Έκαναν «γυαλιά καρφιά» το αυτοκίνητο της Σοφίας Μουτίδου!

Σάββατο, 31 Μαρτίου 2018 15:15 | Lifestyle |

«Γυαλιά καρφιά» έκαναν το αυτοκίνητό της Σοφίας Μουτίδου η οποία πήγε να πάρει το αυτοκίνητό της από εκεί που το είχε παρκάρει και το βρήκε θρύψαλα. Την αποκάλυψη έκανε η ηθοποιός  μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

«Έπεσαν πάνω μου δύο οχήματα που τράκαραν μεταξύ τους και μου σμπαράλιασαν το αμάξι μέσα έξω» έγραψε ανεβάζοντας και μια φωτογραφία από το τρακαρισμένο όχημά της. Και σαν να μην έφτανε αυτό, η περιπέτεια είχε και συνέχεια, εξίσου δυσάρεστη! 

Στην προσπάθειά της να επικοινωνήσει με την ασφαλιστική εταιρία των οχημάτων που της προκάλεσαν τη ζημιά, τα βρήκε σκούρα! Όπως καταγγέλλει, παρόλο που οι υπαίτιοι του ατυχήματος άφησαν τα στοιχεία τους, η ασφαλιστική αρνείται να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της. «Άφησαν στοιχεία και η ασφαλιστική τους αρνείται το μέγεθος της ζημιάς!

Οι υπεύθυνοι δεν εμφανίζονται στις γραμμές, πλήρωσα μία ώρα σε αναμονές για να μου πουν τελικά ότι δεν ξέρουν, θα δουν... Εταιρία που ο κόσμος πάει και δίνει τα λεφτά του, έτσι;» έγραψε εξοργισμένη η Σοφία Μουτίδου.

 

govastileto.gr

Τελευταία σχόλια στο "Lifestyle"

1
Μάχη για τη ζωή του δίνει ο ηθοποιός Κώστας Ευριπιώτης
Σχόλιο από Ανώνυμος χρήστης, 1 Μήνας 2 Ημέρες πριν
Περισσότερα...
1
Keith Flint: Αυτοκτόνησε ο frontman των Prodigy
Σχόλιο από Rage, 2 Μήνες 2 Εβδομάδες πριν
Περισσότερα...

Περισσότερα Θέματα »