Σπάνια φωτογραφία του 1913 με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα μωρό στην αγκαλιά του μπαμπά του!

Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2017 09:23 | Lifestyle | 624

Μια φωτογραφία ντοκουμέντο δημοσίευσε σήμερα ο δημοσιογράφος και πολιτικός Δημήτρης Κωνσταντάρας! Πρόκειται για μια σπάνια φωτογραφία που τραβήχτηκε το 1913 και απεικονίζει τον πατέρα του διάσημο ηθοποιό Λάμπρο Κωνσταντάρα ενός έτους στην αγκαλιά του πατέρα του!

Ο Δημήτης Κωνσταντάρας δημοσίευσε συγκινημένος τη φωτογραφία, σχολιάζοντας: "Φωτογραφία του 1914. 103 ετών !!! Μοναδική, σπάνια και σχεδόν αδύνατον να βρεθεί. Ο λεβέντης παππούς μου Μήτσος - που δεν τον γνώρισα- κρατάει στην αγκαλιά του τον πατέρα μου σε ηλικία ενός έτους. Ποιος την τράβηξε, πού, πως, με ποια ευκαιρία ( τότε οι φωτογραφίες ήταν ΓΕΓΟΝΟΣ, όχι σαν τώρα που τραβάμε 50 σε ένα λεπτό). Και ήταν πανάκριβες να εμφανισθούν και να τυπωθούν. Το δυσκολότερο: να διατηρηθούν. Δεν ξέρω ΠΟΙΟΣ την διατήρησε, ούτε πώς έφτασε στην κατοχή μας. Αλλά τη βλέπω και δακρύζω"

 

Φωτογραφία του 1914. 103 ετών !!! Μοναδική, σπάνια και σχεδόν αδύνατον να βρεθεί. Ο λεβέντης παππούς μου Μήτσος - που δεν τον γνώρισα- κρατάει στην αγκαλιά του τον πατέρα μου σε ηλικία ενός έτους. Ποιος την τράβηξε, πού, πως, με ποια ευκαιρία ( τότε οι φωτογραφίες ήταν ΓΕΓΟΝΟΣ, όχι σαν τώρα που τραβάμε 50 σε ένα λεπτό). Και ήταν πανάκριβες να εμφανισθούν και να τυπωθούν. Το δυσκολότερο: να διατηρηθούν. Δεν ξέρω ΠΟΙΟΣ την διατήρησε, ούτε πώς έφτασε στην κατοχή μας. Αλλά τη βλέπω και δακρύζω.tlife.gr

 

Σχόλια για αυτό το άρθρο

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχολιάζετε αυτό το άρθρο ανώνυμα
Συνδεθείτε

Τελευταία σχόλια στο "Lifestyle"

2
Λουκέτο στο Nammos της Μυκόνου για 48 ώρες. Χαλάει το σαββατιάτικο πάρτι
Σχόλιο από Ανώνυμος χρήστης, 4 Μήνες 3 Εβδομάδες πριν
Περισσότερα...
1
Στο χειρουργείο ο δημοσιογράφος του Star που δίνει μάχη με τον καρκίνο
Σχόλιο από Guest, 5 Μήνες 6 Ημέρες πριν
Περισσότερα...

Περισσότερα Θέματα »