Κατερίνα Καραβάτου: «Ο Κρατερός Κατσούλης δεν είναι μαζί μας, παρακολουθείται από γιατρούς…»

Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2018 09:22 | Lifestyle |

"Ελπίζουμε ότι θα μπορέσει να ξεπεραστεί πολύ γρήγορα όλο αυτό και να είναι και πάλι μαζί μας".

Εμφανώς στεναχωρημένη, η Κατερίνα Καραβάτου ξεκίνησε μόνη της Στη φωλιά των Κου Κου, στο ξεκίνημα της εβδομάδας. Ο Κρατερός Κατσούλης έλειπε από το πλευρό της και η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε στους τηλεθεατές για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο ηθοποιός.

«Πραγματικά ελπίζω να είστε καλά, γιατί εδώ -δεν ξέρω- κάτι έχει συμβεί. Ελπίζω εσείς τουλάχιστον να είστε καλά. Βλέπετε ότι εδώ δεν είναι ο Κρατερός μας. Δεν είναι ο Κρατερός μας και για να μην είναι υπάρχει λόγος. Πρέπει να είναι κλινίρης, του έχει συμβεί κάτι, το οποίο ελπίζουμε να περάσει πολύ σύντομα, παρακολουθείται από γιατρούς. Ελπίζουμε ότι θα μπορέσει να ξεπεραστεί πολύ γρήγορα όλο αυτό και να είναι και πάλι μαζί μας.

Εμείς θα του στείλουμε τα φιλιά μας και την αγάπη μας και να μη συμβεί τίποτε άλλο ξανά. Μας έχει πάει λίγο περίεργα το 2018… Θα τα καταφέρουμε, λοιπόν, εδώ πέρα να βγάλουμε την εκπομπή μας όσο καλύτερα γίνεται», ανέφερε η Κατερίνα Καραβάτου δίχως να μπει σε περαιτέρω λεπτομέρειες. Η ανησυχία της, ωστόσο, ήταν έκδηλη.Δειτε βιντεο ΕΔΩ

Τελευταία σχόλια στο "Lifestyle"

1
Μάχη για τη ζωή του δίνει ο ηθοποιός Κώστας Ευριπιώτης
Σχόλιο από Ανώνυμος χρήστης, 1 Μήνας 4 Ημέρες πριν
Περισσότερα...
1
Keith Flint: Αυτοκτόνησε ο frontman των Prodigy
Σχόλιο από Rage, 2 Μήνες 3 Εβδομάδες πριν
Περισσότερα...

Περισσότερα Θέματα »