ΔΟΠΑΠ : Παρουσίαση βιβλίου «Θες να παίξουμε;… όμως, όλα τα πράγματα στη ζωή δεν είναι παιχνίδι…»

Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2017 18:47 | Πολιτισμός-εκδηλώσεις | 214

Το υπέροχο βιβλίο του συγγραφέα Νίκου Μιχαλόπουλου από τις εκδόσεις ΑΓΚΥΡΑ, που αποτελεί ένα graphic novel ενάντια στην οποιαδήποτε μορφή βίας, θα φιλοξενήσει την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017, ώρα 19.30μμ, ο Δήμος Ραφήνας -Πικερμίου και ο Δ.Ο.Π.ΑΠ, στην Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου (Αραφηνίδων Αλών & Ελλης Αλεξίου, Ραφήνα).

Πολλές φορές στη ζωή μας τα πάντα μετριούνται με μια μεζούρα, αλλά κάποιοι πάντα περισσεύουν και τα θύματα γίνονται εύκολα θύτες –και το αντίθετο– σε ένα παιχνίδι ρόλων, που μπορεί να αποδειχτεί εξαιρετικά επικίνδυνο, γιατί δυστυχώς όλα τα πράγματα στη ζωή δεν είναι παιχνίδι.

Ας χρησιμοποιήσουμε τη δύναμη του ονείρου στη ζωή μας και ας ενώσουμε τις φωνές μας ενάντια σε οποιαδήποτε μορφή βίας. Ένα ταξίδι θετικής σκέψης και υπέρβασης με συνοδοιπόρο τον βραβευμένο από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ελλάδα best selling συγγραφέα Νίκο Μιχαλόπουλο με αφορμή το νέο του βιβλίο "ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ; ...όμως όλα τα πράγματα στη ζωή δεν είναι παιχνίδι".

"Είναι πολύ περισσότερα τα πράγματα που μας ενώνουν από αυτά, που καμιά φορά νομίζουμε ότι μας χωρίζουν. Ας ανοίξουμε λοιπόν τις καρδιές μας. Όλοι έχουν ανάγκη αυτό το ξεχωριστό που ο καθένας μας είναι".

Σχόλια για αυτό το άρθρο

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχολιάζετε αυτό το άρθρο ανώνυμα
Συνδεθείτε

Τελευταία σχόλια σε "Πολιτισμό - Εκδηλώσεις"

1
''Ο ανθρωπακος'' του Δημητρη Χορν στο θεατρο Ελυζε
Σχόλιο από Ανώνυμος χρήστης, 5 Ημέρες 19 Ώρες πριν
Περισσότερα...
1
Δήμος Σπάτων - Αρτέμιδας! Πολιτιστικές εκδηλώσεις με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ!
Σχόλιο από Guest, 2 Μήνες 20 Ώρες πριν
Περισσότερα...

Περισσότερα Θέματα »