Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας-Ιωνικός Νικαίας 1-1

Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2014 19:46 | Αθλητικά |

Σε αγώνα , του οποίου οι εισπράξεις διετέθησαν για την ενίσχυση των συσσιτίων των Ι. Ναών Παναγίας Παντοβασίλισσσας και Αναλήψεως στη Ραφήνα, ο Α.Ο. Τριγλίας και ο Ιωνικός Νικαίας αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκόρ 1-1. 

Ο Ιωνικός προηγήθηκε στο 55΄με τον Μαρουκάκη σε μια στιγμιαία αδράνεια των αμυντικών της Τριγλίας .

Στο 70' ο Ράμο έπιασε ένα καλό σουτ έξω απο την περιοχή , η μπάλα χτύπησε σε αμυντικό του Ιωνικού άλλαξε πορεία, ξεγέλασε τον Μακρυωνίτη και το σκόρ έγινε 1-1.

Το φιλμ του αγώνα

3' Καλή ευκαιρία για τον Ιωνικό με τον Χρυσάφη 13' Απο κόρνερ του Στρόμπουλου, ο Γαλανόπουλο έπιασε κεφαλιά και η μπάλα ελάχιστα άουτ. 17' Σέντρα απο τον Στρόμπουλο κεφαλιά του Μάντζη η μπάλα άουτ 21' Σέντρα απο Ζέκιο , καλή επέμβαση απο τον Μπαμπανιώτη IMG_4562ααα 29΄Κατ' ευθείαν εκτέλεση φάουλ απο τον Χρυσάφη , η μπάλα έφτασε στο Μαρουκάκη που της άλλαξε πορεία και τηνέστειλε στο αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Φιλιππόπουλου IMG_4637ααα 30΄καλός συνδυασμός μεταξύ Μαρουκάκη, Κατσαβριά,  Χρυσάφη το σουτ του τελευταίου κατέληξε άουτ. 31' Ο Στρόμπουλος δεν αντιλήφθηκε έγκαιρα τη πάσα του Φιλιπόπουλου, τη μπάλα τη κλέβει ο Κορακάκης το σοθτ του οποίου πέρασε ελάχιστα άουτ πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι. 39' Σέντρα του Ράμο απο αριστερά , η μπάλα στο Μάντζη που την έστειλε ελάχιστα πιο πάνω απο το οριζόντιο  δοκάρι του Μπαμπανιώτη. 40' Κόρνερ αο το Ράμο , η κεφαλιά του Σκαφίδα ελάχιστα άουτ. 42' Κόρνερ για τον Ιωνικό με τον Χρυσάφη , σουτ απο τον Σταμπουλόγλου, η μπάλα έξυσε το δοκάρι του Φιλιππόπουλου

43' Καλή σέντρα απο δεξιά για τον Ιωνικό με τον Ατματζίδη, ψηλοκρεμαστή κεφαλιά απο τον Κορακάκη λίγο έξω απο την περιοχή η μπάλα άουτ.

46'  Σέντρα του Ζέκιο, καλό σουτ του Μάντζη η μπάλα στα χέρια του Μπαμπανιώτη.

Στο 55' και το 70΄είχαμε τα δύο γκόλ και στο 75' είχαμε δύο εκπληκτικές αποκρούσεις απο τον Κύρκο που απέκρουσε τη πρώτη φορά φάουλ που κέρδισε ο Ιωνικός λίγο έξω απο την περιοχή και τη δεύτερη φορά με την άκρη των δαχτύλων του έδιωξε τη μπάλα κόρνερ σε σουτ του Τσιρκάνι.

Διατητής ήταν η Αντωνίου Ελένη με βοηθούς την Αντωνίου Κατερίνα και Μπαλάγκα Εβίτα

Τριγλία Ραφήνας : Φιλιπόπουλος, Στρόμπουλος, Γαλανόπουλος, Σβάρνας, Τσιτοφώτος, Σκαφίδας, Ράμο. Μπαντούνας,  Σταμπέλος Μάντζης , Ζέκιο. Στο β΄ημιχρονο χρησιμοποιήθηκαν οι Φελέκης, Τσέπας, Μουλάκης, Κύρκος, Τόσκας, Ζανάκης, Κονταρίνης

Ιωνικός : Μπαμπανιώτης, Ατματζίδης, Κουλακάρης, Γρομητσάρης, Σταμπουλόγλου, Σιμιτζής, Κορακάκης, Καλέργης, Μαρουκάκης, Χρυσάφης, Κατσαβριάς . Στο β' ημίχρονο χρησιμοποιήθηκαν οι Καμβύσης, Μπεκατώρος, Παπασπύρος, Μακρυωνίτης, Τσηρκάνι, Βασιλείου, Μπερνιδάκης, Πολυχρόνης, Νικολακόπουλος, Κωνσταντακόπουλος

IMG_4557ααα

Τον αγώνα παρακολούθησαν αρκετοί φίλαθλοι, μεταξύ των οποίων ο Αντιδήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Σπύρος Κάρλος και ο Δημ. Σύμβουλος και υποψήφιος Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμιου , επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "ΝΕΑ ΑΡΧΗ" , Βασίλη Πιστικίδης.

Τελευταία σχόλια στα "Αθλητικά"