Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: To κυνήγι με τις τράπεζες και τα χρέη που την οδήγησαν στο Survivor! Όσα δεν γράφει κανείς για τον πραγματικό λόγο που μπήκε!

Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2018 08:15 | Lifestyle |

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έκανε την μεγάλη έκπληξη και μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, καθώς απορρίφθηκε από το "Dancing With The Stars" και όπως όλα δείχνουν... αυτό της βγήκε σε πολύ καλό!

Πολλοί απόρησαν πως η παρουσιάστρια έριξε το "image" της για να κυνηγάει καρύδες αλλά είναι πολλοί λίγοι αυτοί που πραγματικά γνωρίζουν τι την οδήγησε να μπει στο παιχνίδι!

Το πρώτο σκέλος που όλοι ξέρουμε είναι πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μπήκε στο παιχνίδι για να μπορέσει να αποκαταστήσει την εικόνα της που χάλασε σε τεράστιο βαθμό όσο ήταν στον Alpha, κάτι που τις έκλεισε όλες τις επαγγελματικές της προτάσεις όταν έφυγε από εκεί! Έτσι λοιπόν ήξερε πως η μόνη της ευκαιρία ήταν αυτή για να επιστρέψει στην τηλεόραση και να αποδείξει ότι στην πραγματικότητα δεν είναι ο άνθρωπος που μαθαίναμε!

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό...

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μόλις έμεινε εκτός τηλεόρασης αντιμετώπισε πολύ σοβαρά οικονομικά προβλήματα, σε βαθμό που κόντευε να "πνιγεί" από τις τεράστιες υποχρεώσεις που είχε και πλέον, το εισόδημα της δεν της επέτρεπε να αντεπεξέλθει!

Άνθρωπος από το στενό περιβάλλον της παρουσιάστριας μετέφερε στο Youweekly.gr πως η Κωνσταντίνα είχε πάρει ένα δάνειο, με το οποίο αγόρασε το τεράστιο σπίτι της στην Βούλα. Πλέον όμως, δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στην υπέρογκη δόση τους συγκεκριμένου δανείου με αποτέλεσμα να κινδυνεύει το σπίτι της να μείνει στην τράπεζα. Μάλιστα, η ίδια στο παρελθόν είχε αποκαλύψει ότι θα μετακόμιζε χωρίς κανείς να αναρωτηθεί για ποιον λόγο να φύγει από ένα σπίτι, το οποίο ήταν δικό της, εννοώντας πως δεν έμενε στο ενοίκιο!

Έτσι λοιπόν, για να μην χαρίσει τους "κόπους" της στην τράπεζα αποφάσισε να πει το "ναι" στον Τούρκο παραγωγό και με ένα πολύ καλό οικονομικό αντάλλαγμα να βγουν και οι δύο κερδισμένοι! Όπως σας έχω ξαναγράψει αποκλειστικά στο Dimis Blog η Κωνσταντίνα, έχει συμφωνήσει να λαμβάνει το ποσό των 10.000€ την εβδομάδα για όσο θα παραμείνει στο παιχνίδι! Ένα ποσό που θα την βοηθήσει να επιστρέψει και να διαπραγματευτεί με τις τράπεζες! Μπορεί κάποτε να ζούσε πλουσιοπάροχα, όμως όταν απομακρύνθηκε από τον Alpha ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση και δεν μπορούσε πια να στηρίξει αυτή την ζωή που έκανε και οι δόσεις των δανείων "έτρεχαν".

youweekly

Τελευταία σχόλια στο "Lifestyle"

1
Μάχη για τη ζωή του δίνει ο ηθοποιός Κώστας Ευριπιώτης
Σχόλιο από Ανώνυμος χρήστης, 1 Μήνας 2 Ημέρες πριν
Περισσότερα...
1
Keith Flint: Αυτοκτόνησε ο frontman των Prodigy
Σχόλιο από Rage, 2 Μήνες 2 Εβδομάδες πριν
Περισσότερα...

Περισσότερα Θέματα »