Α.Π.Ο. Θύελλα Διασταύρωσης Ραφήνας "Σας ευχαριστούμε..."

Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2013 23:17 | Αθλητικά |

Διασταύρωση Ραφήνας 30/9/2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013, στο ΟΑΚΑ, διεξήχθει ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ- ΘΥΕΛΛΑ, με τελικό αποτέλεσμα 2-1.

Στον αγώνα παρευρέθηκαν από πλευράς του Α.Π.Ο. ΘΥΕΛΛΑ σύσσωμη η διοίκηση ,ο επίτιμος πρόεδρος κ.Γιώργος Λουκάτος , ο δήμαρχος κ.Χριστόπουλος , ο αντιδήμαρχος κ. Κάρλος καθώς και εκατοντάδες φίλοι της ομάδας.

Με αφορμή αυτό το γεγονός , η διοίκηση του Α.Π.Ο. ΘΥΕΛΛΑ ευχαριστεί ιδιαίτερα όλους τους φίλαθλους που στήριξαν την ομάδα στον εξαιρετικά δύσκολο αυτόν αγώνα .

Το Δ.Σ. του Α.Π.Ο. ΘΥΕΛΛΑ εκφράζει επίσης τις ευχαριστίες του στην ΠΑΕ ΑΕΚ για την άψογη συνεργασία και διοργάνωση της χθεσινής αναμέτρησης μεταξύ των ομάδων και για την φιλοξενία που μας προσέφεραν οι άνθρωποι της. Ευχαριστεί επίσης την Αστυνομική Δ/νση Βορειοανατολικής Αττικής για τα μέτρα ασφαλείας καθώς και την Αντιδήμαρχο του Δήμου Αθηναίων κα Γιαννοπούλου για την παραχώρηση των γηπέδων του Αγ. Ανδρέα για την εξυπηρέτηση της ομάδας.

Τέλος ο Α.Π.Ο. ΘΥΕΛΛΑ καλεί όλους τους φίλους της ομάδας να συμμετέχουν σε κάθε αγώνα αλλά σε κάθε άλλη εκδήλωση της ομάδας , καθώς αυτό αποτελεί κινητήριο δύναμη για τη Διοίκηση αλλά και για τους μικρούς και μεγάλους αθλητές του Συλλόγου. 

   

Τελευταία σχόλια στα "Αθλητικά"