Χλιδάτος γάμος στη Σκιάθο για κόρη εφοπλιστή!

Κυριακή, 18 Μαρτίου 2018 17:55 | Lifestyle |

Πάσχα παραδοσιακό με κατάνυξη για τα τρία παιδιά του γνωστού ‘Ελληνα εφοπλιστή Γιώργου Οικονόμου από τον πρώτο του γάμο, μια που πρόκειται να πετάξουν από το εξωτερικό για τη Σκιάθο, προκειμένου να πάρουν μέρος στις προετοιμασίες του γάμου της μίας εξ’ αυτών, Αλεξάνδρας.

Σύμφωνα με το Thema People, φέτος το πρόγραμμα για τα πρωτότοκα παιδιά του κραταίου άνδρα της θάλασσας επιφυλάσσει να πετάξουν από τη Νέα Υόρκη και το Λονδίνο όπου διαμένουν μόνιμα, για την πανέμορφη Σκιάθο. Οι υπέροχες βίλες τους στην περιοχή Πόρος του νησιού έχουν ανοιχτεί και το προσωπικό δουλεύει πυρετωδώς ώστε να υποδεχτούν τους ιδιοκτήτες τους που θα καταφθάσουν σχετικά νωρίς.

Αφορμή για τις φετινές γιορτές στο νησί, δεν στάθηκε μόνο η αγάπη τους για το νησί, αλλά και η απόφαση της Αλεξάνδρας να παντρευτεί εκεί το καλοκαίρι τον αγαπημένο της Βέλγο Nioah Vander Beken. Τα παιδιά του Γιώργου Οικονόμου που απέκτησε με από τον πρώτο γάμο του με την Ελληνοκαναδή Ρίκα Βοσνιάδη, λατρεύουν τη Σκιάθο και φροντίζουν να περνούν εκεί τα περισσότερα καλοκαίρια της ζωής τους.

tlife.gr

Τελευταία σχόλια στο "Lifestyle"

1
Μάχη για τη ζωή του δίνει ο ηθοποιός Κώστας Ευριπιώτης
Σχόλιο από Ανώνυμος χρήστης, 1 Μήνας 4 Ημέρες πριν
Περισσότερα...
1
Keith Flint: Αυτοκτόνησε ο frontman των Prodigy
Σχόλιο από Rage, 2 Μήνες 3 Εβδομάδες πριν
Περισσότερα...

Περισσότερα Θέματα »