει το τροχόσπιτο των γερμανών; Εγώ λέω για να μαζεύουν οι γερμανοί τα δεδομένα αυτά και εσύ που λες ότι αυτά τα οποία εγώ πιστεύω σχετικά με βρυξέλλες κλπ είναι βλακείες, τράβα να μου αποδείξεις ότι οι Γερμανοί δεν συλλέγουν τα δεδομένα του σταθμού αυτού που μας έφεραν μέσω του Α. ΠΑΛΠΑΤΖΗ.

Επειδή το ξέρω ότι για τα παραπάνω δεν θα πάρω απάντηση, να συνεχίσουμε με το ΓΙΑΤΙ αντιτίθεμαι στο να "μετράει" ο κάθε μ****** οτιδήποτε...!

Α. Πληρώνω μέσω των φόρων μου ΑΡΜΟΔΙΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕΤΡΗΘΕΙ ΚΑΤΙ, τα οποία εκτός του ότι είναι υποχρεωμένα να μου πουν το ΠΩΣ / ΠΟΥ / ΓΙΑΤΙ των μετρήσεων, οφείλουν να λογοδοτούν σε μένα τον ανώνυμο πολίτη για την χρήση / εφαρμογή και ενδεχόμενη κατάχρηση των δεδομένων.

Β. Τα ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΥΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΥΛΙΚΟ Ή ΟΡΓΑΝΑ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΘΕΣΜΙΚΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ (είτε σ'αρέσει, είτε όχι, αυτό είναι η HOCHTIEF στην Ελλάδα... ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΩΣΑΜΕ ΑΠΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΤΙΟΜΕΤΩΠΙΖΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ!).

Γ. Καθότι δεν έχει ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗ στο συγκεκριμένο τροχόσπιτο το οποίο παρκάρισε ανάμεσα στο δημαρχείο και το πολιτιστικό κέντρο ο Α. ΠΑΛΠΑΤΖΗΣ δεν γνωρίζουμε τα εξής:

Γ.1 Οι προθέσεις του Α. ΠΑΛΠΑΤΖΗ ή των Γερμανών του αεροδρομίου... ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΕΣ
Γ.2 Τι δεδομένα συλλέγονται... ΑΓΝΩΣΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ
Γ.3 Που πάνε αυτά τα δεδομενα... ΑΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟ
Γ.4. Ποιοί έχουν πρόσβαση στα δεδομένα αυτά... ΑΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟ
Γ.5 Τι επεξεργασίας τυγχάνουν τα δεδομένα αυτά... ΑΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟ
Γ.6 Ποιές επιπλέον πληροφορίες εξάγονται από αυτά... ΑΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟ
Γ.7 Σε ποιόν ανήκει ο διακομιστής ο οποίος τα συλλέγει τα δεδομένα αυτά... ΑΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟ
Γ.8 Ποιοί άλλοι έχουν πρόσβαση στον διακομιστή ή/και τον διαχειριστή αυτού... ΑΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟ
Γ.9 Με ποιόν / ποιούς τρόπους μπορεί να γίνει κατάχρηση των δεδομένων αυτών... ΑΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟ
Γ.10 Σε ποιόν διατίθενται τόσο τα αρχικά δεδομένα όσο και τα προιόντα επεξεργασίας αυτών... ΑΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟ
Γ.11 Που φυλάσσονται τα δεδομένα αυτά... ΑΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟ
Γ.12 Ποιός πήρε τηλέφωνο ποιόν; Ο Α. ΠΑΛΠΑΤΖΗΣ πήρε τους γερμανούς στο αεροδρόμιο και τους ζήτησε το τροχόσπιτο ή οι Γερμανοί κάλεσαν τον Α. ΠΑΛΠΑΤΖΗ να του δανείσουν το τροχόσπιτο;... ΑΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟ
κ.ο.κ.

4. Λες εσύ λοιπόν "Ραφηναίο":

(08/05/19 08:18 Ραφηναίος) "Τώρα για τον σταθμό που λες του Δήμου, να σου πω ότι δεν είναι του Δήμου είναι του αεροδρομίου και ο δήμος τον φιλοξενεί."

Θες να μου δείξεις που ΛΕΩ ότι το τροχόσπιτο είναι του δήμου, παραθέτωντας το αντίστοιχο κείμενο με καμιά οδηγία σε ότι αφορά το που θα το βρούμε (σύνδεσμο και παράγραφο) ή θες και εγώ να αρχίσω να βάζω λόγια στο στόμα σου; Πως θες να το κάνουμε;

Καθ' όλη την ανάρτηση, το τροχόσπιτο [για να μην το πω αλλιώς] λέω ότι είναι του Α. ΠΑΛΠΑΤΖΗ και Γερμανών. Αυτά σε ότι αφορά προσπάθειες δημιουργίας εντυπώσεων.

5. Μετά συνεχίζεις λέγοντας:

(08/05/19 08:18 Ραφηναίος) "Ο δήμος και το αεροδρόμιο έχουν υποχρέωση να λογοδοτούν στον κόσμο της Ραφήνας"

Ο δήμος έχει υποχρέωση να λογοδοτεί στους Ραφηνιώτες [όχι ότι το κάνει κιόλας και θα σου δώσω παραδείγματα πιο κάτω]... το αεροδρόμιο από που και ως που έχει τέτοια υποχρέωση, δεδομένου ότι μπορούν ανά πάσα ώρα και στιγμή να πουν ότι "εσείς μας ζητήσατε το τροχόσπιτο";

Ξέρεις κάτι το οποίο δεν ξέρω; Θες να μας ενημερώσεις όλους όμορφα και υπεύθυνα; Π.χ. να μας δείξεις πότε και με τίνος ευθύνη και υπογραφή η διαχείριση του αεροδρομίου έθεσε τους εαυτούς τους ως υπόχρεους να λογοδοτούν στους Ραφηνιώτες;

Εγώ πάντως δεν έχω δει καμία δήλωση του αεροδρομίου να λέει ότι αναλαμβάνει ευθύνη για οτιδήποτε ή ότι θέτουν τους εαυτούς τους ως υποκείμενους να λογοδοτήσουν στους Ραφηνιώτες.

6. Ας περάσουμε και στον ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ.

Το γεγονός και μόνο ότι προτίμησε να πάρει το σταθμό μέτρησης σπίτι του αντί να απαντήσει στις ερωτήσεις τις οποίες έθεσα (οι Γ1 ως Γ12 δεν ισχύουν μόνο για τον ΠΑΛΠΑΤΖΗ και το τροχοσπιτο των Γερμανών ξέρεις...), εμένα μου λέει πολλά. Μη μου πεις πάντως ότι δεν είχε χρόνο να προετοιμάσει απαντήσεις. Ειδικά σε προεκλογική περίοδο έπρεπε να έχει ήδη απαντήσει (ΑΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ "ΝΑ ΒΓΕΙ" ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΣΤΑΘΜΟ ΜΕΤΡΗΣΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΣΤΕΛΝΕ ΤΙΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΣΕ ΔΙΑΚΟΜΙΣΤΗ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙΝΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ).

Τα ερωτήματα τα οποία είτε έθεσα νωρίτερα, είτε αυτά τα οποία θέτω εδώ προς τον Α. ΠΑΛΠΑΤΖΗ και για τα οποία ΔΕΝ θα πάρω απάντηση [οπως και κανένας Ραφηνιώτης δεν θα πάρει απάντηση] βάλτα παρέα με αυτά τα οποία λες ότι:

(08/05/19 08:18 Ραφηναίος) "Ο δήμος και το αεροδρόμιο έχουν υποχρέωση να λογοδοτούν στον κόσμο της Ραφήνας"

Πολύ "ευαίσθητοι" λοιπόν οι Α. ΠΑΛΠΑΤΖΗΣ και ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ σε ότι αφορά τους ρύπους και την ηχορύπανση την οποία προκαλεί το λιμάνι [...Ανατρίχιασα...]! Για ποιό λόγο λοιπόν τόσο οι ίδιοι, όσο και τα υπόλοιπα μέλη του δημοτικού συμβουλίου, ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΑΚΡΑ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ:

ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ ΠΑΣΧΟΥΝ ΑΠΟ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΙΣ ΦΡΑΣΕΙΣ "ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ", "ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟ" ΚΑΙ "ΛΙΜΑΝΙ ΡΑΦΗΝΑΣ";;;

Για το συγκεκριμένο θέμα να δούμε τι δηλώνει και η δημοτική αρχή:

Ο *****ΔΗΜΑΡΧΟΣ είπε σε πρόσφατο απόσπασμα βίντεο από το δημοτικό συμβούλιο:

19/04/2019 ( rpn.gr/m_topika_nea/81531/mpamphs-zafeir...onh-moy-exantlhthhke )

(07:03~07:33) (*****ΔΗΜΑΡΧΟΣ σας) "Ο δήμαρχος δεν είναι φίλος με κανέναν υπουργό. Είναι φίλος με τα συμφέροντα του τόπου, που σημαίνει ότι ο οποιοσδήποτε από εσάς [μέλη δημοτικού συμβουλίου] ή οποιοσδήποτε από την κυβέρνηση, θεωρήσω ότι αυτά τα οποία προβάλλει και θέλει να ακολουθήσει, δεν συμπίπτουν με τα συμφέροντα του τόπου και της ανάπτυξης και την ποιότητα ζωής των ανθρώπων,... προφανώς έχω το δικαίωμα να έχω την αντίθετη άποψη".

Ας δούμε τις αντιφάσεις του *****ΔΗΜΑΡΧΟΥ:

ΓΕΓΟΝΟΣ: Συμφέρον του τόπου, είναι - προκειμένου για την μόνιμη επίλυση του συγκοινωνιακού προβλήματος του ΥΠΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΙΜΑΝΙΟΥ - το λιμάνι να συνδεθεί με Αττική Οδό και Προαστιακό Σιδηρόδρομο.

Όμως: Τόσο ο Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας [*3], όσο και ο Διευθυντής αυτής [*3], όσο και Ο *****ΔΗΜΑΡΧΟΣ σας, όσο και τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου (ανεξαρτήτως αν ανήκουν στην συμπολίτευση, την αντιπολίτευση ή είναι ανεξάρτητα) τραγουδάνε ΟΛΟΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ προστατεύοντας τον από την υποχρέωση του να πραγματοποιήσει τις συγκεκριμένες οδικές/σιδηροδρομικές ζεύξεις.

[*3] H "καθαρογραμμένη" γνωμοδότηση για τον κόμβο της Διασταύρωσης.
( rpn.gr/m_topika_nea/81849/h-katharogramm...hs-diastayrwshs#7605 )

Θέλει ο *****ΔΗΜΑΡΧΟΣ να μου τεκμηριώσει εγγράφως και δημοσίως σε αυτή την ανάρτηση, το εξής;

Με ποιόν/ους τρόπους ΔΕΝ είναι συμφέρον του τόπου, η σύνδεση του λιμανιού της Ραφήνας με την Αττική Οδό και τον Προαστιακό όσο αυτό βρίσκεται σε δημόσια διαχείριση;;;

Σε ότι αφορά τα υπόλοιπα μέλη του δημοτικού συμβουλίου, είδε κανένας Ραφηνιώτης, κανέναν τους να μαζεύει υπογραφές από τους κατοίκους για να πιεστεί ο υπουργός να κάνει την σύνδεση ενός ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ με την ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ και τον ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ;;;

Ίσα, ίσα, πλέον βλέπουμε ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΜΜΕΣΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ και συγκεκριμένα:

α) Ευαισθησία για ρύπους και ηχορύπανση από τον Α. ΠΑΛΠΑΤΖΗ, ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΝΕΩΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΑΠΟ ΡΑΦΗΝΑ [*1]...

β) 14 μήνες μετά την άφιξη επιπλέον δρομολόγιων από τη Ραφήνα και σχεδόν 20 χρόνια από την επέκταση του λιμανιού θυμήθηκε και ο ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ να εγκαταστήσει σταθμό μέτρησης ρύπων και ηχορύπανσης... (τους προηγούμενους 14 μήνες δεν τον απασχολούσε όμως)...
[βλέπε παρούσα ανάρτηση]

γ) Ο ΦΑΦΟΥΤΗΣ θυμήθηκε στις 08/05/2019 επίσης 14 μήνες μετά την άφιξη επιπλέον δρομολόγιων από τη Ραφήνα και σχεδόν 20 χρόνια από την επέκταση του λιμανιού, ότι η σχέση μεταξύ λιμανι και πόλη Ραφήνας είναι "ανιση"...
(URL: rpn.gr/m_topika_nea/82005/yp-dhmarchos-d...nas-mia-anish-schesh )

δ) Και ο ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ τώρα θέλει ποδηλατόδρομους... (ρωτήστε με τι κοινό έχει ο ποδηλατόδρομος με την κατασκευή ανισόπεδου κόμβου στη διασταύρωση [*4]...) 3η λωρίδα κυκλοφορίας) και συγκεκριμένα, κατά δήλωση του [*5]:

ΕΡ. "Προτίθεστε να αφαιρέσετε οδικό χώρο από το αυτοκίνητο για την κατασκευή δικτύου ποδηλατόδρομων και άλλων υποδομών για το ποδήλατο;"
ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ: "Αυτο απαιτεί κυκλοφοριακή μελέτη. Πιθανότερη ειναι η δημιουργία πρόσθετης λωρίδας, ειδικά κατα μήκος της Μαραθώνιας διαδρομής και της Λεωφ. Φλέμινγκ."

[*4] H "καθαρογραμμένη" γνωμοδότηση για τον κόμβο της Διασταύρωσης.
( rpn.gr/m_topika_nea/81849/h-katharogramm...hs-diastayrwshs#7605 )

[*5] Ανδρέας Βασιλόπουλος - Δήμος Ραφήνας - Πικερμίου
(URL: ekloges.podilattiki.gr/241.html )

Και σιγά που 3χλμ ουράς αυτοκινήτων που μόλις κατέβηκαν από τα πλοία θα σεβαστούν την πρόσθετη λωρίδα για τους ποδηλάτες... Οπότε, με τον Α ή Β τρόπο, εγώ βλέπω να επιμένουν στην μ****** του ανισόπεδου κόμβου της διασταύρωσης, ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΔΙΚΗ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ ΟΣΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ!

...Και ΚΑΝΕΝΑΣ εκ του "δημοτικού" (κλαίω) συμβουλίου, δεν θέλει την ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟ!!!... Ακου να δεις κάτι πράγματα!

Ένα περίεργο πράγμα, αν το λιμάνι είχε ήδη παραχωρηθεί σε ιδιώτη, ΝΙΩΘΩ ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΑ! ότι ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΙΕΖΑΝ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ!

Με αυτά και με αυτά, ας έρθουμε και σε σένα.

Εγώ σου εξηγώ πως μπορούν με μερικές μετρήσεις να σου φτιάξουν μια νομοθεσία εθνική ή ευρωπαική "ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΚΟΜΑ ΛΙΜΑΝΙ ΣΟΥ" προκειμένου να σου ελέγξουν την παραγωγικότητα του!

7. Θες τώρα εσύ να μου πεις γιατί ζορίζεσαι που προσπαθώ να προστατέψω το ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ;;; ΟΕΟ;

8. Μια άλλη ερώτηση την οποία έχω για σένα, είναι - αφού πιστεύεις ότι ο δήμος είναι υποχρεωμένος να λογοδοτεί στους Ραφηνιώτες (και τόσο οι Α. ΠΑΛΠΑΤΖΗΣ και ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ανήκουν στο δημοτικό συμβούλιο αυτού, συνεπώς είναι υποχρεωμένοι να απαντάνε στις ερωτήσεις τις οποίες έχω θέσει εδώ) - για ποιό λόγο δεν έχουν απαντήσει οτιδήποτε;

9. Αφού θέλεις τόσο πολύ να προστατεύσεις τους ΠΑΛΠΑΤΖΗ και ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ γιατί δεν αρχίζεις εσύ να απαντάς στις ερωτήσεις μου εδώ; Πάρε την πρωτοβουλία και αντί να βάλλεσαι εναντίον μου - που εγώ θέλω το ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΙΜΑΝΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ για να σταματήσουν τα συγκοινωνιακά προβλήματα του λιμανιού στην περιοχή - ασχολήσου με τα όσα οι ΠΑΛΠΑΤΖΗΣ και ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΝΕ!

10. Αν παρόλα αυτά και παρόλες τις αναπάντητες ερωτήσεις τις οποίες έθεσα, θες να ΕΓΓΥΗΘΕΙΣ εσύ για τους ΠΑΛΠΑΤΖΗ και ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ και τις προθέσεις τους, να ανακοινώσεις το όνομα σου και ότι διαθέτεις το σύνολο της περιουσίας σου ως εγγύηση για οτιδήποτε κακό συμβεί στο λιμάνι ή τους Ραφηνιώτες εξ' αιτίας - όχι των συγκεκριμένων - μετρήσεων, αλλά λόγω μετρήσεων γενικώς και αορίστως! και να φροντίσεις να έχεις και πολλούς εγγυητές για την περίπτωση που η περιουσία σου δεν επαρκεί (προτιμώ εγγυητές σου να είναι ΓΙΘΕ, δικολάβοι, πολιτικά πρόσωπα και ξένες πολυεθνικές που έχουν άφθονο μαρούλι). Απο κει και πέρα, συνιστώ να αρχίσεις να προσεύχεσαι ότι τίποτα κακό δεν θα συμβεί στο ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΙΜΑΝΙ της Ραφήνας.

Μήπως τελικώς, να αναρωτηθούμε όλοι μαζί κατά πόσο είσαι "Ραφηναίος" αλλά και από που πληρώνεσαι εσύ;

Σου εύχομαι καλή χώνεψη...!

Οι Ραφηνιώτες - δεδομένου των αναπάντητων ερωτημάτων σε ότι αφορά την λειτουργία "σταθμών μέτρησης / καταγραφικών" - να απαιτήσετε να πάνε από εκεί που ήρθαν... Για το καλό σας!

Υποβάλλεται παρουσία 4 μόνιμων κατοίκων της ευρήτερης περιοχής.

Οι αναγνώστες, καλό θα ήταν να αντιγράψουν την συγκεκριμένη σελίδα στον υπολογιστή τους προκειμένου να έχουν πρόσβαση στο κείμενο αυτής ανεξάρτητα από την διάθεση ή όχι στον ιστότοπο του RPN και αν και εφόσον βρίσκουν τον σχολιασμό μου χρήσιμο να διανέμουν το κείμενο με κάθε δυνατό τρόπο (e-mail, φωτοτυπία, εκτύπωση, φωτογραφία στο κινητό και όπου γουστάρουν).
2 Εβδομάδες 2 Ημέρες πριν #7652 από M87
M87 (10/05/2019 22:02): Προς τον Ανώνυμος χρήστης (09/05/2019 13:15):

Υπάρχουν τουλάχιστο τρείς-τέσσερεις τρόποι να σου απαντήσω, θα περιοριστώ όμως στον εξής:

ΤΗΣ ΚΟΝΤΗΣ ***** ΤΗΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΤΡΙΧΕΣ!

Σου τελείωσαν τα επιχειρήματα και αδυνατείς να απαντήσεις στα ερωτήματα τα οποία θέτω με το παρόν, οπότε πλέον βάλλεσαι εναντίον εκείνου ο οποίος θέτει τις ερωτήσεις αυτές. Συνηθισμένο φαινόμενο.

Δεν είμαι δα και ******* να δώσω λαβές σε "συνομιλητές" του επιπέδου σου οι οποίοι καταφεύγουν στην παραπάνω πρακτική, οπότε θα περιοριστείς στο να μάθεις ότι ουδεμία σχέση δεν έχω με το δημόσιο γενικώς.

Τώρα... δεδομένου ότι ΔΕΝ είσαι εσύ ή κάποιος άλλος υποχρεωμένος να διαβάσει οτιδήποτε από τα όσα αναρτώ ή τους προβληματισμούς μου, αλλά παρόλα αυτά ενοχλείσαι από αυτά, εγώ θα σου πω ότι ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΕΙΣΑΙ!

Το πραγματικά γελοίο στα όσα ήδη είπες προηγουμένως συνοψίζεται στην εξής φράση:

"Γιατί αν είσαι από τους ευνοημένους συνταξιούχους δημοσίου και ευρύτερου δημοσίου που βγήκαν με μικρό χρόνο προυπηρεσίας και νέοι να μην σε διαβάζω."

Υποννοείς δηλαδή ότι δημόσιοι υπάλληλοι οι οποίοι βγήκαν με πλήρη σύνταξη και πλήρη χρόνια εργασίας ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΘ' ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ και συνεπώς - στο μυαλό σου - αν ήμουν και εγώ ένας από αυτούς - θα διάβαζες τα όσα λέω;;;

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΟΟΟΟΥ...!

Οι αναγνώστες μπορείτε να διαβάσετε την πρόσθετη επιχειρηματολογία της 5ης απόπειρας δημοσίευσης, η οποία θέτει πολλά ερωτηματικά για την σχέση του Α. ΠΑΛΠΑΤΖΗ με το αεροδρόμιο, τον ρόλο της δημοτικής αρχής η οποία κάνει γαργάρα διαρκείας, τον ρόλο του Α. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ και φυσικά τα αστέρια της όλης υπόθεσης τα οποία είναι ο εκάστοτε υπουργός υποδομών παρέα με "δημοτικό" συμβούλιο (ανεξαρτήτως αν μιλάμε για συμπολίτευση, αντιπολίτευση ή ανεξάρτητους) και *****ΔΗΜΑΡΧΟ οι οποίοι ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΙΜΑΝΙ ΕΥΡΥΘΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΜΕ ΘΕΤΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΤΟΝΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ, ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΣ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΑΥΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ.

Γιατί σκοπός είναι να ο κερδοσκόπος ΓΙΘΕ (Γυφτομπινές Ιδιώτης Θεσμικός Επενδυτής) στον οποίο το λιμάνι κάποια στιγμή θα παραχωρηθεί ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΜΗ-ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΑ και αυτό δεν μπορεί να γίνει αν η ζέυξη με τον προαστιακό και την Αττική οδό πραγματοποιηθούν όσο αυτό βρίσκεται σε δημόσια διαχείριση... Γιατί μετά δεν μένει "κάτι" για να φανεί "καλύτερος" ο ΓΙΘΕ.

Με απλά Ελληνικά...

Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ "ΠΡΟΙΚΑ" ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΦΥΛΑΝΕ ΟΙ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΕΣ ΩΣ ΚΟΡΗ ΟΦΘΑΛΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΘΕ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ! ...ΤΕΛΟΣ!

Η μακροσκελής αλλά πλήρης και τεκμηριωμένη πολιτική ανάλυση μου βρίσκεται στο 29/04/2019, 01:27 του παρόντος.

M87 (1η απόπειρα δημ. 16:20 08/05/2019, 2η απόπειρα δημ. 19:00 08/05/2019, 3η απόπειρα δημ. 09/05/2019 00:26, 4η απόπειρα δημ. 09/05/2019 11:35):

Προς τον Ραφηναίος (08/05/2019):

Ενημερώνω τους αναγνώστες ότι το παρόν θέμα αφορά την (μη-)σύνδεση του λιμανιού της Ραφήνας με την Αττική οδό και τον Προαστιακό ΟΣΟ ΑΥΤΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ και όχι μεμονωμένα, το θέμα της πραγματοποίησης "περιβαλλοντικών" μετρήσεων, το οποίο, όπως εξηγώ, είναι άλλος ένας τρόπος έμμεσου ελέγχου της παραγωγικότητας ενός δημόσιου λιμανιού. Όσοι μόλις έφτασαν στην σελίδα, να διαβάσουν την - ομολογουμένως μακροσκελή αλλά αναλυτική και τεκμηριωμένη - ανάλυση μου (29/04/2019 01:27 5η απόπειρα δημοσίευσης) στην οποία εμπεριέχονται οι παρούσες ερωτήσεις, οι οποίες αποτελούν μόνο μία από τις πολλές όψεις του παρόντος θέματος.

Ας τα πάρουμε λοιπόν με τη σειρά "Ραφηναίο", που βρίσκεις τόσο εξαιρετικές τις πρωτοβουλίες ΠΑΛΠΑΤΖΗ και ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ:

1. Το τροχόσπιτο το οποίο ΕΦΕΡΕ Ο Α. ΠΑΛΠΑΤΖΗΣ [*1] στις 06/03/2018 (την επομένη της ανακοίνωσης νέων δρομολογίων τα οποία θα εκτελούνται από το λιμάνι της Ραφήνας [*2]) και το οποίο ανήκει στους γερμανούς του αεροδρομίου, ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥ, ούτε και μας ΤΟ ΕΦΕΡΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ... Το έφερε ο Α. ΠΑΛΠΑΤΖΗΣ.

2. Αν όντως υπήρχε ανάγκη μετρήσεων (ηχορύπανσης / ρύπων), γιατί οι πρωτοβουλίες αυτές αναλαμβάνονται όχι από την δημοτική αρχή, αλλά από μελλοντικούς υποψήφιους δημάρχους (Α. ΠΑΛΠΑΤΖΗΣ και ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ);;; ΟΕΟ; Εγώ λέω για την συλλογή δεδομένων με την μορφή περιβαλλοντικών μετρήσεων καθώς και προετοιμασίας KOLOTOYMPAS GRANDE!

3. Σε ότι αφορά τον συγχρονισμό υπουργείου ναυτιλίας, Γερμανών Ελ. Βενιζέλου και Α. ΠΑΛΠΑΤΖΗ αυτό το αφήνω στην κρίση του αναγνώστη. Να σημειωθεί όμως ότι αφ' ενός δεν πιστεύω ούτε στην τύχη ούτε και στο τυχαίο. και αφ' ετέρου, τύφλα να 'χει η ομάδα συγχρονισμένης κολύμβησης της ρωσσίας!

Στο συγκεκριμένο δημοσίευμα [*1] γράφει:

"Να σημειώσουμε ότι ο σταθμός ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΗΚΕ απο τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, ο οποίος συμμετέχει σε μια παγκόσμια πρωτοβουλία του Διεθνούς Συμβουλίου Αεροδρομίων Ευρώπης με στόχο τη διαχείριση των εκπομπών αερίων θερμοκηπίου που βρίσκονται υπό τον έλεγχο των φορέων λειτουργίας αεροδρομίων."

...Και "οι γερμανοί είναι φίλοι μας και θέλουν το καλό τους" συμπληρώνω εγώ! Η Ραφήνα όμως είναι λιμάνι και όχι αεροδρόμιο, ούτε και ανήκει σε κανένα Διεθνές Συμβούλιο Αεροδρομίων Ευρώπης. Συνεπώς τι σχέση, έχει η πρωτοβουλία τίνος;;; Του Α. ΠΑΛΠΑΤΖΗ ή των Γερμανών του αεροδρομίου;

Επιπλέον, αν όντως υπήρχε ανάγκη να μετρηθεί οτιδήποτε αφορά ένα λιμάνι, αυτό θα ήταν θέμα για το υπουργείο ναυτιλίας και όχι για τον όποιο δήμο. Δεδομένης της "γαργάρας" των μεγεθών αυτών όμως, σε ότι αφορά το λιμάνι της COSCO στον Πειραιά, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΑΓΚΗ.

Σε ότι αφορά το που συμμετέχουν οι Γερμανοί του αεροδρομίου και τι [μούφα; / πραγματικές; / μαγειρεμένες; / χαρισμένες;] διακρίσεις πέτυχαν, πολύ λίγο με απασχολεί, ειδικά τη στιγμή που δεν πληρώνουν ούτε ΦΠΑ στην Ελλάδα και φυσικά η ΑΑΔΕ δεν πάει να τους ελέγξει για αυτό.

[*1] (06/03/2018) Αντιδήμαρχος Α. ΠΑΛΠΑΤΖΗΣ "Οι περιβαλλοντικές συνθήκες θα παρακολουθούνται πλέον συστηματικά"
(URL: rpn.gr/%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE...ai-pleon-systhmatika )

[*2] (05/03/2018) Εγκρίθηκαν τα νέα δρομολόγια Κρήτη – Ραφήνα, μέσω Κυκλάδων
(URL: www.ert.gr/perifereiakoi-stathmoi/chania...afina-meso-kykladon/ )

Χωρίς να εξετάζω ΚΑΝ το αν χρειαζόταν η οποιαδήποτε μέτρηση σχετικά με ρύπους ή ηχορύπανση έχουμε τα εξής:

Ξαφνικά, ο Α. ΠΑΛΠΑΤΖΗΣ και χωρίς να έχουν ξεκινήσει ΝΕΑ / ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΑΦΗΝΑ, μία μέρα μετά την ανακοίνωση των νέων δρομολογίων Ραφήνας-Κρήτης μέσω Κυκλάδων, αποφασίζει αυτοβούλως, ότι η Ραφήνα έχει ανάγκη παρακολούθησης "των ατμοσφαιρικών ρύπων" καθώς επίσης και "Οι περιβαλλοντικές συνθήκες θα παρακολουθούνται ενδελεχώς και σε συνεργασία με αντίστοιχους φορείς [...ΠΟΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ;;;... ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ;;;... ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ Α.Ε.;;;... ΤΟ ΕΥΡΩΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟ;;;... ΚΑΠΟΙΑ ΜΚΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ή ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ;;;... ΤΟΥΣ ΓΙΘΕ (Γυφτομπινέδες Ιδιώτες Θεσμικοί Επενδυτές);;;...] θα αναλαμβόνονται κατά περίπτωση πρωτοβουλίες βασιζόμενες σε διεθνείς βέλτιστες πρακτικές" τα οποία δήλωσε στις 06/03/2018 στον σύνδεσμο [*1].

Για σένα οι παραπάνω δηλώσεις της ανάρτησης [*1] είναι "λογικές", για μένα "βρωμάνε"... Όμως, όπως λέει ο ΣΟΦΟΣ Ελληνικός λαός, "περι ορέξεως κωλοκυθόπιτα και μπακλαβά γωνία".

Ένα εξαιρετικό ερώτημα το οποίο έχω σε αυτό το σημείο και για το οποίο δεν θα πάρω απάντηση (ποτέ), είναι το εξής:

Αφού ο Α. ΠΑΛΠΑΤΖΗΣ είχε πρεμούρα να παρακολουθήσει τις περιβαλλοντικές συνθήκες στο λιμάνι της Ραφήνας, γιατί δεν πήγε στο υπουργείο περιβάλλοντος και αντί αυτού, πήρε τηλέφωνο στους Γερμανούς του αεροδρομίου για να δανειστεί δικό τους εξοπλισμό; ΟΕΟ;

Αλλο ένα κρίσιμο ερώτημα το οποίο επίσης δεν θα απαντηθεί ποτέ είναι το εξής:

Γιατί ήταν σημαντικό για τον Α. ΠΑΛΠΑΤΖΗ να χρησιμοποιήσει το τροχόσπιτο των γερμανών; Εγώ λέω για να μαζεύουν οι γερμανοί τα δεδομένα αυτά και εσύ που λες ότι αυτά τα οποία εγώ πιστεύω σχετικά με βρυξέλλες κλπ είναι βλακείες, τράβα να μου αποδείξεις ότι οι Γερμανοί δεν συλλέγουν τα δεδομένα του σταθμού αυτού που μας έφεραν μέσω του Α. ΠΑΛΠΑΤΖΗ.

Επειδή το ξέρω ότι για τα παραπάνω δεν θα πάρω απάντηση, να συνεχίσουμε με το ΓΙΑΤΙ αντιτίθεμαι στο να "μετράει" ο κάθε μ****** οτιδήποτε...!

Α. Πληρώνω μέσω των φόρων μου ΑΡΜΟΔΙΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕΤΡΗΘΕΙ ΚΑΤΙ, τα οποία εκτός του ότι είναι υποχρεωμένα να μου πουν το ΠΩΣ / ΠΟΥ / ΓΙΑΤΙ των μετρήσεων, οφείλουν να λογοδοτούν σε μένα τον ανώνυμο πολίτη για την χρήση / εφαρμογή και ενδεχόμενη κατάχρηση των δεδομένων.

Β. Τα ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΥΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΥΛΙΚΟ Ή ΟΡΓΑΝΑ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΘΕΣΜΙΚΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ (είτε σ'αρέσει, είτε όχι, αυτό είναι η HOCHTIEF στην Ελλάδα... ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΩΣΑΜΕ ΑΠΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΤΙΟΜΕΤΩΠΙΖΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ!).

Γ. Καθότι δεν έχει ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗ στο συγκεκριμένο τροχόσπιτο το οποίο παρκάρισε ανάμεσα στο δημαρχείο και το πολιτιστικό κέντρο ο Α. ΠΑΛΠΑΤΖΗΣ δεν γνωρίζουμε τα εξής:

Γ.1 Οι προθέσεις του Α. ΠΑΛΠΑΤΖΗ ή των Γερμανών του αεροδρομίου... ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΕΣ
Γ.2 Τι δεδομένα συλλέγονται... ΑΓΝΩΣΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ
Γ.3 Που πάνε αυτά τα δεδομενα... ΑΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟ
Γ.4. Ποιοί έχουν πρόσβαση στα δεδομένα αυτά... ΑΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟ
Γ.5 Τι επεξεργασίας τυγχάνουν τα δεδομένα αυτά... ΑΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟ
Γ.6 Ποιές επιπλέον πληροφορίες εξάγονται από αυτά... ΑΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟ
Γ.7 Σε ποιόν ανήκει ο διακομιστής ο οποίος τα συλλέγει τα δεδομένα αυτά... ΑΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟ
Γ.8 Ποιοί άλλοι έχουν πρόσβαση στον διακομιστή ή/και τον διαχειριστή αυτού... ΑΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟ
Γ.9 Με ποιόν / ποιούς τρόπους μπορεί να γίνει κατάχρηση των δεδομένων αυτών... ΑΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟ
Γ.10 Σε ποιόν διατίθενται τόσο τα αρχικά δεδομένα όσο και τα προιόντα επεξεργασίας αυτών... ΑΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟ
Γ.11 Που φυλάσσονται τα δεδομένα αυτά... ΑΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟ
Γ.12 Ποιός πήρε τηλέφωνο ποιόν; Ο Α. ΠΑΛΠΑΤΖΗΣ πήρε τους γερμανούς στο αεροδρόμιο και τους ζήτησε το τροχόσπιτο ή οι Γερμανοί κάλεσαν τον Α. ΠΑΛΠΑΤΖΗ να του δανείσουν το τροχόσπιτο;... ΑΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟ
κ.ο.κ.

4. Λες εσύ λοιπόν "Ραφηναίο":

(08/05/19 08:18 Ραφηναίος) "Τώρα για τον σταθμό που λες του Δήμου, να σου πω ότι δεν είναι του Δήμου είναι του αεροδρομίου και ο δήμος τον φιλοξενεί."

Θες να μου δείξεις που ΛΕΩ ότι το τροχόσπιτο είναι του δήμου, παραθέτωντας το αντίστοιχο κείμενο με καμιά οδηγία σε ότι αφορά το που θα το βρούμε (σύνδεσμο και παράγραφο) ή θες και εγώ να αρχίσω να βάζω λόγια στο στόμα σου; Πως θες να το κάνουμε;

Καθ' όλη την ανάρτηση, το τροχόσπιτο [για να μην το πω αλλιώς] λέω ότι είναι του Α. ΠΑΛΠΑΤΖΗ και Γερμανών. Αυτά σε ότι αφορά προσπάθειες δημιουργίας εντυπώσεων.

5. Μετά συνεχίζεις λέγοντας:

(08/05/19 08:18 Ραφηναίος) "Ο δήμος και το αεροδρόμιο έχουν υποχρέωση να λογοδοτούν στον κόσμο της Ραφήνας"

Ο δήμος έχει υποχρέωση να λογοδοτεί στους Ραφηνιώτες [όχι ότι το κάνει κιόλας και θα σου δώσω παραδείγματα πιο κάτω]... το αεροδρόμιο από που και ως που έχει τέτοια υποχρέωση, δεδομένου ότι μπορούν ανά πάσα ώρα και στιγμή να πουν ότι "εσείς μας ζητήσατε το τροχόσπιτο";

Ξέρεις κάτι το οποίο δεν ξέρω; Θες να μας ενημερώσεις όλους όμορφα και υπεύθυνα; Π.χ. να μας δείξεις πότε και με τίνος ευθύνη και υπογραφή η διαχείριση του αεροδρομίου έθεσε τους εαυτούς τους ως υπόχρεους να λογοδοτούν στους Ραφηνιώτες;

Εγώ πάντως δεν έχω δει καμία δήλωση του αεροδρομίου να λέει ότι αναλαμβάνει ευθύνη για οτιδήποτε ή ότι θέτουν τους εαυτούς τους ως υποκείμενους να λογοδοτήσουν στους Ραφηνιώτες.

6. Ας περάσουμε και στον ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ.

Το γεγονός και μόνο ότι προτίμησε να πάρει το σταθμό μέτρησης σπίτι του αντί να απαντήσει στις ερωτήσεις τις οποίες έθεσα (οι Γ1 ως Γ12 δεν ισχύουν μόνο για τον ΠΑΛΠΑΤΖΗ και το τροχοσπιτο των Γερμανών ξέρεις...), εμένα μου λέει πολλά. Μη μου πεις πάντως ότι δεν είχε χρόνο να προετοιμάσει απαντήσεις. Ειδικά σε προεκλογική περίοδο έπρεπε να έχει ήδη απαντήσει (ΑΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ "ΝΑ ΒΓΕΙ" ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΣΤΑΘΜΟ ΜΕΤΡΗΣΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΣΤΕΛΝΕ ΤΙΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΣΕ ΔΙΑΚΟΜΙΣΤΗ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙΝΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ).

Τα ερωτήματα τα οποία είτε έθεσα νωρίτερα, είτε αυτά τα οποία θέτω εδώ προς τον Α. ΠΑΛΠΑΤΖΗ και για τα οποία ΔΕΝ θα πάρω απάντηση [οπως και κανένας Ραφηνιώτης δεν θα πάρει απάντηση] βάλτα παρέα με αυτά τα οποία λες ότι:

(08/05/19 08:18 Ραφηναίος) "Ο δήμος και το αεροδρόμιο έχουν υποχρέωση να λογοδοτούν στον κόσμο της Ραφήνας"

Πολύ "ευαίσθητοι" λοιπόν οι Α. ΠΑΛΠΑΤΖΗΣ και ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ σε ότι αφορά τους ρύπους και την ηχορύπανση την οποία προκαλεί το λιμάνι [...Ανατρίχιασα...]! Για ποιό λόγο λοιπόν τόσο οι ίδιοι, όσο και τα υπόλοιπα μέλη του δημοτικού συμβουλίου, ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΑΚΡΑ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ:

ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ ΠΑΣΧΟΥΝ ΑΠΟ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΙΣ ΦΡΑΣΕΙΣ "ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ", "ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟ" ΚΑΙ "ΛΙΜΑΝΙ ΡΑΦΗΝΑΣ";;;

Για το συγκεκριμένο θέμα να δούμε τι δηλώνει και η δημοτική αρχή:

Ο *****ΔΗΜΑΡΧΟΣ είπε σε πρόσφατο απόσπασμα βίντεο από το δημοτικό συμβούλιο:

19/04/2019 ( rpn.gr/m_topika_nea/81531/mpamphs-zafeir...onh-moy-exantlhthhke )

(07:03~07:33) (*****ΔΗΜΑΡΧΟΣ σας) "Ο δήμαρχος δεν είναι φίλος με κανέναν υπουργό. Είναι φίλος με τα συμφέροντα του τόπου, που σημαίνει ότι ο οποιοσδήποτε από εσάς [μέλη δημοτικού συμβουλίου] ή οποιοσδήποτε από την κυβέρνηση, θεωρήσω ότι αυτά τα οποία προβάλλει και θέλει να ακολουθήσει, δεν συμπίπτουν με τα συμφέροντα του τόπου και της ανάπτυξης και την ποιότητα ζωής των ανθρώπων,... προφανώς έχω το δικαίωμα να έχω την αντίθετη άποψη".

Ας δούμε τις αντιφάσεις του *****ΔΗΜΑΡΧΟΥ:

ΓΕΓΟΝΟΣ: Συμφέρον του τόπου, είναι - προκειμένου για την μόνιμη επίλυση του συγκοινωνιακού προβλήματος του ΥΠΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΙΜΑΝΙΟΥ - το λιμάνι να συνδεθεί με Αττική Οδό και Προαστιακό Σιδηρόδρομο.

Όμως: Τόσο ο Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας [*3], όσο και ο Διευθυντής αυτής [*3], όσο και Ο *****ΔΗΜΑΡΧΟΣ σας, όσο και τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου (ανεξαρτήτως αν ανήκουν στην συμπολίτευση, την αντιπολίτευση ή είναι ανεξάρτητα) τραγουδάνε ΟΛΟΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ προστατεύοντας τον από την υποχρέωση του να πραγματοποιήσει τις συγκεκριμένες οδικές/σιδηροδρομικές ζεύξεις.

[*3] H "καθαρογραμμένη" γνωμοδότηση για τον κόμβο της Διασταύρωσης.
( rpn.gr/m_topika_nea/81849/h-katharogramm...hs-diastayrwshs#7605 )

Θέλει ο *****ΔΗΜΑΡΧΟΣ να μου τεκμηριώσει εγγράφως και δημοσίως σε αυτή την ανάρτηση, το εξής;

Με ποιόν/ους τρόπους ΔΕΝ είναι συμφέρον του τόπου, η σύνδεση του λιμανιού της Ραφήνας με την Αττική Οδό και τον Προαστιακό όσο αυτό βρίσκεται σε δημόσια διαχείριση;;;

Σε ότι αφορά τα υπόλοιπα μέλη του δημοτικού συμβουλίου, είδε κανένας Ραφηνιώτης, κανέναν τους να μαζεύει υπογραφές από τους κατοίκους για να πιεστεί ο υπουργός να κάνει την σύνδεση ενός ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ με την ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ και τον ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ;;;

Ίσα, ίσα, πλέον βλέπουμε ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΜΜΕΣΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ και συγκεκριμένα:

α) Ευαισθησία για ρύπους και ηχορύπανση από τον Α. ΠΑΛΠΑΤΖΗ, ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΝΕΩΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΑΠΟ ΡΑΦΗΝΑ [*1]...

β) 14 μήνες μετά την άφιξη επιπλέον δρομολόγιων από τη Ραφήνα και σχεδόν 20 χρόνια από την επέκταση του λιμανιού θυμήθηκε και ο ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ να εγκαταστήσει σταθμό μέτρησης ρύπων και ηχορύπανσης... (τους προηγούμενους 14 μήνες δεν τον απασχολούσε όμως)...
[βλέπε παρούσα ανάρτηση]

γ) Ο ΦΑΦΟΥΤΗΣ θυμήθηκε στις 08/05/2019 επίσης 14 μήνες μετά την άφιξη επιπλέον δρομολόγιων από τη Ραφήνα και σχεδόν 20 χρόνια από την επέκταση του λιμανιού, ότι η σχέση μεταξύ λιμανι και πόλη Ραφήνας είναι "ανιση"...
(URL: rpn.gr/m_topika_nea/82005/yp-dhmarchos-d...nas-mia-anish-schesh )

δ) Και ο ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ τώρα θέλει ποδηλατόδρομους... (ρωτήστε με τι κοινό έχει ο ποδηλατόδρομος με την κατασκευή ανισόπεδου κόμβου στη διασταύρωση [*4]...) 3η λωρίδα κυκλοφορίας) και συγκεκριμένα, κατά δήλωση του [*5]:

ΕΡ. "Προτίθεστε να αφαιρέσετε οδικό χώρο από το αυτοκίνητο για την κατασκευή δικτύου ποδηλατόδρομων και άλλων υποδομών για το ποδήλατο;"
ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ: "Αυτο απαιτεί κυκλοφοριακή μελέτη. Πιθανότερη ειναι η δημιουργία πρόσθετης λωρίδας, ειδικά κατα μήκος της Μαραθώνιας διαδρομής και της Λεωφ. Φλέμινγκ."

[*4] H "καθαρογραμμένη" γνωμοδότηση για τον κόμβο της Διασταύρωσης.
( rpn.gr/m_topika_nea/81849/h-katharogramm...hs-diastayrwshs#7605 )

[*5] Ανδρέας Βασιλόπουλος - Δήμος Ραφήνας - Πικερμίου
(URL: ekloges.podilattiki.gr/241.html )

Και σιγά που 3χλμ ουράς αυτοκινήτων που μόλις κατέβηκαν από τα πλοία θα σεβαστούν την πρόσθετη λωρίδα για τους ποδηλάτες... Οπότε, με τον Α ή Β τρόπο, εγώ βλέπω να επιμένουν στην μ****** του ανισόπεδου κόμβου της διασταύρωσης, ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΔΙΚΗ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ ΟΣΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ!

...Και ΚΑΝΕΝΑΣ εκ του "δημοτικού" (κλαίω) συμβουλίου, δεν θέλει την ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟ!!!... Ακου να δεις κάτι πράγματα!

Ένα περίεργο πράγμα, αν το λιμάνι είχε ήδη παραχωρηθεί σε ιδιώτη, ΝΙΩΘΩ ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΑ! ότι ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΙΕΖΑΝ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ!

Με αυτά και με αυτά, ας έρθουμε και σε σένα.

Εγώ σου εξηγώ πως μπορούν με μερικές μετρήσεις να σου φτιάξουν μια νομοθεσία εθνική ή ευρωπαική "ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΚΟΜΑ ΛΙΜΑΝΙ ΣΟΥ" προκειμένου να σου ελέγξουν την παραγωγικότητα του!

7. Θες τώρα εσύ να μου πεις γιατί ζορίζεσαι που προσπαθώ να προστατέψω το ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ;;; ΟΕΟ;

8. Μια άλλη ερώτηση την οποία έχω για σένα, είναι - αφού πιστεύεις ότι ο δήμος είναι υποχρεωμένος να λογοδοτεί στους Ραφηνιώτες (και τόσο οι Α. ΠΑΛΠΑΤΖΗΣ και ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ανήκουν στο δημοτικό συμβούλιο αυτού, συνεπώς είναι υποχρεωμένοι να απαντάνε στις ερωτήσεις τις οποίες έχω θέσει εδώ) - για ποιό λόγο δεν έχουν απαντήσει οτιδήποτε;

9. Αφού θέλεις τόσο πολύ να προστατεύσεις τους ΠΑΛΠΑΤΖΗ και ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ γιατί δεν αρχίζεις εσύ να απαντάς στις ερωτήσεις μου εδώ; Πάρε την πρωτοβουλία και αντί να βάλλεσαι εναντίον μου - που εγώ θέλω το ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΙΜΑΝΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ για να σταματήσουν τα συγκοινωνιακά προβλήματα του λιμανιού στην περιοχή - ασχολήσου με τα όσα οι ΠΑΛΠΑΤΖΗΣ και ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΝΕ!

10. Αν παρόλα αυτά και παρόλες τις αναπάντητες ερωτήσεις τις οποίες έθεσα, θες να ΕΓΓΥΗΘΕΙΣ εσύ για τους ΠΑΛΠΑΤΖΗ και ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ και τις προθέσεις τους, να ανακοινώσεις το όνομα σου και ότι διαθέτεις το σύνολο της περιουσίας σου ως εγγύηση για οτιδήποτε κακό συμβεί στο λιμάνι ή τους Ραφηνιώτες εξ' αιτίας - όχι των συγκεκριμένων - μετρήσεων, αλλά λόγω μετρήσεων γενικώς και αορίστως! και να φροντίσεις να έχεις και πολλούς εγγυητές για την περίπτωση που η περιουσία σου δεν επαρκεί (προτιμώ εγγυητές σου να είναι ΓΙΘΕ, δικολάβοι, πολιτικά πρόσωπα και ξένες πολυεθνικές που έχουν άφθονο μαρούλι). Απο κει και πέρα, συνιστώ να αρχίσεις να προσεύχεσαι ότι τίποτα κακό δεν θα συμβεί στο ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΙΜΑΝΙ της Ραφήνας.

Μήπως τελικώς, να αναρωτηθούμε όλοι μαζί κατά πόσο είσαι "Ραφηναίος" αλλά και από που πληρώνεσαι εσύ;

Σου εύχομαι καλή χώνεψη...!

Οι Ραφηνιώτες - δεδομένου των αναπάντητων ερωτημάτων σε ότι αφορά την λειτουργία "σταθμών μέτρησης / καταγραφικών" - να απαιτήσετε να πάνε από εκεί που ήρθαν... Για το καλό σας!

Υποβάλλεται παρουσία 4 μόνιμων κατοίκων της ευρήτερης περιοχής.

Οι αναγνώστες, καλό θα ήταν να αντιγράψουν την συγκεκριμένη σελίδα στον υπολογιστή τους προκειμένου να έχουν πρόσβαση στο κείμενο αυτής ανεξάρτητα από την διάθεση ή όχι στον ιστότοπο του RPN και αν και εφόσον βρίσκουν τον σχολιασμό μου χρήσιμο να διανέμουν το κείμενο με κάθε δυνατό τρόπο (e-mail, φωτοτυπία, εκτύπωση, φωτογραφία στο κινητό και όπου γουστάρουν).
2 Εβδομάδες 4 Ημέρες πριν #7637 από Ανώνυμος χρήστης
Μ87 αφιερώνεις πολύ χρόνο γράφοντας μακροσκελή κείμενα δικαίωμα σου. Πες μου μόνο το εξής είσαι εργαζόμενος ή συνταξιούχος και αν είσαι το δεύτερο με πόσα χρόνια εργασίας συνταξιοδοτήθηκες και την ηλικία σου. Γιατί αν είσαι από τους ευνοημένους συνταξιούχους δημοσίου και ευρύτερου δημοσίου που βγήκαν με μικρό χρόνο προυπηρεσίας και νέοι να μην σε διαβάζω. Για δώσε κάποια στοιχεία ανωνύμως. Αν βέβαια δεν απαντήσεις που δεν είσαι υποχρεωμένος απλώς να μην σε διαβάζω.
2 Εβδομάδες 4 Ημέρες πριν #7633 από M87
M87 (1η απόπειρα δημοσίευσης 16:20 08/05/2019, 2η απόπειρα δημοσίευσης 19:00 08/05/2019, 3η απόπειρα δημοσίευσης 09/05/2019 00:26): Προς τον Ραφηναίος (08/05/2019):

Ενημερώνω τους αναγνώστες ότι το παρόν θέμα αφορά την (μη-)σύνδεση του λιμανιού της Ραφήνας με την Αττική οδό και τον Προαστιακό ΟΣΟ ΑΥΤΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ και όχι μεμονωμένα, το θέμα της πραγματοποίησης "περιβαλλοντικών" μετρήσεων, το οποίο, όπως εξηγώ, είναι άλλος ένας τρόπος έμμεσου ελέγχου της παραγωγικότητας ενός δημόσιου λιμανιού. Όσοι μόλις έφτασαν στην σελίδα, να διαβάσουν την - ομολογουμένως μακροσκελή αλλά αναλυτική και τεκμηριωμένη - ανάλυση μου (29/04/2019 01:27 5η απόπειρα δημοσίευσης) στην οποία εμπεριέχονται οι παρούσες ερωτήσεις, οι οποίες αποτελούν μόνο μία από τις πολλές όψεις του παρόντος θέματος.

Ας τα πάρουμε λοιπόν με τη σειρά "Ραφηναίο", που βρίσκεις τόσο εξαιρετικές τις πρωτοβουλίες ΠΑΛΠΑΤΖΗ και ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ:

1. Το τροχόσπιτο το οποίο ΕΦΕΡΕ Ο Α. ΠΑΛΠΑΤΖΗΣ [*1] στις 06/03/2018 (την επομένη της ανακοίνωσης νέων δρομολογίων τα οποία θα εκτελούνται από το λιμάνι της Ραφήνας [*2]) και το οποίο ανήκει στους γερμανούς του αεροδρομίου, ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥ, ούτε και μας ΤΟ ΕΦΕΡΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ... Το έφερε ο Α. ΠΑΛΠΑΤΖΗΣ.

2. Αν όντως υπήρχε ανάγκη μετρήσεων (ηχορύπανσης / ρύπων), γιατί οι πρωτοβουλίες αυτές αναλαμβάνονται όχι από την δημοτική αρχή, αλλά από μελλοντικούς υποψήφιους δημάρχους (Α. ΠΑΛΠΑΤΖΗΣ και ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ);;; ΟΕΟ; Εγώ λέω για την συλλογή δεδομένων με την μορφή περιβαλλοντικών μετρήσεων καθώς και προετοιμασίας KOLOTOYMPAS GRANDE!

3. Σε ότι αφορά τον συγχρονισμό υπουργείου ναυτιλίας, Γερμανών Ελ. Βενιζέλου και Α. ΠΑΛΠΑΤΖΗ αυτό το αφήνω στην κρίση του αναγνώστη. Να σημειωθεί όμως ότι αφ' ενός δεν πιστεύω ούτε στην τύχη ούτε και στο τυχαίο. και αφ' ετέρου, τύφλα να 'χει η ομάδα συγχρονισμένης κολύμβησης της ρωσσίας!

Στο συγκεκριμένο δημοσίευμα [*1] γράφει:

"Να σημειώσουμε ότι ο σταθμός ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΗΚΕ απο τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, ο οποίος συμμετέχει σε μια παγκόσμια πρωτοβουλία του Διεθνούς Συμβουλίου Αεροδρομίων Ευρώπης με στόχο τη διαχείριση των εκπομπών αερίων θερμοκηπίου που βρίσκονται υπό τον έλεγχο των φορέων λειτουργίας αεροδρομίων."

...Και "οι γερμανοί είναι φίλοι μας και θέλουν το καλό τους" συμπληρώνω εγώ! Η Ραφήνα όμως είναι λιμάνι και όχι αεροδρόμιο, ούτε και ανήκει σε κανένα Διεθνές Συμβούλιο Αεροδρομίων Ευρώπης. Συνεπώς τι σχέση, έχει η πρωτοβουλία τίνος;;; Του Α. ΠΑΛΠΑΤΖΗ ή των Γερμανών του αεροδρομίου;

Επιπλέον, αν όντως υπήρχε ανάγκη να μετρηθεί οτιδήποτε αφορά ένα λιμάνι, αυτό θα ήταν θέμα για το υπουργείο ναυτιλίας και όχι για τον όποιο δήμο. Δεδομένης της "γαργάρας" των μεγεθών αυτών όμως, σε ότι αφορά το λιμάνι της COSCO στον Πειραιά, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΑΓΚΗ.

Σε ότι αφορά το που συμμετέχουν οι Γερμανοί του αεροδρομίου και τι [μούφα; / πραγματικές; / μαγειρεμένες; / χαρισμένες;] διακρίσεις πέτυχαν, πολύ λίγο με απασχολεί, ειδικά τη στιγμή που δεν πληρώνουν ούτε ΦΠΑ στην Ελλάδα και φυσικά η ΑΑΔΕ δεν πάει να τους ελέγξει για αυτό.

[*1] (06/03/2018) Αντιδήμαρχος Α. ΠΑΛΠΑΤΖΗΣ "Οι περιβαλλοντικές συνθήκες θα παρακολουθούνται πλέον συστηματικά"
(URL: rpn.gr/%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE...ai-pleon-systhmatika )

[*2] (05/03/2018) Εγκρίθηκαν τα νέα δρομολόγια Κρήτη – Ραφήνα, μέσω Κυκλάδων
(URL: www.ert.gr/perifereiakoi-stathmoi/chania...afina-meso-kykladon/ )

Ξαφνικά λοιπόν, ο Α. ΠΑΛΠΑΤΖΗΣ και χωρίς να έχουν ξεκινήσει ΝΕΑ / ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΑΦΗΝΑ, μία μέρα μετά την ανακοίνωση των νέων δρομολογίων Ραφήνας-Κρήτης μέσω Κυκλάδων, αποφασίζει αυτοβούλως, ότι η Ραφήνα έχει ανάγκη παρακολούθησης "των ατμοσφαιρικών ρύπων" καθώς επίσης και "Οι περιβαλλοντικές συνθήκες θα παρακολουθούνται ενδελεχώς και σε συνεργασία με αντίστοιχους φορείς [...ΠΟΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ;;;... ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ;;;... ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ Α.Ε.;;;... ΤΟ ΕΥΡΩΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟ;;;... ΚΑΠΟΙΑ ΜΚΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ή ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ;;;... ΤΟΥΣ ΓΙΘΕ (Γυφτομπινέδες Ιδιώτες Θεσμικοί Επενδυτές);;;...] θα αναλαμβόνονται κατά περίπτωση πρωτοβουλίες βασιζόμενες σε διεθνείς βέλτιστες πρακτικές" τα οποία δήλωσε στις 06/03/2018 στον σύνδεσμο [*1].

Για σένα οι παραπάνω δηλώσεις της ανάρτησης [*1] είναι "λογικές", για μένα "βρωμάνε"... Όμως, όπως λέει ο ΣΟΦΟΣ Ελληνικός λαός, "περι ορέξεως κωλοκυθόπιτα και μπακλαβά γωνία".

Ένα εξαιρετικό ερώτημα το οποίο έχω σε αυτό το σημείο και για το οποίο δεν θα πάρω απάντηση (ποτέ), είναι το εξής:

Αφού ο Α. ΠΑΛΠΑΤΖΗΣ είχε πρεμούρα να παρακολουθήσει τις περιβαλλοντικές συνθήκες στο λιμάνι της Ραφήνας, γιατί δεν πήγε στο υπουργείο περιβάλλοντος και αντί αυτού, πήρε τηλέφωνο στους Γερμανούς του αεροδρομίου για να δανειστεί δικό τους εξοπλισμό; ΟΕΟ;

Επειδή το ξέρω ότι δεν θα πάρω απάντηση, να συνεχίσουμε με το ΓΙΑΤΙ αντιτίθεμαι στο να "μετράει" ο κάθε μ****** οτιδήποτε...!

Α. Πληρώνω μέσω των φόρων μου ΑΡΜΟΔΙΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕΤΡΗΘΕΙ ΚΑΤΙ, τα οποία εκτός του ότι είναι υποχρεωμένα να μου πουν το ΠΩΣ / ΠΟΥ / ΓΙΑΤΙ των μετρήσεων, οφείλουν να λογοδοτούν σε μένα τον ανώνυμο πολίτη για την χρήση / εφαρμογή και ενδεχόμενη κατάχρηση των δεδομένων.

Β. Τα ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΥΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΥΛΙΚΟ Ή ΟΡΓΑΝΑ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΘΕΣΜΙΚΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ (είτε σ'αρέσει, είτε όχι, αυτό είναι η HOCHTIEF στην Ελλάδα... ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΩΣΑΜΕ ΑΠΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΤΙΟΜΕΤΩΠΙΖΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ!).

Γ. Καθότι δεν έχει ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗ στο συγκεκριμένο τροχόσπιτο το οποίο παρκάρισε ανάμεσα στο δημαρχείο και το πολιτιστικό κέντρο ο Α. ΠΑΛΠΑΤΖΗΣ δεν γνωρίζουμε τα εξής:

Γ.1 Οι προθέσεις του Α. ΠΑΛΠΑΤΖΗ ή των Γερμανών του αεροδρομίου... ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΕΣ
Γ.2 Τι δεδομένα συλλέγονται... ΑΓΝΩΣΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ
Γ.3 Που πάνε αυτά τα δεδομενα... ΑΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟ
Γ.4. Ποιοί έχουν πρόσβαση στα δεδομένα αυτά... ΑΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟ
Γ.5 Τι επεξεργασίας τυγχάνουν τα δεδομένα αυτά... ΑΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟ
Γ.6 Ποιές επιπλέον πληροφορίες εξάγονται από αυτά... ΑΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟ
Γ.7 Σε ποιόν ανήκει ο διακομιστής ο οποίος τα συλλέγει τα δεδομένα αυτά... ΑΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟ
Γ.8 Ποιοί άλλοι έχουν πρόσβαση στον διακομιστή ή/και τον διαχειριστή αυτού... ΑΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟ
Γ.9 Με ποιόν / ποιούς τρόπους μπορεί να γίνει κατάχρηση των δεδομένων αυτών... ΑΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟ
Γ.10 Σε ποιόν διατίθενται τόσο τα αρχικά δεδομένα όσο και τα προιόντα επεξεργασίας αυτών... ΑΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟ
Γ.11 Που φυλάσσονται τα δεδομένα αυτά... ΑΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟ
Γ.12 Ποιός πήρε τηλέφωνο ποιόν; Ο Α. ΠΑΛΠΑΤΖΗΣ πήρε τους γερμανούς στο αεροδρόμιο και τους ζήτησε το τροχόσπιτο ή οι Γερμανοί κάλεσαν τον Α. ΠΑΛΠΑΤΖΗ να του δανείσουν το τροχόσπιτο;... ΑΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟ
κ.ο.κ.

4. Λες εσύ λοιπόν "Ραφηναίο":

(08/05/19 08:18 Ραφηναίος) "Τώρα για τον σταθμό που λες του Δήμου, να σου πω ότι δεν είναι του Δήμου είναι του αεροδρομίου και ο δήμος τον φιλοξενεί."

Θες να μου δείξεις που ΛΕΩ ότι το τροχόσπιτο είναι του δήμου, παραθέτωντας το αντίστοιχο κείμενο με καμιά οδηγία σε ότι αφορά το που θα το βρούμε (σύνδεσμο και παράγραφο) ή θες και εγώ να αρχίσω να βάζω λόγια στο στόμα σου; Πως θες να το κάνουμε;

Καθ' όλη την ανάρτηση, το τροχόσπιτο [για να μην το πω αλλιώς] λέω ότι είναι του Α. ΠΑΛΠΑΤΖΗ και Γερμανών. Αυτά σε ότι αφορά προσπάθειες δημιουργίας εντυπώσεων.

5. Μετά συνεχίζεις λέγοντας:

(08/05/19 08:18 Ραφηναίος) "Ο δήμος και το αεροδρόμιο έχουν υποχρέωση να λογοδοτούν στον κόσμο της Ραφήνας"

Ο δήμος έχει υποχρέωση να λογοδοτεί στους Ραφηνιώτες [όχι ότι το κάνει κιόλας και θα σου δώσω παραδείγματα πιο κάτω]... το αεροδρόμιο από που και ως που έχει τέτοια υποχρέωση, δεδομένου ότι μπορούν ανά πάσα ώρα και στιγμή να πουν ότι "εσείς μας ζητήσατε το τροχόσπιτο";

Ξέρεις κάτι το οποίο δεν ξέρω; Θες να μας ενημερώσεις όλους όμορφα και υπεύθυνα; Π.χ. να μας δείξεις πότε και με τίνος ευθύνη και υπογραφή η διαχείριση του αεροδρομίου έθεσε τους εαυτούς τους ως υπόχρεους να λογοδοτούν στους Ραφηνιώτες;

Εγώ πάντως δεν έχω δει καμία δήλωση του αεροδρομίου να λέει ότι αναλαμβάνει ευθύνη για οτιδήποτε ή ότι θέτουν τους εαυτούς τους ως υποκείμενους να λογοδοτήσουν στους Ραφηνιώτες.

6. Ας περάσουμε και στον ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ.

Το γεγονός και μόνο ότι προτίμησε να πάρει το σταθμό μέτρησης σπίτι του αντί να απαντήσει στις ερωτήσεις τις οποίες έθεσα (οι Γ1 ως Γ12 δεν ισχύουν μόνο για τον ΠΑΛΠΑΤΖΗ και το τροχοσπιτο των Γερμανών ξέρεις...), εμένα μου λέει πολλά. Μη μου πεις πάντως ότι δεν είχε χρόνο να προετοιμάσει απαντήσεις. Ειδικά σε προεκλογική περίοδο έπρεπε να έχει ήδη απαντήσει (ΑΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ "ΝΑ ΒΓΕΙ" ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΣΤΑΘΜΟ ΜΕΤΡΗΣΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΣΤΕΛΝΕ ΤΙΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΣΕ ΔΙΑΚΟΜΙΣΤΗ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙΝΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ).

Τα ερωτήματα τα οποία είτε έθεσα νωρίτερα, είτε αυτά τα οποία θέτω εδώ προς τον Α. ΠΑΛΠΑΤΖΗ και για τα οποία ΔΕΝ θα πάρω απάντηση [οπως και κανένας Ραφηνιώτης δεν θα πάρει απάντηση] βάλτα παρέα με αυτά τα οποία λες ότι:

(08/05/19 08:18 Ραφηναίος) "Ο δήμος και το αεροδρόμιο έχουν υποχρέωση να λογοδοτούν στον κόσμο της Ραφήνας"

Πολύ "ευαίσθητοι" λοιπόν οι Α. ΠΑΛΠΑΤΖΗΣ και ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ σε ότι αφορά τους ρύπους και την ηχορύπανση την οποία προκαλεί το λιμάνι [...Ανατρίχιασα...]! Για ποιό λόγο λοιπόν τόσο οι ίδιοι, όσο και τα υπόλοιπα μέλη του δημοτικού συμβουλίου, ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΑΚΡΑ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ:

ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ ΠΑΣΧΟΥΝ ΑΠΟ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΙΣ ΦΡΑΣΕΙΣ "ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ", "ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟ" ΚΑΙ "ΛΙΜΑΝΙ ΡΑΦΗΝΑΣ";;;

Για το συγκεκριμένο θέμα να δούμε τι δηλώνει και η δημοτική αρχή:

Ο *****ΔΗΜΑΡΧΟΣ είπε σε πρόσφατο απόσπασμα βίντεο από το δημοτικό συμβούλιο:

19/04/2019 ( rpn.gr/m_topika_nea/81531/mpamphs-zafeir...onh-moy-exantlhthhke )

(07:03~07:33) (*****ΔΗΜΑΡΧΟΣ σας) "Ο δήμαρχος δεν είναι φίλος με κανέναν υπουργό. Είναι φίλος με τα συμφέροντα του τόπου, που σημαίνει ότι ο οποιοσδήποτε από εσάς [μέλη δημοτικού συμβουλίου] ή οποιοσδήποτε από την κυβέρνηση, θεωρήσω ότι αυτά τα οποία προβάλλει και θέλει να ακολουθήσει, δεν συμπίπτουν με τα συμφέροντα του τόπου και της ανάπτυξης και την ποιότητα ζωής των ανθρώπων,... προφανώς έχω το δικαίωμα να έχω την αντίθετη άποψη".

Ας δούμε τις αντιφάσεις του *****ΔΗΜΑΡΧΟΥ:

ΓΕΓΟΝΟΣ: Συμφέρον του τόπου, είναι - προκειμένου για την μόνιμη επίλυση του συγκοινωνιακού προβλήματος του ΥΠΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΙΜΑΝΙΟΥ - το λιμάνι να συνδεθεί με Αττική Οδό και Προαστιακό Σιδηρόδρομο.

Όμως: Τόσο ο Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας [*3], όσο και ο Διευθυντής αυτής [*3], όσο και Ο *****ΔΗΜΑΡΧΟΣ σας, όσο και τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου (ανεξαρτήτως αν ανήκουν στην συμπολίτευση, την αντιπολίτευση ή είναι ανεξάρτητα) τραγουδάνε ΟΛΟΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ προστατεύοντας τον από την υποχρέωση του να πραγματοποιήσει τις συγκεκριμένες οδικές/σιδηροδρομικές ζεύξεις.

[*3] H "καθαρογραμμένη" γνωμοδότηση για τον κόμβο της Διασταύρωσης.
( rpn.gr/m_topika_nea/81849/h-katharogramm...hs-diastayrwshs#7605 )

Θέλει ο *****ΔΗΜΑΡΧΟΣ να μου τεκμηριώσει εγγράφως και δημοσίως σε αυτή την ανάρτηση, το εξής;

Με ποιόν/ους τρόπους ΔΕΝ είναι συμφέρον του τόπου, η σύνδεση του λιμανιού της Ραφήνας με την Αττική Οδό και τον Προαστιακό όσο αυτό βρίσκεται σε δημόσια διαχείριση;;;

Σε ότι αφορά τα υπόλοιπα μέλη του δημοτικού συμβουλίου, είδε κανένας Ραφηνιώτης, κανέναν τους να μαζεύει υπογραφές από τους κατοίκους για να πιεστεί ο υπουργός να κάνει την σύνδεση ενός ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ με την ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ και τον ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ;;;

Ίσα, ίσα, πλέον βλέπουμε ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΜΜΕΣΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ και συγκεκριμένα:

α) Ευαισθησία για ρύπους και ηχορύπανση από τον Α. ΠΑΛΠΑΤΖΗ, ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΝΕΩΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΑΠΟ ΡΑΦΗΝΑ [*1]...

β) 14 μήνες μετά την άφιξη επιπλέον δρομολόγιων από τη Ραφήνα και σχεδόν 20 χρόνια από την επέκταση του λιμανιού θυμήθηκε και ο ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ να εγκαταστήσει σταθμό μέτρησης ρύπων και ηχορύπανσης... (τους προηγούμενους 14 μήνες δεν τον απασχολούσε όμως)...
[βλέπε παρούσα ανάρτηση]

γ) Ο ΦΑΦΟΥΤΗΣ θυμήθηκε στις 08/05/2019 επίσης 14 μήνες μετά την άφιξη επιπλέον δρομολόγιων από τη Ραφήνα και σχεδόν 20 χρόνια από την επέκταση του λιμανιού, ότι η σχέση μεταξύ λιμανι και πόλη Ραφήνας είναι "ανιση"...
(URL: rpn.gr/m_topika_nea/82005/yp-dhmarchos-d...nas-mia-anish-schesh )

δ) Και ο ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ τώρα θέλει ποδηλατόδρομους... (ρωτήστε τι κοινό έχει ο ποδηλατόδρομος με την κατασκευή ανισόπεδου κόμβου στη διασταύρωση... 3η λωρίδα κυκλοφορίας) και συγκεκριμένα, κατά δήλωση του [*4]:

ΕΡ. "Προτίθεστε να αφαιρέσετε οδικό χώρο από το αυτοκίνητο για την κατασκευή δικτύου ποδηλατόδρομων και άλλων υποδομών για το ποδήλατο;"
ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ: "Αυτο απαιτεί κυκλοφοριακή μελέτη. Πιθανότερη ειναι η δημιουργία πρόσθετης λωρίδας, ειδικά κατα μήκος της Μαραθώνιας διαδρομής και της Λεωφ. Φλέμινγκ."

[*4] Ανδρέας Βασιλόπουλος - Δήμος Ραφήνας - Πικερμίου
(URL: ekloges.podilattiki.gr/241.html )

...Και ΚΑΝΕΝΑΣ εκ του "δημοτικού" (κλαίω) συμβουλίου, δεν θέλει την ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟ!!!... Ακου να δεις κάτι πράγματα!

Ένα περίεργο πράγμα, αν το λιμάνι είχε ήδη παραχωρηθεί σε ιδιώτη, ΝΙΩΘΩ ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΑ! ότι ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΙΕΖΑΝ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ!

Με αυτά και με αυτά, ας έρθουμε και σε σένα.

Εγώ σου εξηγώ πως μπορούν με μερικές μετρήσεις να σου φτιάξουν μια νομοθεσία εθνική ή ευρωπαική "ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΚΟΜΑ ΛΙΜΑΝΙ ΣΟΥ" προκειμένου να σου ελέγξουν την παραγωγικότητα του!

7. Θες τώρα εσύ να μου πεις γιατί ζορίζεσαι που προσπαθώ να προστατέψω το ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ;;; ΟΕΟ;

8. Μια άλλη ερώτηση την οποία έχω για σένα, είναι - αφού πιστεύεις ότι ο δήμος είναι υποχρεωμένος να λογοδοτεί στους Ραφηνιώτες (και τόσο οι Α. ΠΑΛΠΑΤΖΗΣ και ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ανήκουν στο δημοτικό συμβούλιο αυτού, συνεπώς είναι υποχρεωμένοι να απαντάνε στις ερωτήσεις τις οποίες έχω θέσει εδώ) - για ποιό λόγο δεν έχουν απαντήσει οτιδήποτε;

9. Αφού θέλεις τόσο πολύ να προστατεύσεις τους ΠΑΛΠΑΤΖΗ και ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ γιατί δεν αρχίζεις εσύ να απαντάς στις ερωτήσεις μου εδώ; Πάρε την πρωτοβουλία και αντί να βάλλεσαι εναντίον μου - που εγώ θέλω το ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΙΜΑΝΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ για να σταματήσουν τα συγκοινωνιακά προβλήματα του λιμανιού στην περιοχή - ασχολήσου με τα όσα οι ΠΑΛΠΑΤΖΗΣ και ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΝΕ!

10. Αν παρόλα αυτά και παρόλες τις αναπάντητες ερωτήσεις τις οποίες έθεσα, θες να ΕΓΓΥΗΘΕΙΣ εσύ για τους ΠΑΛΠΑΤΖΗ και ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ και τις προθέσεις τους, να ανακοινώσεις το όνομα σου και ότι διαθέτεις το σύνολο της περιουσίας σου ως εγγύηση για οτιδήποτε κακό συμβεί στο λιμάνι ή τους Ραφηνιώτες εξ' αιτίας - όχι των συγκεκριμένων - μετρήσεων, αλλά λόγω μετρήσεων γενικώς και αορίστως! και να φροντίσεις να έχεις και πολλούς εγγυητές για την περίπτωση που η περιουσία σου δεν επαρκεί (προτιμώ εγγυητές σου να είναι ΓΙΘΕ, δικολάβοι, πολιτικά πρόσωπα και ξένες πολυεθνικές που έχουν άφθονο μαρούλι). Απο κει και πέρα, συνιστώ να αρχίσεις να προσεύχεσαι ότι τίποτα κακό δεν θα συμβεί στο ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΙΜΑΝΙ της Ραφήνας.

Μήπως τελικώς, να αναρωτηθούμε όλοι μαζί κατά πόσο είσαι "Ραφηναίος" αλλά και από που πληρώνεσαι εσύ;

Σου εύχομαι καλή χώνεψη...!

Οι Ραφηνιώτες - δεδομένου των αναπάντητων ερωτημάτων σε ότι αφορά την λειτουργία "σταθμών μέτρησης / καταγραφικών" - να απαιτήσετε να πάνε από εκεί που ήρθαν... Για το καλό σας!
2 Εβδομάδες 4 Ημέρες πριν #7631 από M87
M87 (1η απόπειρα δημοσίευσης 16:20 08/05/2019, 2η απόπειρα δημοσίευσης 19:00 08/05/2019): Προς τον Ραφηναίος (08/05/2019):

Ενημερώνω τους αναγνώστες ότι το παρόν θέμα αφορά την (μη-)σύνδεση του λιμανιού της Ραφήνας με την Αττική οδό και τον Προαστιακό ΟΣΟ ΑΥΤΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ και όχι μεμονωμένα το θέμα της πραγματοποίησης "περιβαλλοντικών" μετρήσεων, το οποίο, όπως εξηγώ, είναι άλλος ένας τρόπος έμμεσου ελέγχου της παραγωγικότητας ενός δημόσιου λιμανιού. Όσοι μόλις έφτασαν στην σελίδα, να διαβάσουν την - ομολογουμένως μακροσκελή - αλλά αναλυτική και τεκμηριωμένη, ανάλυση μου (29/04/2019 01:27 5η απόπειρα δημοσίευσης) στην οποία εμπεριέχονται οι παρούσες ερωτήσεις, οι οποίες αποτελούν μόνο μία από τις πολλές όψεις του παρόντος θέματος.

Ας τα πάρουμε λοιπόν με τη σειρά "Ραφηναίο", που βρίσκεις τόσο εξαιρετικές τις πρωτοβουλίες ΠΑΛΠΑΤΖΗ και ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ:

1. Το τροχόσπιτο το οποίο ΕΦΕΡΕ Ο Α. ΠΑΛΠΑΤΖΗΣ [*1] στις 06/03/2018 (την επομένη της ανακοίνωσης νέων δρομολογίων τα οποία θα εκτελούνται από το λιμάνι της Ραφήνας [*2]) και το οποίο ανήκει στους γερμανούς του αεροδρομίου, ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥ, ούτε και μας ΤΟ ΕΦΕΡΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ... Το έφερε ο Α. ΠΑΛΠΑΤΖΗΣ.

2. Αν όντως υπήρχε ανάγκη μετρήσεων (ηχορύπανσης / ρύπων), γιατί οι πρωτοβουλίες αυτές αναλαμβάνονται όχι από την δημοτική αρχή, αλλά από μελλοντικούς υποψήφιους δημάρχους (Α. ΠΑΛΠΑΤΖΗΣ και ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ);;; ΟΕΟ; Εγώ λέω για την προετοιμασία KOLOTOYMPAS GRANDE!

3. Σε ότι αφορά τον συγχρονισμό υπουργείου ναυτιλίας, Γερμανών Ελ. Βενιζέλου και Α. ΠΑΛΠΑΤΖΗ αυτό το αφήνω στην κρίση του αναγνώστη. Να σημειωθεί όμως ότι δεν πιστεύω ούτε στην τύχη ούτε και στο τυχαίο.

Στο συγκεκριμένο δημοσίευμα [*1] γράφει:

"Να σημειώσουμε ότι ο σταθμός ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΗΚΕ απο τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, ο οποίος συμμετέχει σε μια παγκόσμια πρωτοβουλία του Διεθνούς Συμβουλίου Αεροδρομίων Ευρώπης με στόχο τη διαχείριση των εκπομπών αερίων θερμοκηπίου που βρίσκονται υπό τον έλεγχο των φορέων λειτουργίας αεροδρομίων."

...Και "οι γερμανοί είναι φίλοι μας και θέλουν το καλό τους" συμπληρώνω εγώ! Η Ραφήνα όμως είναι λιμάνι και όχι αεροδρόμιο, ούτε και ανήκει σε κανένα Διεθνές Συμβούλιο Αεροδρομίων Ευρώπης. Συνεπώς τι σχέση, λοιπόν, έχει η πρωτοβουλία τίνος;;; Του Α. ΠΑΛΠΑΤΖΗ ή των Γερμανών του αεροδρομίου;

Επιπλέον, αν όντως υπήρχε ανάγκη να μετρηθεί οτιδήποτε αφορά ένα λιμάνι, αυτό θα ήταν θέμα για το υπουργείο ναυτιλίας και όχι για τον όποιο δήμο. Δεδομένης της "γαργάρας" των μεγεθών αυτών όμως, σε ότι αφορά το λιμάνι της COSCO στον Πειραιά, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΑΓΚΗ.

Σε ότι αφορά το που συμμετέχουν οι Γερμανοί του αεροδρομίου και τι [μούφα; / πραγματικές; / μαγειρεμένες; / χαρισμένες;] διακρίσεις πέτυχαν, πολύ λίγο με απασχολεί, ειδικά τη στιγμή που δεν πληρώνουν ούτε ΦΠΑ στην Ελλάδα και φυσικά η ΑΑΔΕ δεν πάει να τους ελέγξει για αυτό.

[*1] (06/03/2018) Αντιδήμαρχος Α. ΠΑΛΠΑΤΖΗΣ "Οι περιβαλλοντικές συνθήκες θα παρακολουθούνται πλέον συστηματικά"
(URL: rpn.gr/%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE...ai-pleon-systhmatika )

[*2] (05/03/2018) Εγκρίθηκαν τα νέα δρομολόγια Κρήτη – Ραφήνα, μέσω Κυκλάδων
(URL: www.ert.gr/perifereiakoi-stathmoi/chania...afina-meso-kykladon/ )

Ξαφνικά λοιπόν, ο Α. ΠΑΛΠΑΤΖΗΣ και χωρίς να έχουν ξεκινήσει ΝΕΑ / ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΑΦΗΝΑ, μία μέρα μετά την ανακοίνωση των νέων δρομολογίων Ραφήνας-Κρήτης μέσω Κυκλάδων, αποφασίζει αυτοβούλως, ότι η Ραφήνα έχει ανάγκη παρακολούθησης "των ατμοσφαιρικών ρύπων" καθώς επίσης και "Οι περιβαλλοντικές συνθήκες θα παρακολουθούνται ενδελεχώς και σε συνεργασία με αντίστοιχους φορείς [...ΠΟΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ;;;... ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ;;;... ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ Α.Ε.;;;... ΤΟ ΕΥΡΩΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟ;;;... ΚΑΠΟΙΑ ΜΚΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ή ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ;;;... ΤΟΥΣ ΓΙΘΕ (Γυφτομπινέδες Ιδιώτες Θεσμικοί Επενδυτές);;;...] θα αναλαμβόνονται κατά περίπτωση πρωτοβουλίες βασιζόμενες σε διεθνείς βέλτιστες πρακτικές" τα οποία δήλωσε στις 06/03/2018 στον σύνδεσμο [*1].

Για σένα οι παραπάνω δηλώσεις της ανάρτησης [*1] είναι "λογικές", για μένα "βρωμάνε"... Όμως, όπως λέει ο ΣΟΦΟΣ Ελληνικός λαός, "περι ορέξεως κωλοκυθόπιτα και μπακλαβά γωνία".

Ένα εξαιρετικό ερώτημα το οποίο έχω σε αυτό το σημείο και για το οποίο δεν θα πάρω απάντηση (ποτέ), είναι το εξής:

Αφού ο Α. ΠΑΛΠΑΤΖΗΣ είχε πρεμούρα να παρακολουθήσει τις περιβαλλοντικές συνθήκες στο λιμάνι της Ραφήνας, γιατί δεν πήγε στο υπουργείο περιβάλλοντος και αντί αυτού, πήρε τηλέφωνο στους Γερμανούς του αεροδρομίου για να δανειστεί δικό τους εξοπλισμό; ΟΕΟ;

Επειδή το ξέρω ότι δεν θα πάρω απάντηση, να συνεχίσουμε με το ΓΙΑΤΙ αντιτίθεμαι στο να "μετράει" ο κάθε μ****** οτιδήποτε...!

Α. Πληρώνω μέσω των φόρων μου ΑΡΜΟΔΙΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕΤΡΗΘΕΙ ΚΑΤΙ, τα οποία εκτός του ότι είναι υποχρεωμένα να μου πουν το ΠΩΣ / ΠΟΥ / ΓΙΑΤΙ των μετρήσεων οφείλουν να λογοδοτούν σε μένα τον ανώνυμο πολίτη για την χρήση / εφαρμογή και ενδεχόμενη κατάχρηση των δεδομένων.

Β. Τα ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΥΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΥΛΙΚΟ Ή ΟΡΓΑΝΑ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΘΕΣΜΙΚΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ (είτε σ'αρέσει, είτε όχι, αυτό είναι η HOCHTIEF στην Ελλάδα... ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΩΣΑΜΕ ΑΠΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΤΙΟΜΕΤΩΠΙΖΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ!).

Γ. Καθότι δεν έχει ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗ στο συγκεκριμένο τροχόσπιτο το οποίο παρκάρισε ανάμεσα στο δημαρχείο και το πολιτιστικό κέντρο ο Α. ΠΑΛΠΑΤΖΗΣ δεν γνωρίζουμε τα εξής:

Γ.1 Οι προθέσεις του Α. ΠΑΛΠΑΤΖΗ ή των Γερμανών του αεροδρομίου... ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΕΣ
Γ.2 Τι δεδομένα συλλέγονται... ΑΓΝΩΣΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ
Γ.3 Που πάνε αυτά τα δεδομενα... ΑΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟ
Γ.4. Ποιοί έχουν πρόσβαση στα δεδομένα αυτά... ΑΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟ
Γ.5 Τι επεξεργασίας τυγχάνουν τα δεδομένα αυτά... ΑΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟ
Γ.6 Ποιές επιπλέον πληροφορίες εξάγονται από αυτά... ΑΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟ
Γ.7 Σε ποιόν ανήκει ο διακομιστής ο οποίος τα συλλέγει τα δεδομένα αυτά... ΑΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟ
Γ.8 Ποιοί άλλοι έχουν πρόσβαση στον διακομιστή ή/και τον διαχειριστή αυτού... ΑΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟ
Γ.9 Με ποιόν / ποιούς τρόπους μπορεί να γίνει κατάχρηση των δεδομένων αυτών... ΑΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟ
Γ.10 Σε ποιόν διατίθενται τόσο τα αρχικά δεδομένα όσο και τα προιόντα επεξεργασίας αυτών... ΑΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟ
Γ.11 Που φυλάσσονται τα δεδομένα αυτά... ΑΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟ
Γ.12 Ποιός πήρε τηλέφωνο ποιόν; Ο Α. ΠΑΛΠΑΤΖΗΣ πήρε τους γερμανούς στο αεροδρόμιο και τους ζήτησε το τροχόσπιτο ή οι Γερμανοί κάλεσαν τον Α. ΠΑΛΠΑΤΖΗ να του δανείσουν το τροχόσπιτο;... ΑΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟ
κ.ο.κ.

4. Λες εσύ λοιπόν "Ραφηναίο":

(08/05/19 08:18 Ραφηναίος) "Τώρα για τον σταθμό που λες του Δήμου, να σου πω ότι δεν είναι του Δήμου είναι του αεροδρομίου και ο δήμος τον φιλοξενεί."

Θες να μου δείξεις που ΛΕΩ ότι το τροχόσπιτο είναι του δήμου, παραθέτωντας το αντίστοιχο κείμενο με καμιά οδηγία σε ότι αφορά το που θα το βρούμε (σύνδεσμο και παράγραφο) ή θες και εγώ να αρχίσω να βάζω λόγια στο στόμα σου; Πως θες να το κάνουμε;

Καθ' όλη την ανάρτηση, το τροχόσπιτο [για να μην το πω αλλιώς] λέω ότι είναι του Α. ΠΑΛΠΑΤΖΗ και Γερμανών. Αυτά σε ότι αφορά προσπάθειες δημιουργίας εντυπώσεων.

5. Μετά συνεχίζεις λέγοντας:

(08/05/19 08:18 Ραφηναίος) "Ο δήμος και το αεροδρόμιο έχουν υποχρέωση να λογοδοτούν στον κόσμο της Ραφήνας"

Ο δήμος έχει υποχρέωση να λογοδοτεί στους Ραφηνιώτες [όχι ότι το κάνει κιόλας και θα σου δώσω παραδείγματα πιο κάτω]... το αεροδρόμιο από που και ως που έχει τέτοια υποχρέωση, δεδομένου ότι μπορούν ανά πάσα ώρα και στιγμή να πουν ότι "εσείς μας ζητήσατε το τροχόσπιτο";

Ξέρεις κάτι το οποίο δεν ξέρω; Θες να μας ενημερώσεις όλους όμορφα και υπεύθυνα; Π.χ. να μας δείξεις πότε και με τίνος ευθύνη και υπογραφή η διαχείριση του αεροδρομίου έθεσε τους εαυτούς τους ως υπόχρεους να λογοδοτούν στους Ραφηνιώτες;

Εγώ πάντως δεν έχω δει καμία δήλωση του αεροδρομίου να λέει ότι αναλαμβάνει ευθύνη για οτιδήποτε ή ότι θέτουν τους εαυτούς τους ως υποκείμενους να λογοδοτήσουν στους Ραφηνιώτες.

6. Ας περάσουμε και στον ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ.

Το γεγονός και μόνο ότι προτίμησε να πάρει το σταθμό μέτρησης σπίτι του αντί να απαντήσει στις ερωτήσεις τις οποίες έθεσα (οι Γ1 ως Γ12 δεν ισχύουν μόνο για τον ΠΑΛΠΑΤΖΗ και το τροχοσπιτο των Γερμανών ξέρεις...), εμένα μου λέει πολλά. Μη μου πεις πάντως ότι δεν είχε χρόνο να προετοιμάσει απαντήσεις. Ειδικά σε προεκλογική περίοδο έπρεπε να έχει ήδη απαντήσει (ΑΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ "ΝΑ ΒΓΕΙ" ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΣΤΑΜΘΟ ΜΕΤΡΗΣΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΣΤΕΛΝΕ ΤΙΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΣΕ ΔΙΑΚΟΜΙΣΤΗ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙΝΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ).

Τα ερωτήματα τα οποία είτε έθεσα νωρίτερα, είτε αυτά τα οποία θέτω εδώ προς τον Α. ΠΑΛΠΑΤΖΗ και για τα οποία ΔΕΝ θα πάρω απάντηση [οπως και κανένας Ραφηνιώτης δεν θα πάρει απάντηση] βάλτα παρέα με αυτά τα οποία λες ότι:

(08/05/19 08:18 Ραφηναίος) "Ο δήμος και το αεροδρόμιο έχουν υποχρέωση να λογοδοτούν στον κόσμο της Ραφήνας"

Πολύ "ευαίσθητοι" λοιπόν οι Α. ΠΑΛΠΑΤΖΗΣ και ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ σε ότι αφορά τους ρύπους και την ηχορύπανση την οποία προκαλεί το λιμάνι... (Ανατρίχιασα)! Για ποιό λόγο λοιπόν τόσο οι ίδιοι, όσο και τα υπόλοιπα μέλη του δημοτικού συμβουλίου, ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΑΚΡΑ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ:

ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ ΠΑΣΧΟΥΝ ΑΠΟ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΙΣ ΦΡΑΣΕΙΣ "ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ", "ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟ" ΚΑΙ "ΛΙΜΑΝΙ ΡΑΦΗΝΑΣ";;;

Για το συγκεκριμένο θέμα να δούμε τι δηλώνει και η δημοτική αρχή:

Ο *****ΔΗΜΑΡΧΟΣ είπε σε πρόσφατο απόσπασμα βίντεο από το δημοτικό συμβούλιο:

19/04/2019 ( rpn.gr/m_topika_nea/81531/mpamphs-zafeir...onh-moy-exantlhthhke )

(07:03~07:33) (*****ΔΗΜΑΡΧΟΣ σας) "Ο δήμαρχος δεν είναι φίλος με κανέναν υπουργό. Είναι φίλος με τα συμφέροντα του τόπου, που σημαίνει ότι ο οποιοσδήποτε από εσάς [μέλη δημοτικού συμβουλίου] ή οποιοσδήποτε από την κυβέρνηση, θεωρήσω ότι αυτά τα οποία προβάλλει και θέλει να ακολουθήσει, δεν συμπίπτουν με τα συμφέροντα του τόπου και της ανάπτυξης και την ποιότητα ζωής των ανθρώπων,... προφανώς έχω το δικαίωμα να έχω την αντίθετη άποψη".

Ας δούμε τις αντιφάσεις του *****ΔΗΜΑΡΧΟΥ:

ΓΕΓΟΝΟΣ: Συμφέρον του τόπου, είναι - προκειμένου για την μόνιμη επίλυση του συγκοινωνιακού προβλήματος του ΥΠΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΙΜΑΝΙΟΥ - το λιμάνι να συνδεθεί με Αττική Οδό και Προαστιακό Σιδηρόδρομο.

Όμως: Τόσο ο Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας, όσο και ο Διευθυντής αυτής, όσο και Ο *****ΔΗΜΑΡΧΟΣ σας, όσο και τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου (ανεξαρτήτως αν ανήκουν στην συμπολίτευση, την αντιπολίτευση ή είναι ανεξάρτητα) τραγουδάνε ΟΛΟΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ προστατεύοντας τον από την υποχρέωση του να πραγματοποιήσει τις συγκεκριμένες οδικές/σιδηροδρομικές ζεύξεις.

Θέλει ο *****ΔΗΜΑΡΧΟΣ να μου τεκμηριώσει εγγράφως και δημοσίως σε αυτή την ανάρτηση, το εξής;

Με ποιόν/ους τρόπους ΔΕΝ είναι συμφέρον του τόπου, η σύνδεση του λιμανιού της Ραφήνας με την Αττική Οδό και τον Προαστιακό όσο αυτό βρίσκεται σε δημόσια διαχείριση;;;

Σε ότι αφορά τα υπόλοιπα μέλη του δημοτικού συμβουλίου, είδε κανένας Ραφηνιώτης, κανέναν τους να μαζεύει υπογραφές από τους κατοίκους για να πιεστεί ο υπουργός να κάνει την σύνδεση ενός ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ με την ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ και τον ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ;;;

Ίσα, ίσα, πλέον βλέπουμε ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΜΜΕΣΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ και συγκεκριμένα:

Ευαισθησία για ρύπους και ηχορύπανση από τον Α. ΠΑΛΠΑΤΖΗ, ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΝΕΩΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΑΠΟ ΡΑΦΗΝΑ...
[*1]

14 μήνες μετά την άφιξη επιπλέον δρομολόγιων από τη Ραφήνα και σχεδόν 20 χρόνια από την επέκταση του λιμανιού θυμήθηκε και ο ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ να εγκαταστήσει σταθμό μέτρησης ρύπων και ηχορύπανσης... (τους προηγούμενους 14 μήνες δεν τον απασχολούσε όμως)...
[βλέπε παρούσα ανάρτηση]

Ο άλλος θεωρεί στις 08/05/2019 επίσης 14 μήνες μετά την άφιξη επιπλέον δρομολόγιων από τη Ραφήνα και σχεδόν 20 χρόνια από την επέκταση του λιμανιού, ότι η σχέση μεταξύ λιμανι και πόλη Ραφήνας είναι "ανιση"...
(URL: rpn.gr/m_topika_nea/82005/yp-dhmarchos-d...nas-mia-anish-schesh )

Και ο ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ τώρα θέλει ποδηλατόδρομους...
(URL: ekloges.podilattiki.gr/241.html )

Και ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θέλει ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟ!!!

Ένα περίεργο πράγμα, αν το λιμάνι είχε παραχωρηθεί σε ιδιώτη, ΝΙΩΘΩ ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΑ! ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΙΕΖΑΝ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ

Με αυτά και με αυτά, ας έρθουμε και σε σένα.

Εγώ σου εξηγώ πως μπορούν με μερικές μετρήσεις να σου φτιάξουν μια νομοθεσία εθνική ή ευρωπαική "ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΚΟΜΑ ΛΙΜΑΝΙ ΣΟΥ" προκειμένου να σου ελέγξουν την παραγωγικότητα του!

7. Θες τώρα εσύ να μου πεις γιατί ζορίζεσαι που προσπαθώ να προστατέψω το ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ;;;

8. Μια άλλη ερώτηση την οποία έχω για σένα, είναι - αφού πιστεύεις ότι ο δήμος είναι υποχρεωμένος να λογοδοτεί στους Ραφηνιώτες (και τόσο οι Α. ΠΑΛΠΑΤΖΗΣ και ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ανήκουν στο δημοτικό συμβούλιο αυτού, συνεπώς είναι υποχρεωμένοι να απαντάνε στις ερωτήσεις τις οποίες έχω θέσει εδώ) - για ποιό λόγο δεν έχουν απαντήσει οτιδήποτε;

9. Αφού θέλεις τόσο πολύ να προστατεύσεις τους ΠΑΛΠΑΤΖΗ και ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ γιατί δεν αρχίζεις εσύ να απαντάς στις ερωτήσεις μου εδώ; Πάρε την πρωτοβουλία και αντί να βάλλεσαι εναντίον μου - που εγώ θέλω το ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΙΜΑΝΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ για να σταματήσουν τα συγκοινωνιακά προβλήματα του λιμανιού στην περιοχή - ασχολήσου με τα όσα οι ΠΑΛΠΑΤΖΗΣ και ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΝΕ!

10. Αν παρόλα αυτά και παρόλες τις αναπάντητες ερωτήσεις τις οποίες έθεσα, θες να ΕΓΓΥΗΘΕΙΣ εσύ για τους ΠΑΛΠΑΤΖΗ και ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ και τις προθέσεις τους, να ανακοινώσεις το όνομα σου και ότι διαθέτεις το σύνολο της περιουσίας σου ως εγγύηση για οτιδήποτε κακό συμβεί στο λιμάνι ή τους Ραφηνιώτες εξ' αιτίας - όχι των συγκεκριμένων - μετρήσεων, αλλά λόγω μετρήσεων γενικώς και αορίστως! και να φροντίσεις να έχεις και πολλούς εγγυητές για την περίπτωση που η περιουσία σου δεν επαρκεί (προτιμώ εγγυητές σου να είναι ΓΙΘΕ, δικολάβοι, πολιτικά πρόσωπα και ξένες πολυεθνικές που έχουν άφθονο μαρούλι). Απο κει και πέρα, συνιστώ να αρχίσεις να προσεύχεσαι ότι τίποτα κακό δεν θα συμβεί στο ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΙΜΑΝΙ της Ραφήνας.

Μήπως να αναρωτηθούμε όλοι μαζί κατά πόσο είσαι "Ραφηναίος" αλλά και από που πληρώνεσαι εσύ;

Σου εύχομαι καλή χώνεψη...!

Οι Ραφηνιώτες - δεδομένου των αναπάντητων ερωτημάτων σε ότι αφορά την λειτουργία "σταθμών μέτρησης / καταγραφικών" - να απαιτήσετε να πάνε από εκεί που ήρθαν... Για το καλό σας!
2 Εβδομάδες 4 Ημέρες πριν #7628 από M87
M87 (1η απόπειρα δημοσίευσης 16:20 08/05/2019): Προς τον Ραφηναίος (08/05/2019):

Ενημερώνω τους αναγνώστες ότι το παρόν θέμα αφορά την (μη-)σύνδεση του λιμανιού της Ραφήνας με την Αττική οδό και τον Προαστιακό ΟΣΟ ΑΥΤΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ και όχι μεμονωμένα το θέμα της πραγματοποίησης "περιβαλλοντικών" μετρήσεων, το οποίο όπως εξηγώ, είναι άλλος ένας τρόπος έμμεσου ελέγχου της παραγωγικότητας ενός δημόσιου λιμανιού. Όσοι μόλις έφτασαν στην σελίδα, να διαβάσουν την - ομολογουμένως μακροσκελή - αλλά αναλυτική και τεκμηριωμένη δε, ανάλυση μου (29/04/2019 01:27 5η απόπειρα δημοσίευσης) στην οποία εμπεριέχονται τόσο οι παρούσες ερωτήσεις, οι οποίες αποτελούν μόνο μία από τις πολλές όψεις του παρόντος θέματος.

Ας τα πάρουμε λοιπόν με τη σειρά Ραφηνιώτη, που βρίσκεις τόσο εξαιρετικές τις πρωτοβουλίες ΠΑΛΠΑΤΖΗ και ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ:

1. Το τροχόσπιτο το οποίο ΕΦΕΡΕ Ο Α. ΠΑΛΠΑΤΖΗΣ [*1] στις 06/03/2018 (την επομένη της ανακοίνωσης νέων δρομολογίων τα οποία θα εκτελούνται από το λιμάνι της Ραφήνας [*2]) και το οποίο ανήκει στους γερμανούς του Αεροδρομίου, ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥ, ούτε και μας ΤΟ ΕΦΕΡΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ... Το έφερε ο Α. ΠΑΛΠΑΤΖΗΣ.

2. Αν όντως υπήρχε ανάγκη μετρήσεων (ηχορύπανσης / ρύπων), γιατί οι πρωτοβουλίες αυτές αναλαμβάνονται όχι από την δημοτική αρχή, αλλά από μελλοντικούς υποψήφιους δημάρχους (Α. ΠΑΛΠΑΤΖΗΣ και ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ);;; ΟΕΟ;

3. Σε ότι αφορά τον συγχρονισμό υπουργείου ναυτιλίας, Γερμανών Ελ. Βενιζέλου και Α. ΠΑΛΠΑΤΖΗ αυτό το αφήνω στην κρίση του αναγνώστη. Να σημειωθεί όμως ότι δεν πιστεύω ούτε στην τύχη ούτε και στο τυχαίο.

Στο συγκεκριμένο δημοσίευμα [*1] γράφει:

"Να σημειώσουμε ότι ο σταθμός ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΗΚΕ απο τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, ο οποίος συμμετέχει σε μια παγκόσμια πρωτοβουλία του Διεθνούς Συμβουλίου Αεροδρομίων Ευρώπης με στόχο τη διαχείριση των εκπομπών αερίων θερμοκηπίου που βρίσκονται υπό τον έλεγχο των φορέων λειτουργίας αεροδρομίων."

...και "οι γερμανοί είναι φίλοι μας και θέλουν το καλό τους" συμπληρώνω εγώ! Η Ραφήνα όμως είναι λιμάνι και όχι αεροδρόμιο, ούτε και ανήκει σε κανένα Διεθνές Συμβούλιο Αεροδρομίων Ευρώπης. Συνεπώς τι σχέση έχει η πρωτοβουλία τίνος;;; Του Α. ΠΑΛΠΑΤΖΗ ή των Γερμανών του αεροδρομίου;

Επιπλέον, αν όντως υπήρχε ανάγκη να μετρηθεί οτιδήποτε αφορά ένα λιμάνι, αυτό θα ήταν θέμα για το υπουργείο ναυτιλίας και όχι για τον όποιο δήμο. Δεδομένης της "γαργάρας" των μεγεθών αυτών όμως, σε ότι αφορά το λιμάνι της COSCO στον Πειραιά ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΑΓΚΗ.

Σε ότι αφορά το που συμμετέχουν οι Γερμανοί του αεροδρομίου και τι [μούφα; / πραγματικές; / μαγειρεμένες; / χαρισμένες;] διακρίσεις πέτυχαν πολύ λίγο με απασχολεί, τη στιγμή που δεν πληρώνουν ούτε ΦΠΑ στην Ελλάδα και φυσικά η ΑΑΔΕ δεν πάει να τους ελέγξει για αυτό.

[*1] (06/03/2018) Αντιδήμαρχος Αντώνης ΠΑΛΠΑΤΖΗς "Οι περιβαλλοντικές συνθήκες θα παρακολουθούνται πλέον συστηματικά" (URL: rpn.gr/%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE...ai-pleon-systhmatika )

[*2] (05/03/2018) Εγκρίθηκαν τα νέα δρομολόγια Κρήτη – Ραφήνα, μέσω Κυκλάδων (URL: www.ert.gr/perifereiakoi-stathmoi/chania...afina-meso-kykladon/ )

Ξαφνικά λοιπόν, ο Α. ΠΑΛΠΑΤΖΗΣ και χωρίς να έχουν ξεκινήσει ΝΕΑ / ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΑΦΗΝΑ, μία μέρα μετά την ανακοίνωση των νέων δρομολογίων Ραφήνας-Κρήτης μέσω Κυκλάδων, αποφασίζει αυτοβούλως ότι η Ραφήνα έχει ανάγκη παρακολούθησης "των ατμοσφαιρικών ρύπων" καθώς επίσης και "Οι περιβαλλοντικές συνθήκες θα παρακολουθούνται ενδελεχώς και σε συνεργασία με αντίστοιχους φορείς [ΠΟΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ;;;... ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ;;;... ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ Α.Ε.;;;... ΤΟ ΕΥΡΩΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟ;;;...] θα αναλαμβόνονται κατά περίπτωση πρωτοβουλίες βασιζόμενες σε διεθνείς βέλτιστες πρακτικές" τα οποία δήλωσε στις 06/03/2018 στον σύνδεσμο [*1].

Για σένα "λογικό", για μένα "βρωμάει"... Όμως, όπως λέει ο ΣΟΦΟΣ Ελληνικός λαός, "περι ορέξεως κωλοκυθόπιτα και μπακλαβά γωνία".

Ένα εξαιρετικό ερώτημα το οποίο έχω σε αυτό το σημείο και για το οποίο δεν θα πάρω απάντηση, είναι το εξής:

Αφού ο Α. ΠΑΛΠΑΤΖΗΣ είχε πρεμούρα να παρακολουθήσει τις περιβαλλοντικές συνθήκες στο λιμάνι της Ραφήνας, γιατί δεν πήγε στο υπουργείο περιβάλλοντος και αντί αυτού πήρε τηλέφωνο στους Γερμανούς του αεροδρομίου για να δανειστεί δικό τους εξοπλισμό; ΟΕΟ;

Επειδή το ξέρω ότι δεν θα πάρω απάντηση, να συνεχίσουμε με το ΓΙΑΤΙ αντιτίθεμαι στο να "μετράει" ο κάθε μ****** οτιδήποτε...!

Α. Πληρώνω μέσω των φόρων μου ΑΡΜΟΔΙΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕΤΡΗΘΕΙ ΚΑΤΙ, τα οποία εκτός του ότι είναι υποχρεωμένα να μου που το ΠΩΣ / ΠΟΥ / ΓΙΑΤΙ των μετρήσεων οφείλουν να λογοδοτούν σε μένα τον ανώνυμο πολίτη για την χρήση / εφαρμογή και ενδεχόμενη κατάχρηση των δεδομένων.

Β. Τα ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΥΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΥΛΙΚΟ Ή ΟΡΓΑΝΑ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΘΕΣΜΙΚΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ (είτε σ'αρέσει, είτε όχι, αυτό είναι η HOCHTIEF στην Ελλάδα... ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΩΣΑΜΕ ΑΠΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΤΙΟΜΕΤΩΠΙΖΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ!).

Γ. Καθότι δεν έχει ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗ στο συγκεκριμένο τροχόσπιτο το οποίο παρκάρισε ανάμεσα στο δημαρχείο και το πολιτιστικό κέντρο ο Α. ΠΑΛΠΑΤΖΗΣ δεν γνωρίζουμε:

Γ.1 Οι προθέσεις του Α. ΠΑΛΠΑΤΖΗ ή των Γερμανών του αεροδρομίου... ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΕΣ
Γ.2 Τι δεδομένα συλλέγονται... ΑΓΝΩΣΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ
Γ.3 Που πάνε αυτά τα δεδομενα... ΑΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟ
Γ.4. Ποιοί έχουν πρόσβαση στα δεδομένα αυτά... ΑΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟ
Γ.5 Τι επεξεργασίας τυγχάνουν τα δεδομένα αυτά... ΑΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟ
Γ.6 Ποιές επιπλέον πληροφορίες εξάγονται από αυτά... ΑΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟ
Γ.7 Σε ποιόν ανήκει ο διακομιστής ο οποίος τα συλλέγει τα δεδομένα αυτά... ΑΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟ
Γ.8 Ποιοί άλλοι έχουν πρόσβαση στον διακομιστή ή/και τον διαχειριστή αυτού... ΑΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟ
Γ.9 Με ποιόν / ποιούς τρόπους μπορεί να γίνει κατάχρηση των δεδομένων αυτών... ΑΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟ
Γ.10 Σε ποιόν διατίθενται τόσο τα αρχικά δεδομένα όσο και τα προιόντα επεξεργασίας αυτών... ΑΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟ
Γ.11 Που φυλάσσονται τα δεδομένα αυτά... ΑΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟ
Γ.12 Ποιός πήρε τηλέφωνο ποιόν; Ο Α. ΠΑΛΠΑΤΖΗΣ πήρε τους γερμανούς στο αεροδρόμιο και τους ζήτησε το τροχόσπιτο ή οι Γερμανοί κάλεσαν τον Α. ΠΑΛΠΑΤΖΗ να του δανείσουν το τροχόσπιτο;... ΑΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟ
κ.ο.κ.

4. Λες εσύ λοιπόν:

(08/05/19 08:18 Ραφηναίος) "Τώρα για τον σταθμό που λες του Δήμου, να σου πω ότι δεν είναι του Δήμου είναι του αεροδρομίου και ο δήμος τον φιλοξενεί."

Θες να μου δείξεις που ΛΕΩ ότι το τροχόσπιτο είναι του δήμου, παραθέτωντας το αντίστοιχο κείμενο με καμιά οδηγία σε ότι αφορά το που θα το βρούμε (σύνδεσμο και παράγραφο) ή θες και εγώ να αρχίσω να βάζω λόγια στο στόμα σου; Πως θες να το κάνουμε;

Καθ' όλη την ανάρτηση, το τροχόσπιτο [για να μην το πω αλλιώς] λέω ότι είναι του Α. ΠΑΛΠΑΤΖΗ και Γερμανών. Αυτά σε ότι αφορά προσπάθειες δημιουργίας εντυπώσεων.

5. Μετά συνεχίζεις λέγοντας:

(08/05/19 08:18 Ραφηναίος) "Ο δήμος και το αεροδρόμιο έχουν υποχρέωση να λογοδοτούν στον κόσμο της Ραφήνας"

Ο δήμος έχει υποχρέωση να λογοδοτεί στους Ραφηνιώτες [όχι ότι το κάνει κιόλας και θα σου δώσω παραδείγματα πιο κάτω]... το αεροδρόμιο από που και ως που έχει τέτοια υποχρέωση, δεδομένου ότι μπορούν ανά πάσα ώρα και στιγμή να πουν ότι "εσείς μας ζητήσατε το τροχόσπιτο";

Ξέρεις κάτι το οποίο δεν ξέρω; Θες να μας ενημερώσεις όλους όμορφα και υπεύθυνα; Π.χ. να μας δείξεις πότε και με τίνος ευθύνη και υπογρφαή η διαχείριση του αεροδρομίου έθεσε τους εαυτούς τους ως υπόχρεωους να λογοδοτούν στους Ραφηνιώτες;

Εγώ πάντως δεν έχω δει καμία δήλωση του αεροδρομίου να λέει ότι αναλαμβάνει ευθύνη για οτιδήποτε ή ότι θέτουν τους εαυτούς τους ως υποκείμενους να λογοδοτήσουν στους Ραφηνιώτες.

6. Ας περάσουμε και στον ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ.

Το γεγονός και μόνο ότι προτίμησε να πάρει το σταθμό μέτρησης σπίτι του αντί να απαντήσει στις ερωτήσεις τις οποίες έθεσα (οι Γ1~12 δεν ισχύουν μόνο για τον ΠΑΛΠΑΤΖΗ και το τροχοσπιτο των Γερμανών ξέρεις...), εμένα μου λέει πολλά. Μη μου πεις πάντως ότι δεν είχε χρόνο να προετοιμάσει απαντήσεις. Ειδικά σε προεκλογική περίοδο έπρεπε να έχει ήδη απαντήσει (ΑΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ "ΝΑ ΒΓΕΙ" ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΣΤΑΜΘΟ ΜΕΤΡΗΣΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΣΤΕΛΝΕ ΤΙΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΣΕ ΔΙΑΚΟΜΙΣΤΗ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙΝΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ).

Τα ερωτήματα τα οποία είτε έθεσα νωρίτερα, είτε αυτά τα οποία θέτω εδώ προς τον Α. ΠΑΛΠΑΤΖΗ και για τα οποία ΔΕΝ θα πάρω απάντηση [οπως και κανένας Ραφηνιώτης δεν θα πάρει απάντηση] βάλτα παρέα με αυτά τα οποία λες ότι:

(08/05/19 08:18 Ραφηναίος) "Ο δήμος και το αεροδρόμιο έχουν υποχρέωση να λογοδοτούν στον κόσμο της Ραφήνας"

Πολύ "ευαίσθητοι" οι ΠΑΛΠΑΤΖΗΣ και ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ σε ότι αφορά τους ρύπους και την ηχορύπανση την οποία προκαλεί το λιμάνι... (Ανατρίχιασα)! Για ποιό λόγο λοιπόν τόσο οι ίδιοι, όσο και τα υπόλοιπα μέλη του δημοτικού συμβουλίου, ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΑΚΡΑ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ:

ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ ΠΑΣΧΟΥΝ ΑΠΟ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΙΣ ΦΡΑΣΕΙΣ "ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ", "ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟ" ΚΑΙ "ΛΙΜΑΝΙ ΡΑΦΗΝΑΣ";;;

Για το συγκεκριμένο θέμα να δούμε τι δηλώνει και η δημοτική αρχή:

Ο *****ΔΗΜΑΡΧΟΣ είπε σε πρόσφατο απόσπασμα βίντεο από το δημοτικό συμβούλιο:

19/04/2019 ( rpn.gr/m_topika_nea/81531/mpamphs-zafeir...onh-moy-exantlhthhke )

(07:03~07:33) (*****ΔΗΜΑΡΧΟΣ σας) "Ο Δήμαρχος δεν είναι φίλος με κανέναν υπουργό. Είναι φίλος με τα συμφέροντα του τόπου, που σημαίνει ότι ο οποιοσδήποτε από εσάς [μέλη δημοτικού συμβουλίου] ή οποιοσδήποτε από την κυβέρνηση, θεωρήσω ότι αυτά τα οποία προβάλλει και θέλει να ακολουθήσει, δεν συμπίπτουν με τα συμφέροντα του τόπου και της ανάπτυξης και την ποιότητα ζωής των ανθρώπων,... προφανώς έχω το δικαίωμα να έχω την αντίθετη άποψη".

Δηλαδή:

ΓΕΓΟΝΟΣ: Συμφέρον του τόπου, είναι - προκειμένου για την μόνιμη επίλυση του συγκοινωνιακού προβλήματος του ΥΠΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΙΜΑΝΙΟΥ - το λιμάνι να συνδεθεί με Αττική Οδό και Προαστιακό Σιδηρόδρομο.

Όμως: Τόσο ο Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας, όσο και ο Διευθυντής αυτής, όσο και Ο *****ΔΗΜΑΡΧΟΣ σας, όσο και τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου (ανεξαρτήτως αν ανήκουν στην συμπολίτευση, την αντιπολίτευση ή είναι ανεξάρτητα) τραγουδάνε ΟΛΟΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ προστατέυοντας τον από την υποχρέωση του να πραγματοποιήσει τις συγκεκριμένες οδικές/σιδηροδρομικές ζεύξεις.

Θέλει ο *****ΔΗΜΑΡΧΟΣ να μου τεκμηριώσει εγγράφως και δημοσίως σε αυτή την ανάρτηση, το εξής;

Με ποιόν/ους τρόπους ΔΕΝ είναι συμφέρον του τόπου η σύνδεση του λιμανιού της Ραφήνας με την Αττική Οδό και τον Προαστιακό όσο αυτό βρίσκεται σε δημόσια διαχείριση;;;

Σε ότι αφορά τα υπόλοιπα μέλη του δημοτικού συμβουλίου, είδε κανένας Ραφηνιώτης, κανέναν τους να μαζεύει υπογραφές από τους κατοίκους για να πιεστεί ο υπουργός να κάνει την σύνδεση ενός ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ με την ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ και τον ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ;;;

Με αυτά και με αυτά, ας έρθουμε και σε σένα.

Εγώ σου εξηγώ πως μπορούν με μερικές μετρήσεις να σου φτιάξουν μια νομοθεσία εθνική ή ευρωπαική "ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΚΟΜΑ ΛΙΜΑΝΙ ΣΟΥ" προκειμένου να σου ελέγξουν την παραγωγικότητα του.

7. Θες τώρα εσύ να μου πεις γιατί ζορίζεσαι που προσπαθώ να προστατέψω το ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ;;;

8. Μια άλλη ερώτηση την οποία έχω για σένα, είναι - αφού πιστεύεις ότι ο δήμος είναι υποχρεωμένος να λογοδοτεί στους Ραφηνιώτες (και τόσο οι Α. ΠΑΛΠΑΤΖΗΣ και Βασιλοπουλος ανήκουν στο δημοτικό συμβούλιο αυτού, συνεπώς είναι υποχρεωμένοι να απαντάνε στις ερωτήσεις τις οποίες έχω θέσει εδώ) - για ποιό λόγο δεν έχουν απαντήσει οτιδήποτε;

9. Αφού θέλεις τόσο πολύ να προστατεύσεις τους ΠΑΛΠΑΤΖΗ και ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ γιατί δεν αρχίζεις εσύ να απαντάς στις ερωτήσεις μου εδώ; Πάρε την πρωτοβουλία και αντί να βάλλεσαι εναντίον μου - που εγώ θέλω το ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΙΜΑΝΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ για να σταματήσουν τα συγκοινωνιακά προβλήματα του λιμανιού στην περιοχή - ασχολήσου με τα όσα οι ΠΑΛΠΑΤΖΗΣ και ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΝΕ!

10. Αν παρόλα αυτά και παρόλες τις αναπάντητες ερωτήσεις τις οποίες έθεσα, θες να ΕΓΓΥΗΘΕΙΣ εσύ για τους ΠΑΛΠΑΤΖΗ και ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ και τις προθέσεις τους, να ανακοινώσεις το όνομα σου και ότι διαθέτεις το σύνολο της περιουσίας σου ως εγγύηση για οτιδήποτε κακό συμβεί στο λιμάνι ή τους Ραφηνιώτες εξ' αιτίας - όχι των συγκεκριμένων - μετρήσεων, αλλά λόγω μετρήσεων γενικώς και αορίστως! και να φροντίσεις να έχεις και πολλούς εγγυητές για την περίπτωση που η περιουσία σου δεν επαρκεί (προτιμώ εγγυητές σου να είναι ΓΙΘΕ, δικολάβοι, πολιτικά πρόσωπα και ξένες πολυεθνικές που έχουν άφθονο μαρούλι). Απο κει και πέρα, συνιστώ να αρχίσεις να προσεύχεσαι ότι τίποτα κακό δεν θα συμβεί στο ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΙΜΑΝΙ της Ραφήνας.

Σου εύχομαι καλή χώνεψη...!

Οι Ραφηνιώτες - δεδομένου των αναπάντητων ερωτημάτων σε ότι αφορά την λειτουργία "σταθμών μέτρησης / καταγραφικών" - να απαιτήσετε να πάνε από εκεί που ήρθαν... Για το καλό σας!
Powered by Kunena Φόρουμ