Απαγόρευση μετακίνησης και διάθεσης εισιτηρίων στους φιλάθλους του Α.Ο. Αιγάλεω!

Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2014 21:10 | Αθλητικά |

Απο την ΓΑΔΑ/Τμήμα Επιχειρήσεων, εκδόθηκε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία απαγορεύεται η μετακίνηση αλλά και η διάθεση εισιτηρίων στους φιλάθλους του Α.Ο. Αιγάλεω για τον κυριακάτικο αγώνα απέναντι στη Θύελλα Ραφήνας.

Δείτε την πλήρη αναακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής ανακοινώνεται ότι, έπειτα από εισήγηση προς το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, εκδόθηκαν Αποφάσεις από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Ιωάννη Ανδριανό, σύμφωνα με τις οποίες, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας, απαγορεύεται η μετακίνηση οπαδών, καθώς και η διάθεση εισιτηρίων σε αυτούς, ως ακολούθως :

Α. Των οπαδών του ΑΙΓΑΛΕΩ στο Γήπεδο Ραφήνας, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 26-1-2014, μεταξύ των ομάδων ΘΥΕΛΛΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΩΣ ΡΑΦΗΝΑΣ - ΑΙΓΑΛΕΩ, για το πρωτάθλημα της Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ περιόδου 2013-2014.

Β. Των οπαδών της Α.Ε.Κ. στο Κλειστό Γυμναστήριο Ψυχικού, κατά τη διεξαγωγή του αγώνα καλαθοσφαίρισης της 25-1-2014, μεταξύ των ομάδων Α.Ε. ΨΥΧΙΚΟΥ – Α.Ε.Κ., στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ περιόδου 2013-2014.

Γ. Των οπαδών του ΙΩΝΙΚΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ στο Γήπεδο Νίκαιας, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 26-1-2014, μεταξύ των ομάδων ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ-ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ περιόδου 2013-2014.

 

Τελευταία σχόλια στα "Αθλητικά"