Α.Ο. Τριγλίας , Μέλβιν Ζέκιο "Οι φίλαθλοι να συνεχίσουν να μας υποστηρίζουν και θα τους δίνουμε χαρές"

Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2014 12:16 | Αθλητικά |

Ο επιθετικός του Α..Ο. Τριγλίας Ραφήνας, μετά  τον αγώνα με τον Ερμή Ζωνιανών δήλωσε :

Το παιχνίδι με τον Ερμή Ζωνιανών ήταν πολύ κρίσιμο για εμάς, διότι επιδιώκαμε οπωσδήποτε τη νίκη. Είχαμε δουλέψει σκληρά όλη την εβδομάδα, για να καταφέρουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Ξέραμε ότι θα είναι μία πολύ σκληρή έδρα. Παρόλα αυτά μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι και καταφέραμε να προηγηθούμε στο σκορ. Είχαμε ευκαρίες να διπλασιάσουμε τα τέρματα μας, αλλά αυτό δεν ήλθε. Στο 85΄ σε μία άτυχη στιγμή μας, οι αντίπαλοι μας ισοφάρησαν και μας στέρησαν τους πολύτιμους βαθμούς, που θα μας ανέβαζαν στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το γεγονός ότι η ομάδα την επόμενη αγωνιστική έχει ρεπό και αν επηρεαστεί απο αυτό, απάντησε :

Πιστεύω ότι το ρεπό αυτό δεν θα μας επηρεάσει, διότι θα δουλέψουμε σκληρά για να αποσπάσουμε βαθμούς στην επόμενη αγωνιστική με τον Ηλυσιακό. Παίζουμε εκτός έδρας και ο αγώνας αυτός θα είναι εξίσου δύσκολος και κρίσιμος για εμάς.

Αναφερόμενος στην παρουσία του Γιώργου Παπακωστούλη στον πάγκο, δήλωσε :

Ο προπονητής έχει καταφέρει σε αυτό το χρονικό διάστημα που είναι στην ομάδα, με την εμπειρία του και τις γνώσεις του, να μας κάνει να παίζουμε καλύτερο ποδόσφαιρο. Εξίσου σημαντική είναι και η παρουσία του γυμναστή, ο οποίος με την εμπειρία του και την δουλειά του, έχει προσφέρει πολλά.

Και το μήνυμά του για τους οπαδούς της Τριγλίας

Στους φιλάθλους της ομάδας θα ήθελα να πω να συνεχίσουν να μας στηρίζουν όπως έκαναν έως τώρα και να είναι σίγουροι ότι κι εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για να έχουμε καλά αποτελέσματα και να τους δίνουμε χαρά.

Τελευταία σχόλια στα "Αθλητικά"