Θρήνος για 14χρονη – Δεν άντεξε το ανελέητο bullying και αυτοκτόνησε

Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2018 13:36 | Κόσμος | 115

 

Συντετριμμένη η οικογένεια της 14χρονης Amy "Dolly" Everett που έβαλε τέλος στη ζωή της. Δεν άντεξε το ανελέητο bullying που δεχόταν στο διαδίκτυο.

Με δάκρυα στα μάτια ο πατέρας της 14χρονης τόνισε πως η κόρη του έβλεπε το καλό σε αυτό τον κόσμο και σε όποιον γνώριζε. Η μητέρα της Kate, η αδερφή της Meg και η οικογένειά της είπαν το τελευταίο αντίο στην Amy.

Πολλοί ήταν εκείνοι που επέλεξαν στην κηδεία να φορέσουν μπλε, το αγαπημένο χρώμα της Amy. Ο πατέρας της 14χρονης με ένα συγκλονιστικό μήνυμα καλούσε στην κηδεία της τους ανθρώπους που της έκαναν ανελέητο bullying.

Τους κάλεσε στην κηδεία της

«Σας παρακαλώ ελάτε στην κηδεία για να παρακολουθήσετε την απόλυτη καταστροφή που προκαλέσατε». Τα παιδιά που της έκαναν bullying είναι από το Warwick, με τον θάνατό της να φέρνει στο προσκήνιο τις συνέπειες του εκφοβισμού στην ψυχική υγεία των νέων.

Ακόμα και ο πρωθυπουργός Malcolm Turnbull απέτισε φόρος τιμής στη 14χρονη Amy, στέλνοντας μήνυμα κατά του bullying. Η οικογένειά της έκανε ένα βίντεο με στόχο την ευαισθητοποίηση των ανθρώπων γύρω από τον εκφοβισμό, το άγχος, την κατάθλιψη και την αυτοκτονία των νέων.Δειτε το video ΕΔΩ

Σχόλια για αυτό το άρθρο

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχολιάζετε αυτό το άρθρο ανώνυμα
Συνδεθείτε

Τελευταία σχόλια στον "Κόσμο"

1
Ο 84χρονος Κρητικός που πέτυχε την εισαγωγή του στο Πανεπιστήμιο!
Σχόλιο από Ευθυμία Μάτσου, 1 Εβδομάδα 3 Ημέρες πριν
Περισσότερα...
1
Αυτός είναι ο λόγος που δεν παρκάρεις στην περιοχή με τις ρίγες σε μια ζώνη...
Σχόλιο από ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΕΜΙΟΣ, 2 Εβδομάδες 1 Ημέρα πριν
Περισσότερα...

Περισσότερα Θέματα »