"Ο Ζήκος" μια άφιξη στην Αρτέμιδα, με νέες αυθεντικές γεύσεις που θα σας γίνουν συνήθεια!

Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2017 21:44 | Τοπική οικονομία |

Η πιο μερακλίδικη κουζίνα σας περιμένει στην Αρτέμιδα.

Επισκεφθείτε τον «Ζήκο» και ξεκινήστε ζητώντας να δοκιμάσετε για πρώτο πιάτο το χαϊντάρι, μετά ζητήστε χούμους και συνεχίστε με τη μυρωδάτη παστουρμαδόπιτα, με  λαχματζούν, και τα πιτάκια του «Ζήκου» που τα πλάθει ο ίδιος και τα ψήνει στη πέτρα μπροστά σας. Σε εσάς μένει να τα γεμίσετε με ότι λαχταράει η ψυχή σας. Τα πρώτα πιάτα όμως δεν σταματούν εδώ αλλά συνεχίζονται με πολλές-πολλές γευστικές εκπλήξεις, που είναι μια πολυποίκιλη  γευστική πανδαισία για κάθε ουρανίσκο.

«Ο Ζήκος» σε όλα του τα πιάτα χρησιμοποιεί φρέσκα και αγνά υλικά Ελλήνων παραγωγών

Στα κυρίως πιάτα , όπως και στα πρώτα, έχουμε αυθεντικές συνταγές, που έχουν έρθει από τη Πόλη και την Ανατολή. Το μενού είναι πλούσιο καθώς  «O Ζήκος» και η παρέα του, κουβαλούν στο καλάθι τους μια εμπειρία 30 χρόνων. Τα κυρίως πιάτα , που δεν έχουν τίποτα προψημένο, αλλά όλα τα υλικά ψήνονται στα κάρβουνα μετά τη παραγγελία του κάθε πελάτη,  περιλαμβάνουν ζουμερά λαχταριστά σουβλάκια, κεμπάπ, γιαουρτλού, πεϊνιρλί, ενώ το σις κοτοπουλάκι μαζί με τα μοσχαρίσια μπιφτεκάκια θα σας ενθουσιάσουν. 

Για επιδόρπιο , «O Ζήκος» προτείνει – και εμπιστευτείτε τον - σιμιγδαλένιο χαλβά με παγωτό καϊμάκι ή μαστίχα. 

Τον «Ζήκο», δεν χρειάζεται και μεγάλη προσπάθεια γα να τον βρείτε καθώς η καλοκαιρινή και δροσερή σάλα του, με τα όμορφα απαλά χρώματα ξεχωρίζει στην Αρτέμιδα, επί της οδού 25ηςΜαρτίου αρ. 18, στον πευκώνα του Αγίου Νικολάου.

«Ο Ζήκος» , μια νέα άφιξη στην Αρτέμιδα, που θα σας γίνει συνήθεια!!!

«Ο Ζήκος» για να μαθαίνουν οι νέοι και να θυμηθούν οι μεγαλύτεροι.

«Ο Ζήκος» 

25ης Μαρτίου 18

Άγιος Νικόλαος, Αρτέμιδα

τηλ. 2294028433

facebook "O Zήκος"