Αετός Πικερμίου, Βασίλης Γεωργακόπουλος : Το πάθος για ποδόσφαιρο μας βοηθάει να ξεπερνάμε τις δυσκολίες!

Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2013 17:22 | Αθλητικά |

Αν περάσετε μετά  τις 11.30 το βράδυ απο την Λεωφ. Χρυσοστόμου Σμύρνης και δείτε τους προβολείς του Δημοτικού Γηπέδου Ραφήνας "Παναγιώτης Σκούφος" αναμμένους, μην νομίζετε ότι τους ξεχάσαν, απλά έχει προπόνηση ο Αετός Πικερμίου.

Ο Αετός Πικερμίου είναι η νεότερη ομάδα ποδοσφαίρου στο Δήμο Ραφήνας Πικερμίου με έδρα το Πικέρμι και "ποδοσφαιρική" έδρα το Δημοτικό Γήπεδο της Ραφήνας.

Το rpn.gr βρέθηκε χθές λίγο πριν απο τα μεσάνυχτα στην προπόνηση του Αετού και ενημερώθηκε για την ομάδα απο τον Βασίλη Γεωργακόπουλο, έναν εκ των προπονητών της ομάδας και παλαιό μας γνώριμο απο το περασμά του απο το τμήμα υποδομών του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας, όπου  ξεχώρισε όχι μόνο για τις γνώσεις του αλλά και για το ήθος του.

Ο Βασίλης Γεωργακόπουλος μας παρουσιαζει τον Αετό Πικερμίου. 

"Το ρόστερ της ομάδας αποτελείται από 35 περίπου ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι κυρίως απο το Πικέρμι αλλά έχουμε και αθλητές  απο τις γειτονικές περιοχές. Πολύ καλοί ποδοσφαιριστές , αλλά και καλά παιδιά.

Οι περισσότεροι απο αυτούς έχουν εμπειρία απο την α' και β' κατηγορία της ΕΠΣΑΝΑ, αλλά υπάρχουν και αρκετά παιδιά που φέτος για πρώτη φορά παίρνουν το βάπτισμα του πυρός σε τοπικό πρωτάθλημα.

Ο μεγαλύτερος σε ηλικία ποδοσφαιριστής είναι 27 ετών και ο μικρότερος μόλις 17 μετον μέσο όρο ηλικίας να είναι μεταξύ 23-24 ετών.

Με ένα μήνα ζωής η ομάδα δεν μπορεί απο τώρα να λέει ότι στόχος της είναι το πρωτάθλημα της Γ' ΕΠΣΑΝΑ, ο στόχος όλων όσων ασχολούνται με την ομάδα είναι να θέσουμε σωστά τα θεμέλια, να χαίρονται τα παιδιά που είναι στην ομάδα και να περνάνε καλά σε κάθε προπόνηση και παιχνίδι και στο τέλος όταν κάνουμε τον απολογισμό μας να είναι περισσότερα τα θετικά απο τα αρνητικά που θα προκύψουν κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Το μεγάλο μειονέκτημα της ομάδας είναι η έλλειψη γηπέδου με αποτέλεσμα, να τελειώνουμε την προπόνηση τα μεσάνυχτα.

Σημαντικό πλεονέκτημα είναι η όρεξη των ανθρώπων που ασχολούνται με την ομάδα και είναι τα μέλη του Δ.Σ , οι ανώνυμοι φίλαθλοι που βρίσκονται ακόμη και στις προπονήσεις για να μας συμπαρασταθούν και για τελευταίους άφησα τους παίκτες που απο την πρώτη στιγμή έδεσαν και δημιούργησαν ένα οικογενειακό κλίμα, του οποίου τα οφέλη θα φανούν στην πορεία.

Απο  τις ομάδες που υπάρχουν στον Όμιλο δεν θεωρώ ότι κάποια άλλη ομάδα είναι καλύτερη ή χειρότερη απο εμάς. Σε αυτή την κατηγορία το φαβορί ξεχωρίζει με το χρόνο και είναι η ομάδα που θα συνεχίσει με την ίδια όρεξη που άρχισε. Δηλαδή το φαβορί έχει σχέση με αυτό που λέμε συνέχεια και συνέπεια. Όπως δείχνει η ιστορία στην κατηγορία στο παρελθόν κάποιες ομάδες ενω ξεκίνησαν εντυπωσιακά "ξεφούσκωσαν" , σε κάποιες άλλες ομάδες οι παίκτες εγκατέλειψαν και άφησαν την ομάδα μισή. Πιστεύω ότι η ομάδα μας θα έχει συνέχεια και το "θέλω" των παιδιών μας θα είναι η δύναμη που θα μας κάνει να ξεπερνάμε τα προβλήματα."

Αυτά μας είπε ο Βασίλης Γεωργακόπουλος για τον Αετό Πικερμίου ο οποίος απο νωρίς μπαίνει στα βαθιά και για στην α' φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ αντιμετωπίζει τον Αστέρα Γλυκών Νερών ενω για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ' ΕΠΣΑΝΑ αντιμετωπίζει εντός έδρας τον Αμφιάραο.

Σε εμάς δεν μένει παρά να του ευχηθούμε καλή επιτυχία!

Κ.Μ

Τελευταία σχόλια στα "Αθλητικά"