Αετός Πικερμίου - Ελπίδα Αχαρνών 5-0 (δείτε 350 φωτογραφίες απο τον αγώνα)

Σάββατο, 01 Φεβρουαρίου 2014 20:33 | Αθλητικά |

Με μια καλή εμφάνιση , κυρίως μετά το πρώτο εικοσάλεπτο και μέχρι τη λήξη του α' ημιχρόνου, ο Αετός Πικερμίου επιβλήθηκε της Ελπίδας Αχαρνών με 5-0.

Το σκόρ άνοιξε 0 Γκρέκος με σουτ στο 35' και ενω η μπάλα φαινόταν να καταλήγει άνετα στα χέρια του Αγγελόπουλου, ο τερματοφύλακας των ερυθρολεύκων, ανεξήγητο πως, την έχασε και κατέληξε στα δίχτυα.

Στο 26' είχαμε αναγκαστική αλλαγή για την Ελπίδα Αχαρνών, όταν ο Αριστόπουλος αισθάνθηκε τράβηγμα και αντικαταστάθηκε απο τον Παναγιωτίδη.

Ο Μίχο στο 40' και ο Αγγελάκος στο 45' πέτυχαν το 3-0 για τον Αετό

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε πάλι υπεροχή του Αετού, αλλά οι επιθετικοί του αρκετές φορές ξεχνιόντουσαν σε θέση οφσάιντ.

Στο 58' ο Αετός είχε δοκάρι με τον Ζαρομυτίδη.

Τελικά ο Πέτσας στο 65' και ο Μίχο στο 70' διαμόρφωσαν το τελικό 5-0.

Αετός Πικερμίου : Μεϊντάνης, Γιακουμέλλος, Μποζίνης, Φρίγγης, Καλογραιάκης, Γκιντίδης, Γκρέκος, Ζαρομυτίδης, Μίχο, Αγγελάκος (59' Προμπονάς), Πέτσας 

Αναπληρωματικοί :Μουστάκης, Κουλουμάσης, Δράκος

Ελπίδα Αχαρνών : Αγγελόπουλος, Καραμίτσος, Τσιρίκλος Ι, Στεργιόπουλος, Σίσκος, Αναστασόπουλος Ι (57' Μάρκου) , Αναστασόπουλος ΙΙ (Κίτσας 60΄), Αριστόπουλος Ι (Παναγιωτίδης 26'), Αριστόπουλος ΙΙ, Τσιρίκλος ΙΙ

Αναπληρωματικός : Καναπίτσας

Καλός ο διαιτητής της συνάντησης Βάλλας με βοηθούς τους Περδίκη και Χριστόπουλο που δεν τους ξέφυγε φάση και σε κάποιες στιγμές που οι παίκτες της Ελπίδας χωρίς πρόθεση , αντιμετώπισαν λίγο άτσαλα τους παίκτες του Αετού, κατάφεραν να ελέγξουν το παιχνίδι χωρίς να εξαντλήσουν την αυστηρότητα των κανονισμών δείχνοντας "ευκαμψία" στο τρόπο σκέψης τους, κάτι που θα πρέπει να κάνουν και άλλοι διαιτητές σε τέτοια παιχνίδια.

ΥΓ. Σήμερα είχαμε στο γήπεδο της Ραφήνας και την πρώτη εμφάνιση των ULTRAS, των οργανωμένων φιλάθλων του Αετού Πικερμίου.

Τελευταία σχόλια στα "Αθλητικά"