Απόπειρα εισβολής κουκουλοφόρων στο γραφείο του Κατσίκη των ΑΝΕΛ

Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2018 10:24 | Κόσμος |

Τρεις κουκουλοφόροι επιχείρησαν να εισβάλουν στο γραφείο του βουλευτή των ΑΝΕΛ Κώστα Κατσίκη στο κέντρο της Αθήνας.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι συνεργάτες του πρόλαβαν και αντέδρασαν άμεσα, με συνέπεια να τους αποτρέψουν. Νωρίτερα είχε κάνει δηλώσεις με τις οποίες δήλωνε πιστός στο κόμμα του.

Μένω σταθερός, δεν αποχωρώ και δεν γίνομαι πολιτικός προδότης, δήλωσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Κώστας Κατσίκης το πρωί στον ΑΝΤ1.

 

"Ο Κώστας Κατσίκης έδωσε όρκο τιμής να υπηρετήσει τον Πάνο Καμμένο και τους ΑΝΕΛ και τους συμπολίτες που με ψήφισαν.

"Μένω σταθερός στις ιδέες και τις απόψεις μου. Δεν γίνομαι πολιτικός προδότης, κρατάω το πολιτικό μου ήθος, συνεχίζοντας έναν αγώνα  έντιμης και παραγωγικής συνεργασίας, μένοντας στο κόμμα που με εμπιστεύτηκε έχοντας μια παραγωγική συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ"

Αργήσαμε να διαγράψουμε τον Δημήτρη Καμμένο ήταν ένα πολιτικό βαρίδι που δημιουργούσε προβλήματα δήλωσε ο κ. Κατσίκης. Βγάλτε τα συμπεράσματά σας όταν ο κ. Λαζαρίδης χειροκροτεί τον Πάνο Καμμένο στο Ζάππειο και την επομένη αποχωρεί, δήλωσε. Πηγή: iefimerida.gr 

Σχόλια για αυτό το άρθρο

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχολιάζετε αυτό το άρθρο ανώνυμα
Συνδεθείτε

02/07/18 09:50
M87
M87: Καταδικαστέες είναι όλες οι πράξεις βίας, πλήν της περίπτωσης χρήσης των ΜΑΤ και της αστυνομίας γενικότερα στον ξυλοδαρμό διαδηλωτών. π.χ. Όταν ο Ελληνικός λαός διαδήλωνε εναντίων ενός μνημονίου το οποίο 300 ******* δεν έκαναν καν τον κόπο να διαβάσουν... π.χ. Όταν συνταξιούχοι διαδήλωναν για τις περικοπές των συντάξεων τους... π.χ. Όταν Μακεδόνες διαδήλωναν εναντίων μια συνθήκης η οποία υπονομεύει την ιστορία και ταυτότητα τους... Σε εκείνες τις περιπτώσεις η βία, είτε με, είτε χωρίς τη χρήση χημικών, είναι "καλή και ευλογημένη" από μια πολιτική ηγεσία η οποία έχει ως προτεραιότητες: 1. Να εξυπηρετήσει την αντζέντα υποχρεώσεων προς ιδιώτες, επιχειρήσεις, τράπεζες, βιομήχανους και επενδυτές. 2. Να παραμείνει στην εξουσία παρά τις ******** τις οποίες υπογράφει. 3. Να εξασφαλίσει την καταστολή κάθε αντίδρασης προς τις προαναφερθείσες ********. Καλώς ήρθατε στην φαρσοκωμωδία της ανθελληνικής "διακυβέρνησης / δικαιοσύνης" η οποία "καταδικάζει την χρήση βίας..." ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ. Μήνυμα προς το RPN: Ποιές είναι οι προυποθέσεις δημοσίευσης σχολίων μετά την ανανέωση του ιστότοπου σας (μέγεθος μηνυμάτων σε χαρακτήρες, προέγκριση δημοσίευσης κλπ). M87

Τελευταία σχόλια στον "Κόσμο"

Περισσότερα Θέματα »