«Αγώνας Δρόμου αφιερωμένος στη ΜΗΤΕΡΑ» Παλαιστικός Σύλλογος Ραφήνας Πικερμίου

Δευτέρα, 12 Μαΐου 2014 15:12 | Αθλητικά |

Ο Παλαιστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ραφήνας Πικερμίου διοργάνωσε με πολύ μεγάλη επιτυχία τον «ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗ ΜΗΤΕΡΑ»

την Κυριακή 11 Μαΐου 2014 &11 το πρωί με εκκίνηση την κεντρική οδό Φλέμινγκ & Λ. Δημοκρατίας και τερματισμό την Πλατεία Πλαστήρα την κεντρική Πλατεία της Ραφήνας.

Ήταν μια αληθινή γιορτή για όλες τις μητέρες με ελεύθερη συμμετοχή παιδιών, ενηλίκων, γονέων, συλλόγων, φορέων, ατόμων με ειδικές δεξιότητες, μαμάδες & μπαμπάδες με καροτσάκια!

Όλοι όσοι τερμάτισαν τρέχοντας ή περπατώντας στον τερματισμό παρέλαβαν τα διπλώματα συμμετοχής τους από τον Πρόεδρο του Παλαιστικού κο Κολλάρο Θεόδωρο, τον υποψήφιο δήμαρχο Ρ.Π. κο Πιστικίδη Βασίλειο και τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους από τη συμμαχία δημιουργίας κες Γρίφιζα Μαρία, Τρανούλη Αγγελική, Παπανδρέου Λίανα, Λιακάκου Χριστίνα, Κρόκου Μελίνα και να σημειωθεί πως όλες οι κυρίες έτρεξαν όλη την διαδρομή!

Το ζέσταμα όλων των δρομέων έγινε από την πρωταθλήτρια Ελλάδος και μέλος της εθνικής ομάδας στα 800μέτρα, την Ραφηνιώτισσα Αικατερίνη Κουτλή!

Στην εκκίνηση ευχήθηκε σε όλους ο υποψήφιος σύμβουλος κος Μπουρνούς Ευάγγελος και στον τερματισμό δρόσισε τους δρομείς με νεράκια η επιχείρηση υδραυλικών κλιματισμού και θέρμανσης του υποψηφίου κου Βυσινιώτη Μιχάλη.

Ο Παλαιστικός Σύλλογος Ραφήνας Πικερμίου κος Θ. Κολλάρος ευχαριστεί την αστυνομία Ραφήνας, τον Δήμο και τον ΔΟΠΑΠ για τη συνεργασία, το rpn.gr για την κάλυψη & εύχεται για ακόμα μια φορά Γλυκά Χρόνια Πολλά σε όλες τις μανούλες!

 
 
 

Τελευταία σχόλια στα "Αθλητικά"