Πέρασε απ’ την Άνδρο κι ο Νταλάρας…

Παρασκευή, 10 Αυγούστου 2018 13:10 | Πολιτισμός-εκδηλώσεις |
Κόσμος πολύς στη συναυλία. Λογικό: εθνικό πολιτικο-πολιτιστικό τοτέμ μιας ολόκληρης εποχής ο Νταλάρας. Για τον λόγο αυτό ο Τζίμης Πανούσης έφτασε στα άκρα την σάτυρα και την κόντρα μαζί του... (φωτ. Εν Άνδρω).

To αλιεύσαμε απο την ιστοσελίδα enandro.gr και σας το παρουσιάζουμε διαχωρίζοντας την ποιότητα και την καλλιτεχνική αξία απο την ιδεολογία που πολλές φορές και πολλοί την παραμερίζουν διότι ... ανάγκα και θεοί πείθονται.

"Πέρασε κι ο Νταλάρας από την Άνδρο. Όπως περνά εφέτος από πολλές άλλες πόλεις και χωριά. Ήρθε βιαστικά απόβραδο, έδωσε μια νυχτερινή συναυλία κι έφυγε το πρωί. Αφήνοντας το ίχνος του σε ένα φεστιβάλ που επί τέσσερα χρόνια αναζητά την πολιτιστική του ταυτότητα…

Όπως πάντα επαγγελματίας στο έπακρο ο Νταλάρας. Τεχνικά άψογη η συναυλία του. Ένα κλικ στραβό και το διόρθωνε αμέσως επί σκηνής. Ακούστηκαν παλιά γνωστά τραγούδια, που αγαπήθηκαν σε μιαν άλλη εποχή, η οποία δεν υπάρχει. Όπως δεν υπάρχουν τα οράματα της και οι εικόνες της. Όπως δεν υπάρχουν τα συναισθήματα της. Όπως δεν υπάρχει και ο Νταλάρας εκείνης της εποχής."

Περισσότερα ΕΔΩ

Σχόλια για αυτό το άρθρο

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχολιάζετε αυτό το άρθρο ανώνυμα
Συνδεθείτε

Τελευταία σχόλια σε "Πολιτισμό - Εκδηλώσεις"

1
Λύκειο Ελληνίδων Ραφήνας : Παρουσίαση του Χαράκτη Άγγελου Θεοδωρόπουλου
Σχόλιο από Ελένη, 1 Μήνας 2 Ημέρες πριν
Περισσότερα...
1
Λύκειο Ελληνίδων Ραφήνας : Παρουσίαση του Χαράκτη Άγγελου Θεοδωρόπουλου
Σχόλιο από Ελένη, 1 Μήνας 3 Ημέρες πριν
Περισσότερα...

Περισσότερα Θέματα »