Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ για την «απαγορευμένη» ταινία της Αλίκης Βουγιουκλάκη: «Δεν θα παίξει χωρίς την έγκρισή μου»

Δευτέρα, 08 Ιανουαρίου 2018 22:31 | Lifestyle |

Η ταινία της Αλίκης Βουγιουκλάκη «Αλίκη Μy Love» ήταν μια ταινία που έγινε έτσι ώστε η ηθοποιός να ανοίξει τα φτερά της και στο εξωτερικό. Συμπρωταγωνιστής της, ήταν ο Βρετανός ηθοποιός Jess Conrad και ήταν μια συμπαραγωγή της Φίνος Φιλμ με βρετανική εταιρεία. Η υπόθεση του έργου ήταν ο νεαρός γοητευτικός ξένος που παίρνει μια μεγάλη κληρονομιά σε ένα ελληνικό νησί και εκεί… γνωρίζει τον έρωτα στο πρόσωπο της Αλίκης.

Η ταινία γυρίστηκε το 1962 στην Ίο και παρά τις λαμπερές πρεμιέρες της σε Αθήνα και Λονδίνο δεν γνώρισε μεγάλη επιτυχία, και λέγεται ότι τόσο  ο Φίνος όσο και η Αλίκη αποφασίζουν να την αποσύρουν και να την «εξαφανίσουν». Οι δημοσιογράφοι μάλιστα την ονομάζουν «απαγορευμένη ταινία» και κάποιοι κάνουν λόγο και για ημίγυμνες σκηνές της Αλίκης.

Πριν λίγες μέρες στο προφίλ της Φίνος Φιλμ στο facebook γράφτηκε πως η ταινία που θεωρείτο χαμένη βρέθηκε και γίνεται η απαραίτητη επεξεργασία. Δημοσίευσε μάλιστα και βίντεο με ένα μικρό απόσπασμα.Δειτε το video ΕΔΩ

Η ανάρτηση αυτή οδήγησε στο συμπέρασμα ότι σύντομα η ταινία θα επανακυκλοφορήσει κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του Γιάννη Παπαμιχαήλ

Σε επικοινωνία με τον γιο της μεγάλης μας ηθοποιού Αλίκης τον Γιάννη Παπαμιχαήλ, μάθαμε πως η ταινία δεν πρόκειται να προβληθεί από οποιοδήποτε μέσο χωρίς την δική του έγκριση και ότι εάν γίνει κάτι τέτοιο ο ίδιος θα κινηθεί νομικά εναντίον αυτών που θα την προβάλουν.

tlife.gr

Τελευταία σχόλια στο "Lifestyle"

1
Keith Flint: Αυτοκτόνησε ο frontman των Prodigy
Σχόλιο από Rage, 2 Μήνες 2 Εβδομάδες πριν
Περισσότερα...

Περισσότερα Θέματα »