Εκτός εαυτού σχεδιάστρια μόδας- Δείτε τι έκανε όταν ανακάλυψε στο κινητό του άνδρα της, γυμνές φωτογραφίες 70χρονης

Πέμπτη, 08 Μαρτίου 2018 12:09 | Lifestyle |

Μια σχεδιάστρια μόδας επιτέθηκε με ψαλίδι και τραυμάτισε το σύζυγό της  στο πρόσωπο γιατί ανακάλυψε ότι την απατούσε με μια 70χρονη!

Η 31χρονη Charlotte Laudat, επιτέθηκε στον σύζυγό της Simon, μόλις ανακάλυψε τις γυμνές φωτογραφίες μιας 70χρονης στο κινητό του. Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο, επιτέθηκε με ψαλίδι που είχε στην τσέπη της και κατάφερε οχτώ χτυπήματα στο πρόσωπό του, φωνάζοντας "Θα πεθάνεις απόψε".

Μόλις ανακάλυψε τις φωτογραφίες της ηλικιωμένης γυναίκας, πίστεψε ότι πρόκειται για φάρσα, αλλά όταν ο Simon παραδέχθηκε ότι είχαν σχέση, η γυναίκα βγήκε εκτός εαυτού.

"Θα υποφέρεις, πρόκειται να πεθάνεις απόψε" επαναλάμβανε η γυναίκα.

Ο 40χρονος φοβούμενος για τη ζωή του πήδηξε από το παράθυρο του διαμερίσματός τους, που βρίσκεται στον πρώτο όροφο, για να γλιτώσει από την εξοργισμένη γυναίκα. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2016.

"Έπρεπε να ξεφύγω, απειλούσε τη ζωή μου" δήλωσε στο δικαστήριο ο σύζυγός για την απόφασή του να πηδήξει από το παράθυρο και να ζητήσει βοήθεια από τους γείτονες.

Η Laudat, σχεδιάζει ρούχα για παιδιά και δήλωσε ένοχη για την επίθεση στο δικαστήριο. Η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται μέχρι τον Απρίλιο και αντιμετωπίζει ακόμα και φυλάκιση. Μάλιστα, η 31χρονη είναι έγκυος, χωρίς να διευκρινιστεί ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού.

Πηγή: Dailymail-dete.gr

Τελευταία σχόλια στο "Lifestyle"

1
Μάχη για τη ζωή του δίνει ο ηθοποιός Κώστας Ευριπιώτης
Σχόλιο από Ανώνυμος χρήστης, 1 Μήνας 2 Ημέρες πριν
Περισσότερα...
1
Keith Flint: Αυτοκτόνησε ο frontman των Prodigy
Σχόλιο από Rage, 2 Μήνες 2 Εβδομάδες πριν
Περισσότερα...

Περισσότερα Θέματα »