Εκτός εαυτού σχεδιάστρια μόδας- Δείτε τι έκανε όταν ανακάλυψε στο κινητό του άνδρα της, γυμνές φωτογραφίες 70χρονης

Πέμπτη, 08 Μαρτίου 2018 12:09 | Lifestyle | 269

Μια σχεδιάστρια μόδας επιτέθηκε με ψαλίδι και τραυμάτισε το σύζυγό της  στο πρόσωπο γιατί ανακάλυψε ότι την απατούσε με μια 70χρονη!

Η 31χρονη Charlotte Laudat, επιτέθηκε στον σύζυγό της Simon, μόλις ανακάλυψε τις γυμνές φωτογραφίες μιας 70χρονης στο κινητό του. Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο, επιτέθηκε με ψαλίδι που είχε στην τσέπη της και κατάφερε οχτώ χτυπήματα στο πρόσωπό του, φωνάζοντας "Θα πεθάνεις απόψε".

Μόλις ανακάλυψε τις φωτογραφίες της ηλικιωμένης γυναίκας, πίστεψε ότι πρόκειται για φάρσα, αλλά όταν ο Simon παραδέχθηκε ότι είχαν σχέση, η γυναίκα βγήκε εκτός εαυτού.

"Θα υποφέρεις, πρόκειται να πεθάνεις απόψε" επαναλάμβανε η γυναίκα.

Ο 40χρονος φοβούμενος για τη ζωή του πήδηξε από το παράθυρο του διαμερίσματός τους, που βρίσκεται στον πρώτο όροφο, για να γλιτώσει από την εξοργισμένη γυναίκα. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2016.

"Έπρεπε να ξεφύγω, απειλούσε τη ζωή μου" δήλωσε στο δικαστήριο ο σύζυγός για την απόφασή του να πηδήξει από το παράθυρο και να ζητήσει βοήθεια από τους γείτονες.

Η Laudat, σχεδιάζει ρούχα για παιδιά και δήλωσε ένοχη για την επίθεση στο δικαστήριο. Η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται μέχρι τον Απρίλιο και αντιμετωπίζει ακόμα και φυλάκιση. Μάλιστα, η 31χρονη είναι έγκυος, χωρίς να διευκρινιστεί ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού.

Πηγή: Dailymail-dete.gr

Σχόλια για αυτό το άρθρο

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχολιάζετε αυτό το άρθρο ανώνυμα
Συνδεθείτε

Τελευταία σχόλια στο "Lifestyle"

2
Λουκέτο στο Nammos της Μυκόνου για 48 ώρες. Χαλάει το σαββατιάτικο πάρτι
Σχόλιο από Ανώνυμος χρήστης, 6 Μήνες 3 Εβδομάδες πριν
Περισσότερα...
1
Στο χειρουργείο ο δημοσιογράφος του Star που δίνει μάχη με τον καρκίνο
Σχόλιο από Guest, 7 Μήνες 1 Εβδομάδα πριν
Περισσότερα...

Περισσότερα Θέματα »