Η Ελένη Μενεγάκη ετοιμάζει νέες κατοικίες στην Άνδρο με επιχορήγηση 200.000 ευρώ από το ΕΣΠΑ

Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019 10:53 | Lifestyle |

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της Σπυριδούλας Τριάντου στην εφημερίδα «Secret», η Ελένη Μενεγάκη με τον σύζυγό της ετοιμάζουν νέες τουριστικές κατοικίες στην Άνδρο.

 

Πριν από λίγες ημέρες, μάλιστα, εγκρίθηκε και επιχορήγηση από την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, που είχε αιτηθεί η εταιρεία της όμορφης παρουσιάστριας.

Συγκεκριμένα, η Sikinos Andros Τουριστική Εκμετάλλευση Μονοπρόσωπη ΙΚΕ έλαβε επιδότηση 200.000 ευρώ από την Περιφέρεια και το ΕΣΠΑ, προκειμένου να αναπτύξει μια επένδυση συνολικού κόστους 400.000 ευρώ.

Στο συγκεκριμένο επίσημο έγγραφο δεν γίνεται αναφορά στο είδος της επένδυσης. Ωστόσο, την ίδια ώρα ο Μάκης Πανταζόπουλος επεκτείνει τις πανέμορφες τουριστικές κατοικίες του στην Άνδρο, προσφέροντας περισσότερη άνεση και πολυτέλεια στον κάθε φιλοξενούμενο.

Όλες οι κατοικίες του συγκροτήματος «Onar» είναι χτισμένες με τοπική πέτρα και ξύλο, με σεβασμό στην κυκλαδική αρχιτεκτονική, και έχουν γήινα χρώματα και λιτή επίπλωση.

Με βάση αυτά τα στοιχεία θα χτιστούν πέντε νέες κατοικίες, που θα χαρακτηρίζονται «βίλες», μέσα στο 2019. Αυτές αναμένεται να είναι πολύ μεγαλύτερες από τις προηγούμενες, θα μπορούν να φιλοξενούν πάνω από έξι άτομα, ενώ θα διαθέτουν και πισίνα.

Πηγή cyclades24

 

Σχόλια για αυτό το άρθρο

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχολιάζετε αυτό το άρθρο ανώνυμα
Συνδεθείτε

Τελευταία σχόλια στο "Lifestyle"

1
Μάχη για τη ζωή του δίνει ο ηθοποιός Κώστας Ευριπιώτης
Σχόλιο από Ανώνυμος χρήστης, 23 Ώρες 40 Λεπτά πριν
Περισσότερα...
1
Keith Flint: Αυτοκτόνησε ο frontman των Prodigy
Σχόλιο από Rage, 1 Μήνας 2 Εβδομάδες πριν
Περισσότερα...

Περισσότερα Θέματα »