Αποπειράθηκε να δωροδοκήσει αστυνομικό για να την εμφανίσει νεότερη

Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2018 10:01 | Κόσμος | 160

Η 77χρονη παρουσιάστηκε στο ΑΤ Καλύμνου όπου προσκόμισε πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, στο οποίο εμφανιζόταν κατά 10 χρόνια πιο νέα...

Μια απίστευτη ιστορία κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν οι αστυνομικοί του τμήματος Καλύμνου.

Μια 77χρονη Ελληνογαλλίδα, κάτοικος Κω, επεδίωξε να εκδώσει νέα ταυτότητα και να αλλάξει την εμφανιζόμενη σε αυτήν ηλικία της, κατά 10 έτη!

Η 77χρονη παρουσιάστηκε στο ΑΤ Καλύμνου και προσκόμισε, μεταξύ άλλων δικαιολογητικών για την έκδοση νέας ταυτότητας και ένα πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, στο οποίο εμφανιζόταν με ηλικία 67 ετών. Κατά τη διαδικασία ταυτοποίησης των στοιχείων της, ο αστυνομικός αντιλήφθηκε ότι το πιστοποιητικό ήταν πλαστό και η 77χρονη του παρέδωσε έναν φάκελο με 15.000 ευρώ προκειμένου να κάνει τα “στραβά μάτια”.

Η πλαστογραφία του εγγράφου ήταν οφθαλμοφανής, ενώ όταν διαπιστώθηκε η πραγματική ηλικία της, από τον έλεγχο στο σύστημα ταυτοτήτων, η συνέχεια ήταν προδιαγεγραμμένη...

Η ίδια θα βρεθεί, στις 14 Φεβρουαρίου, ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Δωδεκανήσου, καθώς κρίθηκε πρωτοδίκως ένοχη για απόπειρα δωροδοκίας αστυνομικού και για πλαστογραφία. Προανακρινόμενη υποστήριξε,  ότι ήθελε να επωφεληθεί ευεργετικής νομοθεσίας για συνταξιούχους από τη χώρα καταγωγής της.

 

ant1news

Σχόλια για αυτό το άρθρο

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχολιάζετε αυτό το άρθρο ανώνυμα
Συνδεθείτε

Τελευταία σχόλια στον "Κόσμο"

Περισσότερα Θέματα »