Χριστίνα Λαμπίρη: «Δεν είχα ποτέ κάποιον τόσο κακό εργοδότη, που να ενημερώσει συνάδελφο ότι κόβεται η εκπομπή και να το μάθω μετά»

Δευτέρα, 04 Δεκεμβρίου 2017 13:05 | Lifestyle |

« Δεν πρόκειται να πάρω τα βουνά καταρχήν, να το ξεκαθαρίσουμε να πάψουν να χαίρονται όσοι χαίρονται».

Οι πρόσφατες δηλώσεις της συζητήθηκαν, αλλά η Χριστίνα Λαμπίρη ξεκαθαρίζει πως η ίδια δεν πρόκειται να εγκαταλείψει τη δουλειά για κάποιο βουνό…

«Πάντα κάνω το ίδιο λάθος, νομίζω ότι ο άλλος έχει το ίδιο χιούμορ με εμένα. Κι όταν είμαι με ανθρώπους που γνωρίζω πάρα πολλά χρόνια. Δεν πρόκειται να πάρω τα βουνά καταρχήν, να το ξεκαθαρίσουμε να πάψουν να χαίρονται όσοι χαίρονται. Ήταν συμπέρασμα αυτό, ότι δηλαδή αφού μου αρέσουν τα βουνά και θα πάρω τα βουνά, άρα σταματάω την τηλεόραση. Δηλαδή αποκλείεται να εργάζεσαι στην τηλεόραση και να πηγαίνεις τα σαββατοκύριακα στα βουνά. Σε αυτά τα 15 χρόνια που είμαι στην τηλεόραση έχουν υπάρξει στιγμές που λέω δεν αντέχω άλλο θέλω να τα παρατήσω, αλλά προφανώς δεν το πίστευα. Είναι η μόνη δουλειά που ξέρω να κάνω, άλλα άλλες επιλογές δεν έχω επί της ουσίας.»

Δεν έχω λύσει κανένα οικονομικό πρόβλημα. Είμαι υποχρεωμένη να δουλεύω για βιοποριστικούς λόγους ασφαλώς. Μου αρέσει όμως και η δουλειά μου και είμαι πάρα πολύ τυχερός άνθρωπος.

Αγαπώ πάρα πολύ τη φύση. Όντως λατρεύω τα βουνά, πραγματικά το τέλος της ζωής μου θα ήθελα να είμαι σε ένα βουνό. Στο βουνό νομίζω επικοινωνώ με το θείο. Το σπίτι του άντρα μου είναι στη θάλασσα. Είναι του αντρός μου το σπίτι. Δεν είναι επιλογή μου. Είναι το σπίτι του και μένουμε εκεί. Το σπίτι της δικής μου επιλογής είναι στη μέση ενός αγρού που βλέπω αμπέλια και βουνά. Να απολογηθώ για αυτό ή να σταματήσω να δουλεύω για αυτό;»

Όσον αφορά στα νούμερα της εκπομπής και τη συνέχεια της, η δημοσιογράφος απαντά: ««Σε εμένα δεν έχει ειπωθεί κάτι τέτοιο. Δεν είχα ποτέ κάποιον τόσο κακό εργοδότη, που να ενημερώσει συνάδελφο ότι κόβεται η εκπομπή και μετά να το μάθω. Σε ό,τι με αφορά συνεχίζω κανονικά τη δουλειά μου μέχρι νεοτέρας.»Video ΕΔΩ

Τελευταία σχόλια στο "Lifestyle"

1
Μάχη για τη ζωή του δίνει ο ηθοποιός Κώστας Ευριπιώτης
Σχόλιο από Ανώνυμος χρήστης, 1 Μήνας 2 Ημέρες πριν
Περισσότερα...
1
Keith Flint: Αυτοκτόνησε ο frontman των Prodigy
Σχόλιο από Rage, 2 Μήνες 2 Εβδομάδες πριν
Περισσότερα...

Περισσότερα Θέματα »