Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Όλα όσα είπε για την απόλυσή του από τον ΣΚΑΙ! «Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα…»

Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2017 10:43 | Lifestyle | 142

Δεν ξέρω, ο ΣΚΑΙ πήρε το Μαξίμου; Το Μαξίμου πήρε τον ΣΚΑΙ; Είναι τόσο αντιφατικές οι πληροφορίες που έχω, αλλά στην τελική δεν έχει σημασία. Και το Μαξίμου έχει αλλάξει από τότε και ο ΣΚΑΙ έχει αλλάξει».

Για την απόλυσή του από τον ΣΚΑΙ μίλησε μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος στο “Late Night” και τον Γιώργο Λιάγκα.

 

«Δεν ξέρω, ο ΣΚΑΙ πήρε το Μαξίμου; Το Μαξίμου πήρε τον ΣΚΑΙ; Είναι τόσο αντιφατικές οι πληροφορίες που έχω, αλλά στην τελική δεν έχει σημασία. Και το Μαξίμου έχει αλλάξει από τότε και ο ΣΚΑΙ έχει αλλάξει. Το πρώτο τηλέφωνο ήταν από τον Σταμάτη Μαλέλη, ο οποίος είναι θορυβημένος και προβληματισμένος και μου λέει “έχει δημιουργηθεί ένα θέμα”. Εγώ το πρώτο πράγμα, το οποίο σκέφτομαι, είναι ότι κάτι έχω πει για το Survivor. Και μου λέει “είπες αυτό για τους πρώην συντρόφους”.

Η αντίδρασή μου ήταν “ρε Σταμάτη, το έχω πει τρεις φορές”. Μου λέει “ναι, αλλά πρέπει να βγάλουμε μια ανακοίνωση διότι θα βγάλει και το Μαξίμου και πρέπει να τους προλάβουμε”. Αυτό το οποίο συνέβη είναι ότι έβγαλε και το Μαξίμου και το κανάλι και θέλω να πιστεύω εκ παραδρομής. Τα κανάλια συνεννοούνται με το Μαξίμου, δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο να μην μίλησαν μεταξύ τους.

Αν έγινε συνεννόηση, αν το αποτέλεσμα της συνεννόησης ήταν αυτό το οποίο συμφωνήθηκε, αν κάποιος έκανε ένα βήμα μπροστά ή ένα βήμα πίσω ή αν βρήκαν ορισμένοι εκεί στον ΣΚΑΙ μία ευκαιρία να χωρίσουν οι δρόμοι μας. Αυτό δεν μπορώ να το ξέρω…», είπε μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Δείτε όλα όσα είπε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος…ΕΔΩ

Σχόλια για αυτό το άρθρο

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχολιάζετε αυτό το άρθρο ανώνυμα
Συνδεθείτε

Τελευταία σχόλια στο "Lifestyle"

2
Λουκέτο στο Nammos της Μυκόνου για 48 ώρες. Χαλάει το σαββατιάτικο πάρτι
Σχόλιο από Ανώνυμος χρήστης, 4 Μήνες 3 Εβδομάδες πριν
Περισσότερα...
1
Στο χειρουργείο ο δημοσιογράφος του Star που δίνει μάχη με τον καρκίνο
Σχόλιο από Guest, 5 Μήνες 6 Ημέρες πριν
Περισσότερα...

Περισσότερα Θέματα »