Κρητικές γεύσεις στον γάμο Harry και Markle - Έλληνας σεφ επιμελείται το μενού

Παρασκευή, 13 Απριλίου 2018 22:14 | Lifestyle |

Ελληνικές νοστιμιές θα έχουν την ευκαιρία να γευτουν όσοι παρευρεθούν στον επικείμενο πριγκιπικό γάμο μεταξύ πρίγκιπα Harry και Meghan Markle, αφού ο Κοζανίτης σεφ, Νίκος Κουλούσιας, επιλέχθηκε για να επιμεληθεί το μενού.

Όπως είπε ο ίδιος σε συνέντευξή του, κατάφερε να βρεθεί σε αυτή τη θέση, καθώς διατηρεί συνεργασία με ένα από τα μαγαζιά που βρίσκονται στη λεγόμενη Crown List, η οποία είναι μια λίστα από προμηθευτές που επιλέγει το παλάτι.

 

 

Σε συνέντευξή του στο Κρήτη Tv, ο σεφ αποκάλυψε ότι στο μενού υπάρχουν πολλές ιδιαιτερότητες, διαφορετικές προτιμήσεις και υψηλού επιπέδου απαιτήσεις με αποτέλεσμα να υπάρχει πολύ άγχος και πίεση. Όπως εξήγησε, οι προετοιμασίες για τον καθορισμό και την ολοκλήρωση όλων των λεπτομερειών του γαμήλιου μενού έχουν αρχίσει από τον Μάρτιο και παραμένουν ακόμα πυρετώδεις. 

Στο ερώτημα αν θα υπάρχει κάποιο ελληνικό στοιχείο και δη κρητικό στο πριγκιπικό μενού, ο κ. Κουλούσιας αποκάλυψε ότι το κρητικό λάδι βρίσκεται στη λίστα με τα προϊόντα που θα χρησιμοποιηθούν, ενώ ο ίδιος είπε ότι είναι υπεύθυνος και για το ψωμί που θα σερβιριστεί στον γάμο.

Σε κάθε περίπτωση, όπως διευκρίνισε, ακόμη και τώρα οι προετοιμασίες έχουν πάρει «φωτιά» και οι σεφ σβήνουν και γράφουν τις προτάσεις για τα πιάτα λόγω της ιδιαιτερότητας των πολλών καλεσμένων.

govastiletto.gr

Σχόλια για αυτό το άρθρο

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχολιάζετε αυτό το άρθρο ανώνυμα
Συνδεθείτε

Τελευταία σχόλια στο "Lifestyle"

1
Keith Flint: Αυτοκτόνησε ο frontman των Prodigy
Σχόλιο από Rage, 2 Εβδομάδες 5 Ημέρες πριν
Περισσότερα...
2
Στεφανίδου - Ευαγγελάτος: Η "παράνομη" σχέση, το δύσκολο διαζύγιο και το παρασκήνιο...
Σχόλιο από Κουλης, 1 Μήνας 3 Εβδομάδες πριν
Περισσότερα...

Περισσότερα Θέματα »