Τζόρτζ Κλούνεϊ: «Δεν είμαι ο τύπος που κερδίζει το κορίτσι πια»

Τρίτη, 07 Νοεμβρίου 2017 12:13 | Lifestyle |

Ο Τζόρτζ Κλούνεϊ δουλεύει πλέον πίσω από τις κάμερες κι όχι μπροστά, επειδή μπορεί. 

«Κοιτάξτε έπαιζα για μεγάλο χρονικό διάστημα και ξέρετε είμαι πλέον 56», δήλωσε ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός στη Sunday Times της Μεγάλης Βρετανίας. «Δεν είμαι ο τύπος που κερδίζει το κορίτσι πια... Δεν πρέπει να είμαι αυτός ο τύπος. Αλλά κοιτάξτε αν κάποιος μου έδινε έναν ρόλο σαν του Πολ Νιούμαν στην "Ετυμηγορία" θα τον άρπαζα. Αλλά δεν υπάρχουν πολλοί σαν αυτόν. Έπαιζα για να πληρώνω το νοίκι μου, αλλά πλέον πούλησα την εταιρεία παραγωγής τεκίλα για ένα δισεκατομμύριο δολάρια. Δεν χρειάζομαι άλλα χρήματα».Είπε ακόμα ότι διέθεσε μόνο 50 χιλιάδες δολάρια για την παραγωγή, το γράψιμο και τη σκηνοθεσία της ταινίας «Suburbicon» σε διάστημα δύο χρόνων, κάτι που, όπως πρόσθεσε, δεν τον πείραξε καθόλου γιατί είναι ένα έργο πάθους. 

«Έχω τα χρήματα ώστε να μπορώ να κάνω τις ταινίες που θέλω. Αν κοιτάξετε όλα όσα έχω δημιουργήσει τα τελευταία 15 χρόνια κατά μεγάλο μέρος δεν θα γίνονταν εάν δεν τα έκανα. Κανείς δεν θα τα έκανε. Και αγωνίστηκα για να τα παρουσιάσω στο κοινό. Και ο Πιτ (Μπραντ) κάνει πολλά πράγματα. Ο Μπραντ το κάνει και αυτό είναι μία καλή χρήση της δημοσιότητας. Θα βγάλω χρήματα με άλλους τρόπους αν χρειαστεί. Κάποτε έκανα μία διαφήμιση καφέ», είπε ο Κλούνεϊ. 

Μία κίνηση που δεν το ενδιαφέρει, όπως λέει, για την καριέρα του είναι το να κυνηγήσει ένα πολιτικό αξίωμα αν και έχει δυνατές απόψεις πάνω στο θέμα αυτό.

«Ο Τραμπ έχει φοβερό ένστικτο, είναι πολύ χαρισματικός. Είναι ένα τηλεοπτικός αστέρας. Οι άνθρωποι τον ψήφισαν επειδή ό,τι αναλάμβανε το ολοκλήρωνε. Τον ήξεραν. Και ήταν συναρπαστικός. Λέει περίεργα πράγματα. Έχει πλάκα. Έχει ακόμα και αστέρι στην Hollywood Boulevard», πρόσθεσε. 

Ο Κλούνεϊ παραδέχτηκε ότι δεν πιστεύει πως οι Δημοκρατικοί χρειάζονται μια διασημότητα για να κερδίσουν τις εκλογές το 2020. «Χρειάζεται κάποιον που να έχει σπίθα. Χρειάζεται να έχει ό,τι είχε ο Μπαράκ Ομπάμα. Εμφανίστηκε και είπαμε: Αυτός ο τύπος μιλάει τη γλώσσα μας», είπε. Πηγη zougla.gr

Τελευταία σχόλια στο "Lifestyle"

2
Μύκονος: Οι αλήθειες και τα ψέμματα για τα «χρυσά» σουβλάκια και... καλαμαράκια
Σχόλιο από ΠΑΝΟΣ, 2 Εβδομάδες 2 Ημέρες πριν
Περισσότερα...
1
Μάχη για τη ζωή του δίνει ο ηθοποιός Κώστας Ευριπιώτης
Σχόλιο από Ανώνυμος χρήστης, 1 Μήνας 3 Εβδομάδες πριν
Περισσότερα...

Περισσότερα Θέματα »