Α.Ο. Τριγλίας : Το τρίποντο χάθηκε στο πρώτο εικοσάλεπτο! (Δείτε σε video όλα τα γκόλ και δηλώσεις μετά τον αγώνα)

Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2013 23:57 | Αθλητικά |

Δυστυχώς αν και οι παίκτες του Στάθη Ασλάνογλου ξεκίνησαν καλά τον αγώνα και είχαν την υπεροχή. Έχασαν χαρακτηριστικές ευκαιρίες με τους Τσέπα στο 4' (απέκρουσε σε κόρνερ ο Κουρεπίνης), 14' μοναδική ευκαιρία απο τον Σκαφίδα και στο 20' με τον Μάντζη. Και ενω έχασαν αυτά τα γκόλ μέσα σε τρία λεπτά δέχτηκαν δύο γκόλ το ένα απο τραγικό λάθος και το άλλο απο μια στημένη φάση που και εκεί υπήρξε κακό στήσιμο της άμυνας και έτσι βρέθηκαν να χάνουν στο ημίχρονο με 2-0.

Να σημειώσουμε ότι στο α' ημίχρονο και μετά το 2-0 το Αιγάλεω έχασε δύο καλές ευκαιρίες με τον Παπουτσή (έδιωξε σε κόρνερ ο Φιλιππόπουλος) και σε σουτ του Τουρνά ενω ο Φιλιππόπουλος είχε εξουδετερωθει έδιωξε ο Γκίκας.

Στο β' ημίχρονο αν και το παιχνίδι έγινε πιο σκληρό, η Τριγλία είχε μια σχετική υπεροχη αλλά το Αιγαλεω είχε μπροστά ένα Δουκάκη που ταλαιπωρούσε τους αμυντικούς και ένα Μιχαήλ που χρησιμοποιούσε το εκτοπισμά του για να κερδίζει μπάλα και χώρο με αποτέλεσμα η ομάδα του Αιγάλεω να παίζει με επικινδυνες αντεπιθέσεις. Αντίθετα η Τριγλία προσπαθούσε στο δεύτερο ημίχρονο μονόπλευρα και κυρίως απο τα δεξιά να πετύχει ένα γκόλ να ανεβάσει την ψυχολογία της και να κυνηγήσει την ισοφάριση. Είχε δοκάρι με τον Ζέκιο και πέτυχε τελικά το γκόλ με τον Μουλάκη, πολύ αργά στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Στο σημερινό παιχνίδι μπορούμε να πούμε ότι η αλλαγή του προπονητή στην ομάδα του Αιγάλεω επέδρασε ευεργετικά στους παίκτες, οι οποίοι αν και ήταν μπροστα στο σκόρ με 2-0  σε καμιά στιγμή δεν επαναπαύτηκαν αλλά έβγαζαν ένα πάθος και πολύ δύναμη που φαινόταν απο το πρεσσάρισμα σε όλο σχεδόν το γήπεδο

Αντίθετα για τους παίκτες της Τριγλίας τα δύο γκόλ που δέχτηκαν σε τρία λεπτά και ο τρόπος που τα δέχτηκαν τους έκοψε τα πόδια.

Ο Διαιτητής της συνάντησης Μακρυπόδης, με τις κίτρινες κάρτες κράτησε το παιχνίδι που διεκόπη στο α' ημίχρονο για δύο λεπτά λόγω προβλήματος που είχε ο επόπτης που έπαιζε μπροστά απο τους φιλάθλους των φιλοξενουμένων.

Α.Ο Τριγλία Ραφήνας : Φιλιππόπουλος, Στρόμπουλος, Τόσκας (23' κίτρινη), Κόρακας (17' κίτρινη 62' Μουλάκης), Τσέπας, Σκαφίδας, Ράμο, Γκίκας, Σταμπέλος (75' κίτρινη , 75' Βουλωμένος), Μάντζης (59' κίτρινη), Ζέκιο (82'Φελέκης)

Α.Ο. Αιγάλεω : Κουρεπίνης, Παπουτσής (75' κίτρινη), Μαυρομάτης (60' κίτρινη), Στριμμένος, Κουτσοδήμος, Κουμπούλης (23΄κίτρινη), Δουκάκης (82 Βουτυράς), Μπεθάνης, Μιχαήλ, Τουρνάς (4΄κίτρινη, 93' Ρόππας), Πολυκρέτης (60 Παυλίδης).

Δ.Α

 

Τελευταία σχόλια στα "Αθλητικά"