"Φιλική" νίκη για την Θύελλα

Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2013 01:14 | Αθλητικά |

(κλικ στην εικόνα για να δείτε  τα τρία απο τα τέσσερα γκόλ της αναμέτρησης) Με καλή εμφάνιση και δύο γκόλ του Μανουσάκη (22', 56') και απο ένα του Χαρακτίδη 40' και Ραμπαβήλα 86' η Θύελλα νίκησε σε φιλικό αγώνα τον Α.Ο. Νέας Ιωνίας. Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο Ρ. Μπουξμπάουμ.

ΘΥΕΛΛΑ : Κατσούλης, Αδάμ Ελ Γκαμάλ, Ντούνης, Μανουσάκης, Τσαλδάρης, Γεραγωτέλης, Χαρακτίδης, Κατσούγκρης, Μουζακάς, Γκούμας, Δημοσπύρος

Ο τεχνικός της Θύελλας Βλάσης Χατζηαναστασίου είχε στο πάγκο και χρησιμοποίησε τους Τσέλιο, Προδρόμου, Οικονόμου, Ντόσκα, Πάντο, Λαγό, Μαργέτη, Ραμπαβήλα, Κόλια, Χατζηεμμανουήλ και Λάμπρου.

IMG_9633

Α.Ο. Νέας Ιωνίας: Ψύχος, Βογατσάς Β., Κοντίδης, Τερλελής, Ρόπας, Σπαγής, Τύρπος, Βογατσάς Κ., Μάλτζι, Ερέκι, Καραχάλιος

Ο Γιάννης Τσαμόπουλος, προπονητής του Α.Ο. Νέας Ιωνίας χρησιμοποίησε και σαν αλλαγές τους Ρόκο, Βουτσίνο, Μότσκα, Γκίκα, Περσιμιτζή, Ξενάκη, Ράγια, Κουδούνα, Γουλέτα, Αχμέτ και Παναγιωτόπουλο.

Το rpn.gr έπειτα απο συνεργασία με την εταιρεία που παρακολουθεί την Θύελλα για τα στατιστικά στοιχεία του κάθε αγώνα, σύντομα θα σας ενημερώνει και με στατιστικά στοιχεία για τις εμφανίσεις των Λιγνιτωρύχων.

Τελευταία σχόλια στα "Αθλητικά"