Χωρισμός Μπαλατσινού - Κικίλια: Το επεισόδιο και η μετακόμιση σε μία νύχτα!

Τετάρτη, 11 Απριλίου 2018 08:51 | Lifestyle |

Σας αποκάλυψαμε μόλις το περασμένο καλοκαίρι τον μεγάλο έρωτα του πολιτικού με το πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια, καθώς  τους είχαμε ακολουθήσει στις πρώτες κοινές τους διακοπές.

Ο προορισμός τους; Φυσικά το νησί της Πάτμου που η Τζένη Μπαλατσινού λατρεύει και δεν χάνει ευκαιρία για να το επισκέπτεται. Εκεί, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας – ή τουλάχιστον έτσι πίστευαν πως συνέβαινε– εκδήλωσαν την αγάπη αλλά και τον σεβασμό που έτρεφαν ο ένας για το πρόσωπο του άλλου. 

 

 

Εκείνη είχε τελειώσει τη σύντομη σχέση της με τον επιχειρηματία Ανδρέα Παππά, όπως και εκείνος με νεαρή φοιτήτρια του Οικονομικού Πανεπιστημίου του Πειραιά. Οι τρυφερές ματιές, το πιάσιμο των χεριών και οι ατελείωτες βόλτες τους στην παραλία μαρτυρούσαν πως αυτός είναι ο νέος έρωτας της πόλης και θα μας απασχολήσει πολύ.

Οι τίτλοι τέλους!

Την προηγούμενη εβδομάδα και ενώ δεν υπήρχαν σύννεφα στη σχέση τους, ιστοσελίδα μεταξύ της θεματολογίας της σημειώνει: «Ο τομεάρχης Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, με βάση το έγγραφο, από το κέντρο της Αθήνας που είχε μετακομίσει πρόσφατα, επιστρέφει στο πατρικό του σπίτι». Να συμπεράνουμε πως αυτό σηματοδοτεί το τέλος της σχέσης τους; Φυσικά και θα το συμπεράνουμε, αφού όπως έγινε γνωστό εν μια νυκτί μάζεψε τα πράγματά του και έφυγε από το σπίτι του Κολωνακίου. Μεταξύ των σεναρίων που γράφτηκαν είναι πως ο πολιτικός ήθελε να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας μαζί με το πρώην μοντέλο, ενώ εκείνη, ούσα ήδη μητέρα τριών παιδιών, δεν ήθελε να κάνει ξανά οικογένεια.

 

 

Ένας δεύτερος λόγος ήταν η πίεση που είχε αρχίσει να του ασκεί το κόμμα σχετικά με το προφίλ του που έβγαινε προς τα έξω το τελευταίο διάστημα. Όποιος βιάστηκε πάντως να τονίσει πως η σχέση χάλασε γιατί οι γονείς του πολιτικού –ακαδημαϊκοί και οι δύο– δεν την ήθελαν για νύφη τους, πλάναται πλάνην οικτράν. Η μητέρα του, Μαρία Βουτσινού, πανεπιστημιακή καθηγήτρια με πανευρωπαϊκή αναγνώριση των επιστημονικών της επιτευγμάτων πάνω στη Λατινική Λογοτεχνία, όταν βρέθηκε αντιμέτωπη με κάμερα εκπομπής κατά τη διάρκεια βράβευσή της και ρωτήθηκε για τη μοιραία σχέση είπε: «Συμφωνώ με ό,τι κάνει τα παιδιά μου ευτυχισμένα και χαρούμενα. Είναι η προσωπική του ζωή και είναι ένα μεγάλο παιδί. Ό,τι θέλει ας κάνει, εγώ είμαι η μαμά του. Όλοι ξέρουν την Τζένη Μπαλατσινού, έτσι την ξέρω κι εγώ».

youweekly

Τελευταία σχόλια στο "Lifestyle"

1
Μάχη για τη ζωή του δίνει ο ηθοποιός Κώστας Ευριπιώτης
Σχόλιο από Ανώνυμος χρήστης, 1 Μήνας 2 Ημέρες πριν
Περισσότερα...
1
Keith Flint: Αυτοκτόνησε ο frontman των Prodigy
Σχόλιο από Rage, 2 Μήνες 2 Εβδομάδες πριν
Περισσότερα...

Περισσότερα Θέματα »