Δ.Ο.Π.Α.Π : Η επίδραση του άγχους στη διατροφή του ανθρώπου

Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2019 07:45 | Πολιτισμός-εκδηλώσεις |

Παρουσίαση - Διάλεξη : Η επίδραση του άγχους στη διατροφή του ανθρώπου

Παρουσιάζει η Χριστίνα Κουτζαβεκιάρη, Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, Απόφοιτος Α.Τ.Ε.Ι Θεσσαλίας, Μέλος της Ένωσης Διαιτολόγων -Διατροφολόγων Ελλάδας

Δευτάρα 25 Φεβρουαρίου 2019, ώρα 19.30 μ.μ

Δημοτική Βιβλιοθήκη Ραφήνας-Πικερμίου (Αραφηνίδων Αλών & Έλλης Αλεξίου, Ραφήνα)

 

Σχόλια για αυτό το άρθρο

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχολιάζετε αυτό το άρθρο ανώνυμα
Συνδεθείτε

Τελευταία σχόλια σε "Πολιτισμό - Εκδηλώσεις"

1
ΔΟΠΑΠ Ξεκινούν τα μαθήματα ψηφιδωτού
Σχόλιο από Ανώνυμος χρήστης, 5 Μήνες 2 Ημέρες πριν
Περισσότερα...

Περισσότερα Θέματα »