Α.Ο. Τριγλία Ραφήνας Αστέρας Βάρης 1-0 (video με το γκόλ και δηλώσεις προπονητών και παικτών)

Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2013 23:30 | Αθλητικά |

Η παράδοση συνεχίστηκε και ο Α.Ο. Τριγλίας νίκησε για ακόμη μια χρονιά τον Αστέρα Βάρης στη Ραφήνα, παίρνοντας το δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Στο α' ημίχρονο, το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με τις ομάδες να δημιουργούν ευκαιρίες με πιο χαρακτηριστική αυτή του Ζέκιο για την Τριγλία που είχε δοκάρι στο 25' και του Ζώνα στο 35' για τον Αστέρα, ενω σε 2-3 φάσεις ο Ούσιος επενέβη αποφασιστικά κρατώντας το μηδέν για την εστία του. Στο β' ημίχρονο η Τριγλία ανέβασε την αποδοσή της , ενώ ο Αστέρας Βάρης μετά το γκόλ που δέχθηκε στο 65' απο τον Γκίκα  άρχισε να πιέζει χωρίς όμως ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Οι παίκτες της Τριγλίας σήμερα έπαιξαν καλά, αν εξαιρέσουμε κάποια λάθη στην άμυνα που έγιναν απο τους αμυντικούς χωρίς ιδιαίτερη πίεση απο τους αντίπαλους επιθετικού. Πρώτος παίκτης για την Τριγλία ο Στέλιος Γκίκας που δεν έχασε φάση,  ενω απο τον Αστέρα Βάρης πολύ καλοί οι Ζώνας και ο έμπειρος Καζαντζης που ήταν πολύ δυνατός στο ψηλό παιχνίδι.

Τριγλία Ραφήνας (Στάθης Ασλάνογλου) Φιλιππόπουλος, Στρόμπουλος, Τόσκας, Κόρακας (8' κίτρινη), Τσέπας, Σκαφίδας, Ράμο, Γκίκας, Σταμπέλος, Βουλωμένος (60' Μουλάκης - 90' Τσιτοφώτος),  Ζέκιο (85' Φελέκης)

Αστέρας Βάρης (Πέτρος Τσιγκούλης) : Ούσιος, Κοπελας, Σινάνι (56' Κωβαίος), Πλίτσης, Σκουρλής, Δρακοντίδης (86' Χριστόπουλος), Μίχος (45' κίτριινη), Φωστέρης, Καζάντζης, Ζώνας, Ανδρεαδάκης (74' Παπαδημητρόπουλος)

Δείτε το γκόλ του Γκίκα και δηλώσεις απο τους προπονητές των δύο ομάδων και απο τους Σινάνι και Γκίκα

Τελευταία σχόλια στα "Αθλητικά"