Θερμό επεισόδιο στην Μύκονο για Ελληνίδα παρουσιάστρια με σερβιτόρο...

Τρίτη, 29 Μαΐου 2018 11:50 | Lifestyle |

Το "τσάμπα" ζει και βασιλεύει αγαπημένοι μου και ειδικά για ορισμένους κυρίους - κυρίες της "showbiz" που θέλουν με το όνομα τους απλά να απολαμβάνουν πλουσιοπάροχα τις παροχές των μαγαζιών, χωρίς να πληρώνουν μία, γιατί πολύ απλά είναι επώνυμοι... και μετά ξυπνήσανε!

 

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, σαν απλή κοινή θνητή κι εγώ, βρέθηκα στην Μύκονο για να απολαύσω λίγες ημέρες ξεκούρασης και χαλάρωσης. Όμως... όπως κατάλαβα το "ρεπορτάζ" και οι "ειδήσεις" με ακολουθούν παντού ακόμη κι αν δεν το ψάχνω. 

Και θα σας περιγράψω ακριβώς το σκηνικό που έζησα, ευθύς αμέσως .

Βρίσκομαι σε ένα πολύ γνωστό bar - restaurant στην Μύκονο λοιπόν και απολαμβάνω το φαγητό μου. Δίπλα μου, σε μία καλή απόσταση, μία πολύ γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια, που το όνομα της μας απασχόλησε αρκετά το τελευταίο διάστημα, η οποία απολάμβανε το φαγητό της κι εκείνη στο συγκεκριμένο εστιατόριο.

Όταν λοιπόν, έφτασε η ώρα να πληρώσει η "Κυρία παρουσιάστρια" θέλησε να κάνει παζάρια στον σερβιτόρο, ο οποίος ζητούσε τα χρήματα, καθώς δεν ήθελε εκείνη να πληρώσει καθώς είναι "επώνυμη". Το παιδί, πολύ ευγενικά και με τεράστια υπομονή της εξηγούσε ότι αυτό δεν μπορεί να συμβεί και πως θα πληρώσει κανονικά και εκείνη και οι 2 φίλες της που την συνόδευαν.

 

Τότε, ξεκίνησε ένα απίστευτο ρεσιτάλ γελοιότητας, με την παρουσιάστρια να κάνει χαμό στο μαγαζί, ότι της χρέωσαν 3 ευρώ παραπάνω στον λογαριασμό και ότι πρέπει να της τα επιστρέψουν. Ο σερβιτόρος να πηγαινοέρχεται για τα "σχόλια" που του έκανε η συγκεκριμένη επώνυμη κυρία, καθώς συνεχώς προφασιζόταν ότι της έχουν προσθέσει 2 ή 3 ευρώ παραπάνω στον λογαριασμό.

Η ξανθιά παρουσιάστρια είχε γίνει θέμα στο μαγαζί με όλους να απορούν με αυτό που βλέπουν και να γελάνε κρυφά, ενώ εκείνη και οι φίλες της έψαχναν τι άλλο "κόλπο" να κάνουν στον σερβιτόρο για να τον "τιμωρήσουν" που ΤΟΛΜΗΣΕ να ζητήσει τα λεφτά από το φαγητό που έφαγαν!

Το αποτέλεσμα; Αφού έγινε περίγελος στο μαγαζί, πλήρωσε η καθεμία διαφορετικά, ξεψαχνίζοντας το κάθε ευρώ, κατηγορώντας ότι την χρέωσαν 3 ευρώ παραπάνω... έφυγε χωρίς να περάσει το "τσάμπα" της. Κουράγιο σε αυτό το παιδί που εξυπηρέτησε την συγκεκριμένη κυρία και ένα μεγάλο μπράβο για την υπομονή του! Εύγε...

youweekly.gr

Τελευταία σχόλια στο "Lifestyle"

1
Keith Flint: Αυτοκτόνησε ο frontman των Prodigy
Σχόλιο από Rage, 2 Μήνες 2 Εβδομάδες πριν
Περισσότερα...

Περισσότερα Θέματα »