Πάνω από 700 άτομα στην Συναυλία Αλληλεγγύης της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ Α./Σ. & της ΕΝΩΣΗΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2018 19:30 | Πολιτισμός-εκδηλώσεις | 79

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Μουσική Παράσταση-Αφιέρωμα στον Στέλιο Καζαντζίδη, στο γήπεδο μπάσκετ της Βραυρώνας. Παρά την βροχή που ξέσπασε απρόσμενα λίγο πριν την συναυλία και λειτούργησε αποτρεπτικά για αρκετό κόσμο, και παρά τις «τρικλοποδιές» από γνωστούς «καλοθελητές», περισσότερα από 700 άτομα προσήλθαν και πρόσφεραν -αντί εισιτηρίου- τρόφιμα για την ενίσχυση του ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ του Δήμου. Ήταν μια βραδιά γεμάτη από τις μεγάλες επιτυχίες του αλησμόνητου λαϊκού μας βάρδου, ερμηνευμένες από σπουδαίες, αγαπημένες φωνές.

Η εκδήλωση έγινε σε συνεργασία με την Ένωση Τραγουδιστών Ελλάδας (Ε.Τ.Ε.) η οποία συμμετείχε αφιλοκερδώς στην συναυλία με τους τραγουδιστές Αντωνίου Αντώνη, Καραγιάννη Νάντια, Κοντογιάννη Δημήτριο, Λαμπράκη Χαρούλα, Λεφερη Γιάννη, Μαντά Αλέκο, Ντουνιά Γιάννη, Σκόνδρα Κώστα (Γ.Γ. της Ε.Τ.Ε.), Τζανιδάκη Νίκο ενώ παρών ήταν και ο Αντ/δρος της Ε.Τ.Ε. κ. Τάσος Κατοπόδης. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον κο Μαντά Αλέκο (μέλος της Ορχήστρας AMBASSADORS της Ομοσπονδίας μας) κύριο εμπνευστή της εκδήλωσης, ο οποίος εργάστηκε με ξεχωριστό ζήλο για την επιτυχία της καθώς και τους εκλεκτούς Μουσικούς της βραδιάς.

Στην συναυλία παρευρέθησαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Σ./Α. κ. Μάρκου με την σύζυγό του, ο Πρόεδρος του Οργανισμού «Ο ΞΕΝΟΦΩΝ» κ. Γκέλιας, οι Δημ. Σύμβουλοι κ.κ. Γερακόπουλος, Γκλαβάς, Λίγκου, Λάμπρου, Άννα Ραφτοπούλου-επικεφαλής της παράταξης ΑΝΑΣΣΑ και πρώην Πρόεδρος της Ομοσπονδίας μας, ο Πρόεδρος του Τ.Σ. Αρτέμιδος κ. Κατσής, οι Τοπ. Σύμβουλοι Αρτέμιδος κα Εμφιετζή Ελευθερία, κα Σαρρή Δήμητρα, η Τ.Σ. Σπάτων κ. Αρβανιτίδου, ο Διοικ. του Τμ. Ασφαλείας Σπάτων, ο πρώην Αντινομάρχης και μέλος του Δ.Σ. της Τ.Ο. ΝΔ κ. Κατσίκης Δημήτριος, ο Πρόεδρος της Τ.Ο. ΝΔ κ. Βλάχος Ανδρέας.

Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ μας ευχαριστεί τους ΧΟΡΗΓΟΥΣ, χάρη στην συνδρομή και την υποστήριξη των οποίων έγινε εφικτή η εκδήλωση και όλους τους συντελεστές, μέλη, και φίλους της Ομοσπονδίας που εργάστηκαν σκληρά για την επιτυχή διεξαγωγή της.                                                                          

Πληροφορίες

Ειρήνη Πιτσιγαυδάκη (Πρόεδρος), κιν.: 6972872148 – 6979218505, 
Ελένη Α. Παπαδοπούλου (Γ.Γ.), τηλ.: 22940 85554
e-mail: omospsylogon@yahoo.gr, FAX: 2294080293

Σχόλια για αυτό το άρθρο

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχολιάζετε αυτό το άρθρο ανώνυμα
Συνδεθείτε

Τελευταία σχόλια σε "Πολιτισμό - Εκδηλώσεις"

1
''Ο ανθρωπακος'' του Δημητρη Χορν στο θεατρο Ελυζε
Σχόλιο από Ανώνυμος χρήστης, 6 Ημέρες 22 Ώρες πριν
Περισσότερα...
1
Δήμος Σπάτων - Αρτέμιδας! Πολιτιστικές εκδηλώσεις με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ!
Σχόλιο από Guest, 2 Μήνες 1 Ημέρα πριν
Περισσότερα...

Περισσότερα Θέματα »