Μαρίνα Πατούλη: Στο πλατό του Λάκη Λαζόπουλου, μετά την σάτιρα που δέχθηκε! Φωτογραφίες

Δευτέρα, 30 Απριλίου 2018 11:40 | Lifestyle |

Η Μαρίνα Πατούλη έχει δεχθεί πολλές φορές κριτική και μάλιστα έντονη από διάφορες σατιρικές και όχι μόνο εκπομπές! Και πάντα το αντιμετωπίζει με χιούμορ δείχνοντας πόσο ακομπλεξάριστη είναι! Η σύζυγος του Δημάρχου του Αμαρουσίου που δεν έχει κρύψει ποτέ την δική της πρόθεση και επιθυμία να ασχοληθεί με τα κοινά, όχι μόνο δεν ενοχλήθηκε από την σάτιρα που έκανε ο Λάκης Λαζόπουλος και οι Δέκα Μικροί Μήτσοι του στο πρόσωπό της αλλά πήγε καλεσμένη στην εκπομπή και θα έχουμε την ευκαιρία να την δούμε στα επόμενα επεισόδια!

 

Η κυρία Πατούλη όχι μόνο δέχθηκε την πρόσκληση του Λάκη αλλά πέρασε και υπέροχα μαζί του στην εκπομπή! Σήμερα μάλιστα δημοσίευσε τις φωτογραφίες που έβγαλαν στο πλατό λέγοντας τα καλύτερα για τον ηθοποιό : «Μοναδική εμπειρία η επίσκεψη μου στο κομμωτήριο του Ντιμη !!!Ευχαριστώ τον Αριστοφανικό Λάκη Λαζόπουλο κ την ομάδα του για τη φιλοξενία κ για τις όμορφες στιγμές που μοιραστήκαμε !!!Η σάτιρα αποτελεί ένδειξη πολιτιστικής κ κοινωνικής αφύπνισης !!!Καλή εβδομάδα σε όλους μας»

Σε αντίθεση με την κ. Αυλωνίτου που έδειξε με τις δηλώσεις της ότι ενοχλήθηκε από τη σάτιρα του ηθοποιού, η κ. Πατούλη, πήγε στο πλατό και έγινε «ένα» με την ομάδα του Λάκη… Η συνέχεια στην οθόνη μας…

  • tlife.gr

 

Τελευταία σχόλια στο "Lifestyle"

1
Μάχη για τη ζωή του δίνει ο ηθοποιός Κώστας Ευριπιώτης
Σχόλιο από Ανώνυμος χρήστης, 1 Μήνας 5 Ημέρες πριν
Περισσότερα...
1
Keith Flint: Αυτοκτόνησε ο frontman των Prodigy
Σχόλιο από Rage, 2 Μήνες 3 Εβδομάδες πριν
Περισσότερα...

Περισσότερα Θέματα »