Τον εκτέλεσαν πισώπλατα από τα 2 μέτρα! Τι λέει ο ιατροδικαστής για τη δολοφονία του 55χρονου στην Αρκίτσα! [vid]

Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2018 14:20 | Κόσμος | 408

 

Μέχρι τώρα όλα τα σενάρια ήταν ανοιχτά για το τι μπορεί να συνέβη - Δεν είχε αποκλειστεί ακόμα και το ενδεχόμενο να τον σκότωσε κατα λάθος άλλος κυνηγός - Όμως οι δηλώσεις του ιατροδικαστή δείχνουν ξεκάθαρη εκτέλεση - Τον πυροβόλησαν δύο φορές από πολύ κοντινή απόσταση.

Ο 55χρονος Γερμανός κυνηγός, βρέθηκε νεκρός πριν από δύο ημέρες, περίπου 300 μέτρα από τον οικισμό Τριανταφυλλιά, μέσα σε ελαιώνα…

Ο άνδρας, που ήταν κυνηγός και διέμενε στον παραλιακό οικισμό Κέδρος της Αρκίτσας, ήταν πυροβολημένος έξω από το αυτοκίνητό του.

Ωστόσο, μέχρι τώρα, ήταν πολλά σενάρια «ανοιχτά» για το τι μπορεί να συνέβη και κάποιοι έλεγαν ότι μπορεί να είχε πυροβοληθεί και κατα λάθος, από άλλο κυνηγό. Τα σενάρια αυτά όμως, έρχεται να αποκλείσει ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό του.

Σύμφωνα με τα όσα δημοσιεύει το tvstar, εγκληματική ενέργεια είναι χωρίς αμφιβολία ο θάνατος του 55χρονου άνδρα, σύμφωνα και με τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Ο ιατροδικαστής Νίκος Καρακούκης επισημαίνει ότι το θύμα πυροβολήθηκε δυο φορές πισώπλατα από απόσταση μικρότερη των δύο μέτρων!Ακουστε τι λεει ΕΔΩ

Σχόλια για αυτό το άρθρο

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχολιάζετε αυτό το άρθρο ανώνυμα
Συνδεθείτε

Τελευταία σχόλια στον "Κόσμο"

1
Ο 84χρονος Κρητικός που πέτυχε την εισαγωγή του στο Πανεπιστήμιο!
Σχόλιο από Ευθυμία Μάτσου, 1 Εβδομάδα 3 Ημέρες πριν
Περισσότερα...
1
Αυτός είναι ο λόγος που δεν παρκάρεις στην περιοχή με τις ρίγες σε μια ζώνη...
Σχόλιο από ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΕΜΙΟΣ, 2 Εβδομάδες 1 Ημέρα πριν
Περισσότερα...

Περισσότερα Θέματα »