ΔΙΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ ΚΥΠΡΟΥ: Ο 33χρονος κατά την προσαγωγή του – ΦΩΤΟ

Πέμπτη, 26 Απριλίου 2018 12:18 | Κόσμος | 181

Ο 33χρονος με βάση τα όσα είπε στους ανακριτές του ΤΑΕ Λευκωσίας, είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στο έγκλημα. Ενέπλεξε τον εαυτό του στην υπόθεση λέγοντας μεταξύ άλλων ότι γνωρίζει τα κίνητρα του άγριου φονικού, ενώ φέρεται να διατύπωσε τη θέση ότι το έγκλημα σχεδιαζόταν εδώ και μια 5ετία.

 

Το ThemaOnline παρουσιάζει φωτογραφίες του 33χρονου Λοΐζου Τζιωνή, χωρίς να φανερώνει το πρόσωπό του. Ωστόσο, από τη στιγμή που ο ίδιος εμπλέκει τον εαυτό του στο έγκλημα και μάλιστα στη δικαστική διαδικασία που άρχισε λίγο μετά τις 11:00, δημοσιοποιήθηκαν οι πιο πάνω λεπτομέρειες, δεν υπάρχει ηθικό δίλημμα για αποκάλυψη στοιχείων που αφορούν τον 33χρονο.

Στο Δικαστήριο ο 33χρονος, ανακρινόμενος είπε ότι το έγκλημα σχεδιαζόταν τα τελευταία πέντε χρόνια, ότι ξέρει τα κίνητρα και θα τα καταθέσει όλα.

Ο ύποπτος φέρεται να είπε στους δικούς του ότι «αύριο θα είμαι πλούσιος και θα αγοράσω όλα τα σπίτια δαμαί» και ότι θα πάει να κάνει μια «σίγουρη δουλειά».

Υπογράμμισε ότι έχει άνθρωπο μέσα στο σπίτι.

Στο Δικαστήριο ειπώθηκε ότι ο ύποπτος συνδέθηκε μέσω DNA με δύο τεκμήρια που βρέθηκαν στο σπίτι, ενώ λόγος έγινε για ζεύγος παππουτσιών.

Όσον αφορά στο βράδυ του φονικού, ο ύποπτος φέρεται να πήγε γύρω στη 1:40 τα ξημερώματα της Πέμπτης (19/4) και πήρε το αυτοκίνητο του παππού του.

Μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκαν δύο σημειωματάρια στα οποία έγραψε όλα τα στοιχεία της υπόθεσης, ενώ από το σπίτι απουσιάζει το πορτοφόλι του Γιώργου Χατζηγεωργίου, με άγνωστο ποσό χρημάτων, ταυτότητες και κάρτες.

Στο μεταξύ, ο 15χρονος αναμένεται να κληθεί να αναγνωρίσει τον 33χρονο.

Στον 33χρονο εκδόθηκε διάταγμα 8ήμερης κράτησης για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το αυτοκίνητο που μετέφερε τον 33χρονο από τα κρατητήρια του αστυνομικού σταθμού Αγίου Δομετίου ήταν σαλούν, ενώ οι υπεύθυνοι της μεταφοράς του τήρησαν στο έπακρο τα χρονοδιαγράμματα.

Το saloon όχημα μάρκας mazda αφίχθηκε στον χώρο των δικαστηρίων ακριβώς στις 11:00. Εν συνεχεία κατευθύνθηκε εντός του καλυμμένου με συρματοπλέγματα χώρου πίσω από το κτήριο του Δικαστηρίου. Εκεί περίμεναν αστυνομικοί που άνοιξαν την είσοδο.

Ο 33χρονος ήταν πολύ ήρεμος και μιλούσε με λεπτότητα στους αστυνομικούς, σύμφωνα με έγκυρες πηγές του ThemaOnline.

Πιο κάτω, δείτε καρέ-καρέ την προσαγωγή του, μέσω των αποκαλυπτικών μας φωτογραφιών:

 

 

Σχόλια για αυτό το άρθρο

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχολιάζετε αυτό το άρθρο ανώνυμα
Συνδεθείτε

Τελευταία σχόλια στον "Κόσμο"

Περισσότερα Θέματα »