ΜΕΓΑΛΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΓΛΥΠΤΙΚΗΣ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ « Η ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ» ΑΠΟ 11 ΕΩΣ 17 ΜΑΪΟΥ

Δευτέρα, 06 Μαΐου 2019 16:32 | Πολιτισμός-εκδηλώσεις |

Μία πρωτοβουλία της Αλεξανδρή Μαρίας, Προέδρου του Κοινωνικού Φορέα SILICIUM (χορηγού της διοργάνωσης) και υποψήφιας Δημοτικής Συμβούλου με τον συνδυασμό «ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΑΞΗΣ» του Στέργιου Τσίρκα.

Ο Κοινωνικός Φορέας SILICIUM λειτουργεί από το 2015 και μέχρι τώρα, δραστηριοποιείται κοινωνικά με την ενίσχυση τοπικών ιδρυμάτων και κοινωνικών παντοπωλείων διαφόρων περιοχών, την οργάνωση εκδηλώσεων προώθησης του πολιτισμού, ανάπτυξης της επιχειρηματικότητας, προώθησης των Ελληνικών Προϊόντων και στήριξης των τοπικών κοινωνιών.
Το 2017, τα μέλη του, αποφάσισαν την επέκταση του κοινωνικού έργου του Φορέα με τη δράση «Κιβωτός Αλληλεγγύης» δια της οποίας, μεταξύ άλλων, ενισχύονται τα συσσίτια διαφόρων Ενοριών και παρέχεται κάθε μορφή βοήθειας σε Ιδρύματα και Κοινωνικούς Φορείς.
Στο πλαίσιο αυτό, η SILICIUM και η «Κιβωτός Αλληλεγγύης» στηρίζει τα παιδιά του ιδρύματος «Η ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ».
Με την βοήθεια των μελών μας, των αξιόλογων καλλιτεχνών που λαμβάνουν μέρος, εθελοντών, ανεξάρτητων υποστηρικτών και των τοπικών επιχειρήσεων στηρίζουμε το παιδί μέσα από την τέχνη.
Ευχαριστούμε θερμά, όλους όσοι βοήθησαν στην διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης πολιτισμού και ανθρωπιάς και σας καλούμε να συνδράμετε με την παρουσία σας ώστε μέσα από την «τέχνη», να κάνουμε πράξη το σύνθημα «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ»!

Σχόλια για αυτό το άρθρο

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχολιάζετε αυτό το άρθρο ανώνυμα
Συνδεθείτε

Τελευταία σχόλια σε "Πολιτισμό - Εκδηλώσεις"

1
Λύκειο Ελληνίδων Ραφήνας : Παρουσίαση του Χαράκτη Άγγελου Θεοδωρόπουλου
Σχόλιο από Ελένη, 3 Μήνες 6 Ημέρες πριν
Περισσότερα...
1
Λύκειο Ελληνίδων Ραφήνας : Παρουσίαση του Χαράκτη Άγγελου Θεοδωρόπουλου
Σχόλιο από Ελένη, 3 Μήνες 1 Εβδομάδα πριν
Περισσότερα...

Περισσότερα Θέματα »