Κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα για το νέο ριάλιτι του ANT1 «Game of Love» διατάχθηκε μετά από πλήθος καταγγελιών πολιτών προς το ΕΣΡ...

Τετάρτη, 16 Μαΐου 2018 20:20 | Lifestyle |

Στο στόχαστρο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών τέθηκε το νέο ριάλιτι σχέσεων του Ant1 «Game of love». Ο εισαγγελικός λειτουργός έχει εντολή να εξακριβώσει αν από την πλευρά των υπευθύνων του ΑΝΤ1 έχει διαπραχθεί το αδίκημα της παράβασης του νόμου περί ασέμνων. Οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 θα λογοδοτήσουν στην Εισαγγελία την Τρίτη 21 Μάιου.

 

 Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ηλίας Ζαγοραίος διέταξε την διενέργεια κατεπείγουσας έρευνας με διπλή κατεύθυνση, καθώς αναζητά ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες των υπευθύνων του καναλιού αλλά και των αρμόδιων στελεχών του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης που έχουν την αρμοδιότητα για την επίβλεψη τηλεοπτικών προγραμμάτων. Ο εισαγγελικός λειτουργός, που θα διενεργήσει την έρευνα, έχει εντολή να εξακριβώσει αν από την πλευρά των υπευθύνων του Ant1 έχει διαπραχθεί το αδίκημα της παράβασης του νόμου περί ασέμνων.

Παράλληλα ωστόσο θα πρέπει να ελέγξει και αν στην υπόθεση του επίμαχου παιχνιδιού προκύπτουν στοιχεία σε βάρος των αρμοδίων του ΕΣΡ για το ενδεχόμενο διάπραξης του αδικήματος της παράβασης καθήκοντος. Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης παρενέβη και ζήτησε ακρόαση από στελέχη του σταθμού, λαμβάνοντας υπ’ όψιν του σωρεία καταγγελιών σχετικά με την ποιότητα του προγράμματος. Οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 θα πρέπει να πείσουν το ΕΣΡ ότι τηρείται η απαιτούμενη ποιότητα, αλλά και η κατάλληλη σήμανση και ώρα προβολής του συγκεκριμένου προγράμματος, πράγμα δύσκολο καθώς βγαίνει στον αέρα στις 21.00. Το νέο ριάλιτι σχέσεων έχει «κατηγορηθεί» ακόμη και από ανθρώπους του Ant1.

«Έχουμε …εκτιμήσει τόσο πολύ το παιχνίδι αυτό, που θέλουμε να δείχνουμε ένα μικρό απόσπασμα στην εκπομπή. Σε σατιρικό πλαίσιο δεν χωράει να κάνουμε τίποτα περισσότερο από το original. Είναι πράγματα, όπου σηκώνεις τα χέρια ψηλά, τι άλλο να κάνουμε; Πραγματικά, το βλέπουμε και λέμε “τι γελοίο, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα περισσότερο”», είπε ο Αντώνης Κανάκης, χαρακτηριστικά, στη διάρκεια της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα». Reader... 

mixanitouxronou.gr

Τελευταία σχόλια στο "Lifestyle"

1
Μάχη για τη ζωή του δίνει ο ηθοποιός Κώστας Ευριπιώτης
Σχόλιο από Ανώνυμος χρήστης, 1 Μήνας 4 Ημέρες πριν
Περισσότερα...
1
Keith Flint: Αυτοκτόνησε ο frontman των Prodigy
Σχόλιο από Rage, 2 Μήνες 3 Εβδομάδες πριν
Περισσότερα...

Περισσότερα Θέματα »