Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ξεσπά και απαντά σε όσους τον κρίνουν για την συμμετοχή του στο Τατουάζ: "Θέλω να το ξεκαθαρίσουμε αυτό!"

Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2018 21:28 | Lifestyle |

Σε λιγότερο από 9 ημέρες και συγκεκριμένα στις 8 Φεβρουαρίου θα προβληθεί μέσα από τους τηλεοπτικούς δέκτες του ALPHA το πρώτο επεισόδιο της σειράς Τατουάζ στο οποίο και θα πρωταγωνιστεί ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο νικητής του πρώτοu Survivor!

Όταν ανακοινώθηκε το νέο του αυτό επαγγελματικό βήμα πολύ ήταν εκείνοι που τον έκριναν αρνητικά και αρκετοί ήταν εκείνοι που τον ενθάρρυναν να προχωρήσει. 

Ο ίδιος εδώ και καιρό δεν είχε προβεί σε καμία δήλωση και ούτε είχε πάρει θέση μέχρι εδώ ήταν όμως όλο αυτό! Για πρώτη φορά απάντησε δημόσια σε όσους τον κατακρίνουν με ένα μακροσκελές κείμενο στα social media και συγκεκριμένα στο instagram

"Βλέπω τα σχόλια σας και απλά θα ήθελα για άλλη μια φορά να πω ότι δεν είμαι ηθοποιός. Να το ξεκαθαρίσουμε αυτό. Είμαι τολμηρός και μου αρέσει να δοκιμάζω νέα πράγματα. Το τατουάζ είναι μεγάλη πρόκληση για μένα και νιώθω ότι βρίσκομαι σε καλά χέρια γι αυτό που κάνω. Με τον Αντρέα Γιωργίου συζητήσαμε το ενδεχόμενο αυτής της συνεργασίας το καλοκαίρι και από τότε ξεκίνησα μαθήματα υποκριτικής. Όμως επαναλαμβάνω δεν είμαι ηθοποιός και δεν θα ήθελα να κριθώ ως ηθοποιός. Θα ήθελα να κριθώ σαν ένας άνθρωπος που έχει το θάρρος να δοκιμάσει νέα πράγματα"

youweekly.gr

Τελευταία σχόλια στο "Lifestyle"

1
Μάχη για τη ζωή του δίνει ο ηθοποιός Κώστας Ευριπιώτης
Σχόλιο από Ανώνυμος χρήστης, 4 Εβδομάδες 1 Ημέρα πριν
Περισσότερα...
1
Keith Flint: Αυτοκτόνησε ο frontman των Prodigy
Σχόλιο από Rage, 2 Μήνες 2 Εβδομάδες πριν
Περισσότερα...

Περισσότερα Θέματα »