Ο Κώστας Βουτσάς ζητά συγγνώμη από τη Μαρία Ρεπούση

Πέμπτη, 03 Μαΐου 2018 20:17 | Lifestyle |

Ο Κώστας Βουτσάς, με γραπτή δήλωση του προς τα Μέσα ζητά συγγνώμη από την πρώην βουλευτή Μαρία Ρεπούση, για τα όσα είχε πει ο ίδιος για την καθηγήτρια το καλοκαίρι του 2017, αναφορικά με τις δηλώσεις της περί "συνωστισμού στην αποβάθρα της Σμύρνης". 

 

"Όλοι έχουμε ρίζες και προπαντώς εσείς οι Πόντιοι. Ταλαιπωρία που τραβήξατε. Και δεν είναι συνωστισμός που είπε μια κυρία. Τι κυρία; Μια μα…μενη, συγγνώμη για το μια. Τι συνωστισμός μωρή; 350.000 συνωστιστήκαν και σφαχτήκαν μεταξύ τους;" Είχε πει χαρακτηριστικά ο ηθοποιός και η πρώην βουλευτής είχε καταθέσει στη συνέχεια αγωγή για προσβολή της προσωπικότητας της. 

Αναλυτικά η απολογητική δήλωση του Κώστα Βουτσά: 

"Ζητώ ειλικρινά συγνώμη από την κυρία Μαρία Ρεπούση για τον τρόπο με τον οποίο μίλησα για εκείνη σε δηλώσεις μου πέρσι το καλοκαίρι. 

Δεν γνώριζα την ιδιότητά της -καθηγήτρια Iστορίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης- και το σημαντικό συγγραφικό της έργο. Δηλώνω, επίσης, ότι όπως πολλοί Έλληνες, δεν είχα ιδία αντίληψη για το τί ακριβώς έγραφε στο επίμαχο βιβλίο της για την καταστροφή της Σμύρνης. 

Παραπλανήθηκα από τα δημοσιεύματα και σε κάθε περίπτωση δεν έπρεπε να χρησιμοποιήσω υβριστικούς χαρακτηρισμούς.  

Τέλος, όσα δήλωσα περί οικονομικών ή άλλων συμφερόντων της δεν στηρίζονταν σε γεγονός ή σε γνώση μου επί γεγονότος. Ζητώ ειλικρινά συγνώμη για το σύνολο των δηλώσεών μου. 

 Κώστας Βουτσάς 

Ηθοποιός". 

Τελευταία σχόλια στο "Lifestyle"

1
Keith Flint: Αυτοκτόνησε ο frontman των Prodigy
Σχόλιο από Rage, 2 Μήνες 3 Εβδομάδες πριν
Περισσότερα...

Περισσότερα Θέματα »