Καταρίνα Άντρεσεν: Η νεαρή δισεκατομμυριούχος που εργάζεται ως κοινωνική λειτουργός

Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2018 14:09 | Lifestyle | 135

Το «κακό κορίτσι» με το ατίθασο ξανθό μαλλι.

Καταρίνα Άντρεσεν: Η νεαρή δισεκατομμυριούχος που εργάζεται ως κοινωνική λειτουργός.

 

Κληρονόμος οικογένειας επενδυτών και βιομηχάνων, η 22χρονη Καταρίνα με το ατίθασο ξανθό μαλλί έχει περιουσία που αγγίζει τα 1,1 δισεκατομμύρια ευρώ. Το 2007, ο πατέρας της Γιάχαν Άντρεσεν, της μεταβίβασε το 42% των μετοχών της Ferd, της οικογενειακής, ιδιωτικής εταιρείας επενδύσεων. Μεταβίβασε, επίσης, το ίδιο ποσοστό στην αδελφή της, Αλεξάντρα η οποία είναι η νεότερη δισεκατομμυριούχος του κόσμου.Η Καταρίνα μπορεί να έμεινε χωρίς δίπλωμα οδήγησης για 13 μήνες, όμως συνέχισε να απολαμβάνει τα προνόμια της πολυτελούς ζωής: Διαμονή στα ακριβότερα εστιατόρια και ξενοδοχεία κάνοντας σκι στις Άλπεις. Απόφοιτος του Business School του Όσλο αποφάσισε στα 22 ότι μπορεί να προσφέρει και κάτι σε όλους όσοι έχουν ανάγκη: μικρούς και μεγάλους. 
Όπως επισημαίνει η γερμανική εφημερίδα «Bild», τον τελευταίο μήνα αποφάσισε να εργαστεί ως «κοινωνική λειτουργός» στην οικογενειακή επιχείρηση Ferd.

Στα νέα της καθήκοντα συμπεριλαμβάνονται τα ακόλουθα: «Να υποστηρίζει παιδιά από οικογένειες προσφύγων με μαθησιακά προβλήματα, να βοηθά στην ανάπτυξη συσκευών για παιδιά με προβλήματα ομιλίας, ψυχολογικά και σωματικά αλλά και να ενθαρρύνει τους ηλικιωμένους να κάνουν περισσότερες δραστηριότητες,όπως για παράδειγμα ποδηλασία.

Η Καταρίνα λαμβάνει μηνιαίο μισθό ύψους 900 ευρώ, όπως αναφέρει το επίμαχο δημοσίευμα. Θα μπορούσε όμως και να τον απαρνηθεί δίνοντάς τον σε όσους έχουν πράγματι ανάγκη...

 

 

protothema.gr

Σχόλια για αυτό το άρθρο

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχολιάζετε αυτό το άρθρο ανώνυμα
Συνδεθείτε

Τελευταία σχόλια στο "Lifestyle"

2
Λουκέτο στο Nammos της Μυκόνου για 48 ώρες. Χαλάει το σαββατιάτικο πάρτι
Σχόλιο από Ανώνυμος χρήστης, 4 Μήνες 2 Εβδομάδες πριν
Περισσότερα...
1
Στο χειρουργείο ο δημοσιογράφος του Star που δίνει μάχη με τον καρκίνο
Σχόλιο από Guest, 5 Μήνες 5 Ημέρες πριν
Περισσότερα...

Περισσότερα Θέματα »