Α.Ο. Τριγλία Ραφήνας - Ηρόδοτος 2-0 (video)

Δευτέρα, 05 Μαΐου 2014 03:25 | Αθλητικά |

Α.Ο. Τριγλία Ραφήνας - Ηρόδοτος 2-0

(Δείτε στο video του rpn.gr, τα γκόλ του αγώνα, το δοκάρι του Μάντζη και η χαμένη ευκαιρία του Μουλάκη, όπως επίσης και δηλώσεις των δύο προπονητων και των Βασίλη Μάντζη και Σταύρου Μπαντούνα. )

Πολύ καλή εμφάνιση για τη Τριγλία Ραφήνας που νίκησε τον Ηρόδοτο με 2-0. Χαρακτηριστικό του παιχνιδιου είναι το γεγονός ότι ο Ηρόδοτος δεν δημιούργησε ούτε υποψία ευκαιρίας και μάλιστα ο προπονητής του Ηροδότου Θανάσης Κολιτσιδάκης, αναγκάστηκε πολλές φορές να βάλει τις φωνές στους παίκτες του.

Η Τριγλία Ραφήνας , προηγήθηκε στο 53, όταν απο ο Βασίλης Μάντζηςς μπήκε απο αριστερά, έκανε σέντρα και ο επερχόμενος Μπαντούνας, έγραψε το 1-0. Για να ακολουθήσει στο 61, νέα "επέλαση" του Μάντζη , που ανετράπη και με εύστοχη εκτέλεση πέναλτυ ο Σκαφίδας έγραψε το 2-0. Η Τριγλία έχασε δύο ακόμη κλασικές ευκαιρίες με τον Μάντζη , που είχε ένα δοκάρι και με το Μουλάκη , ο οποίος βρέθηκε αμαρκάριστος απέναντι απο το Ζαφείρη και πλάσαρε άουτ.

Κορυφαίοι της Τριγλίας σήμερα οι Μάντζης και Μπαντούνας χωρίς να υστερήσει κάποιος παίκτης.  

Τριγλία Ραφήνας : Φιλιππόπουλος, Μπαντούνας (65' κίτρινη), Τόσκας (89' δεύτερη κίτρινη, κόκκινη), Σβάρνας, Τσέπας, Σκαφίδας, Σταμπέλος, Γκίκας (73' Τσιτοφώτος), Μάντζης (90' Ζαννάκης 90+ κίτρινη), Μουλάκης (86' Κορώνης), Ζέκιο

Ηρόδοτος : Ζαφείρης Δ., Κοζυράκης (65' κίτρινη), Μπαλάφας, Μπινιχάκης, Χαρίτος (60' κίτρινη), Τζομπανάκης (46' Προβιδάκης), Χατζηανδρέου (65' Γιαπιτζάκης), Αχιλλέως, Κούρτι, Κλίνης (59' Χατζηβασίλης), Ζαφείρης Α.

Τελευταία σχόλια στα "Αθλητικά"