Ο άγνωστος πρώτος γάμος του Χάρη Ρώμα πριν 30 χρόνια! Ποια γυναίκα ήταν διακριτικά στο πλευρό του;

Τρίτη, 27 Μαρτίου 2018 11:34 | Lifestyle |

Στα 57 του χρόνια, ο Χάρης Ρώμας αποκάλυψε ότι 30 χρόνια πίσω παντρεύτηκε. Το άδοξο τέλος, οι πληγές και η συνάντηση με την πρώην σύζυγο και τα παιδιά της.

 

Μία άγνωστη πτυχή της ζωής του, τον γάμο του στην ηλικία των 24 χρόνων, είχε αποκαλύψει ο Χάρης Ρώμας! Ο ηθοποιός είχε μιλήσει ανοιχτά για την πρώην σύζυγο του αλλά και τον λόγο που αποφάσισε να εγκαταλείψει την συζυγική του στέγη. 

 

«Ο γάμος μου, ήταν κι αυτό -ίσως- μια επιπολαιότητα της ηλικίας. Δεν ήμουν έτοιμος για αυτό. Έρωτας ήταν, αλλά δεν ξέρω κι εγώ... Μέσα μου ήξερα ότι δε θα πάει καλά. Δεν ήθελα ίσως να το αποδεχτώ ότι δε θα πάει καλά, για πολλούς λόγους που ένας 24χρονος άντρας πιέζεται να σκέφτεται με αυτόν τον τρόπο. Χρόνια μετά, κι αφού είχα πληγωθεί, εγκατέλειψα τη συζυγική εστία. Τη σχέση μας ουσιαστικά, την είχα εγκαταλείψει από όταν αποφάσισα να φύγω.

Και μου είπε (η πρώην σύζυγος) ποτέ δε θα σε ξαναδώ. Κάποια μέρα, 10 χρόνια μετά, μου τραβάει το παντελόνι ένα παιδάκι και λέει: «Μαμά, μαμά ο Δάγκας». Είχαν γίνει τότε «Οι Μεν και οι Δε». Γυρίζω και βλέπω ένα παιδάκι που μου τράβαγε το παντελόνι και την πρώην σύζυγο μου να κρατάει ένα άλλο μωρό στην αγκαλιά! Και μου λέει: «Τελικά, όχι μόνο σε ξαναείδα, αλλά μου επιβάλλουν και στο σπίτι να σε βλέπω».

youweekly

Σχόλια για αυτό το άρθρο

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχολιάζετε αυτό το άρθρο ανώνυμα
Συνδεθείτε

Τελευταία σχόλια στο "Lifestyle"

1
Keith Flint: Αυτοκτόνησε ο frontman των Prodigy
Σχόλιο από Rage, 2 Εβδομάδες 12 Ώρες πριν
Περισσότερα...
2
Στεφανίδου - Ευαγγελάτος: Η "παράνομη" σχέση, το δύσκολο διαζύγιο και το παρασκήνιο...
Σχόλιο από Κουλης, 1 Μήνας 2 Εβδομάδες πριν
Περισσότερα...

Περισσότερα Θέματα »